Hodža pedofil dobio osam mjeseci zatvora uslovno
-
branimir_s
#1 Hodža pedofil dobio osam mjeseci zatvora uslovno
Svaka cast nasem sudstvu. Fuj,
-
branimir_s
Kakav narod takva vlast. Šteta što sinoć nije bilo one stare Milicije pa da vide ustaše šta je pendrek. Ovako... Žalosno. Politika je gadna stvar
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
branimire, nemoj me pogreshno shvatiti...
ali inace,d a ne bi bio anatemisan na forumu, pozeljno je da stavis text odakle ti ta informacija..
drugo, moze se proci jedna tema bez balija ustasa cetnika i ostalog...
mislim da je u pitanju JEZERSKO slucaj, a o tome smo davno zucno raspravljali...
ja te molim da text postiras ovdje tako da imamo uvida ZASTO je hodza dobio taj poklon umjesto kazne...
pozz
PS ZADIZHE

ali inace,d a ne bi bio anatemisan na forumu, pozeljno je da stavis text odakle ti ta informacija..
mislim da je u pitanju JEZERSKO slucaj, a o tome smo davno zucno raspravljali...
ja te molim da text postiras ovdje tako da imamo uvida ZASTO je hodza dobio taj poklon umjesto kazne...
pozz
PS ZADIZHE
-
nesvrstan
8 mjeseci !!!
Toliko je, cini mi se bilo, i ovih djevojcica!
Znaci ovaj manijak iz Tesnja bi mogao zavrsiti sa par mjeseci zatvora.
Kad se odbije ovo sto lezi u zatvoru do sudjenja mogao bi odmah izaci, a moze se lako desiti i da drzava njemu dodje.
Ja li pare za duze lezanje od presude, ja li da mu nadje koje dijete umjesto novca !
Toliko je, cini mi se bilo, i ovih djevojcica!
Znaci ovaj manijak iz Tesnja bi mogao zavrsiti sa par mjeseci zatvora.
Kad se odbije ovo sto lezi u zatvoru do sudjenja mogao bi odmah izaci, a moze se lako desiti i da drzava njemu dodje.
Ja li pare za duze lezanje od presude, ja li da mu nadje koje dijete umjesto novca !
-
branimir_s
Sa teleteksta TVBiH i FTV. E ako oni lažu onda ne znam ko govori istinu. PozzmIRCerka wrote:branimire, nemoj me pogreshno shvatiti...
pozz
PS ZADIZHE![]()
![]()
-
branimir_s
Sa teleteksta TVBiH i FTV. E ako oni lažu onda ne znam ko govori istinu. PozzmIRCerka wrote:branimire, nemoj me pogreshno shvatiti...
pozz
PS ZADIZHE![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisam mislila da neko laze, vec nam trebaju konkretnije informacijebranimir_s wrote:Sa teleteksta TVBiH i FTV. E ako oni lažu onda ne znam ko govori istinu. PozzmIRCerka wrote:branimire, nemoj me pogreshno shvatiti...
pozz
PS ZADIZHE![]()
![]()
-
branimir_s
IZREČENA KAZNA IMAMU IZ JEZERSKOG
ZA BLUDNE RADNJE NAD DJEVOJČICAMA
Bosanska Krupa, 14.06.2006. - Opštinski sud Bosanska Krupa osudio je imama Zuhdiju Mulalića iz Jezerskog na nepravosnažnu kaznu zatvora, uslovno na tri godine. Mulalića optužnica tereti da je prošle godine, tokom vjerske pouke, počinio produženo krivično djelo bludne radnje nad šest djevojčica starosne dobi od 12 do 16 godina.
http://www.pbsbih.ba/vijesti/2006/juni/14/b-centar.html
ZA BLUDNE RADNJE NAD DJEVOJČICAMA
Bosanska Krupa, 14.06.2006. - Opštinski sud Bosanska Krupa osudio je imama Zuhdiju Mulalića iz Jezerskog na nepravosnažnu kaznu zatvora, uslovno na tri godine. Mulalića optužnica tereti da je prošle godine, tokom vjerske pouke, počinio produženo krivično djelo bludne radnje nad šest djevojčica starosne dobi od 12 do 16 godina.
http://www.pbsbih.ba/vijesti/2006/juni/14/b-centar.html
- kriticarka_nikova
Grozno!!!!!!!!
Trebaju ga pretvoriti u evnuha!Objesiti naglavacke na luster i sjeci ga komad po komad..........
Stvarno je to neki bolesnik...zesci!
Trebaju ga pretvoriti u evnuha!Objesiti naglavacke na luster i sjeci ga komad po komad..........
Stvarno je to neki bolesnik...zesci!
-
Pearl
i jel se znaju detalji optuzbe? sta podrazumijeva to "produženo krivično djelo bludne radnje"?
mozda je bilo na nekoj drugoj temi, ali mi je stvarno mrsko kopati...
-
branimir_s
pedofil 8 mjeseci, onaj što je pobio pola srebenice 9 godina (pokajao se), onaj spalio stupni do - 10 godina (pokajao se), pa gdje ide ovaj svijet?Pearl wrote:i jel se znaju detalji optuzbe? sta podrazumijeva to "produženo krivično djelo bludne radnje"?
-
Bosna_E
To da su mnogo svestenika uhvatili jeste tacno ali posto je hodza covjek koji sluzi serietskoj stvari nek mu sude u skladu s tim... mozda po serietu? Da odmah kazem da ja taj zakon ne priznam al posto ih se oni drze a to cine onda nek im se razbije od glavu. Ko se maca hvata od maca i strada...
Da se drugi upitaju prije nego sto i oni pokusaju. Fuj gadova sto su zatrovali odrasle nekim stvarima ali ni djeci nedaju mira.
Da se drugi upitaju prije nego sto i oni pokusaju. Fuj gadova sto su zatrovali odrasle nekim stvarima ali ni djeci nedaju mira.
- pirmin
Nista me ne moze izbaciti iz takta kao ove price
.
Na ovoj zivotinji izvrsiti operativni zahvat odstranjivanja polnog organa a nakon toga ga osposbiti da svaki dan stoji na najprometnijem mjestu u mahali u kojoj je izvrsio jedan od najvecih zlocina koji "covjek" moze izvrsiti,sa oko vrata objesenom tablom na kojoj pise:
"Seksualno sam zlostavljao sestogodisnju djecu"
Smrt za ovakve bi bila "Jack pot" nagrada!

Na ovoj zivotinji izvrsiti operativni zahvat odstranjivanja polnog organa a nakon toga ga osposbiti da svaki dan stoji na najprometnijem mjestu u mahali u kojoj je izvrsio jedan od najvecih zlocina koji "covjek" moze izvrsiti,sa oko vrata objesenom tablom na kojoj pise:
"Seksualno sam zlostavljao sestogodisnju djecu"
Smrt za ovakve bi bila "Jack pot" nagrada!
-
Mr_M
Po mom misljenju treba sve pedofile kaznajavati sa dozivotnim zatvorom, recimo u Sibiru i obaveznom kastracijom. Istina jeste da nece nalazost bilo kakva kazna ispraviti pretrpljene psihicke i fizicke ozlijede, medjutim to ce moguce pedofile obezhrabriti, da ostvaruju svoje bolesne ideje.
Prevencija je najbolji lijek, ne treba imati milosti prema silovateljima, pedofilima i slicnim budalama.
Prevencija je najbolji lijek, ne treba imati milosti prema silovateljima, pedofilima i slicnim budalama.
-
LAV_SA
A U P.M. OVAKVE "TEME" TREBA POD HITNO IZBRISATI. PRVO, NIT' JE HODZA PEDOFIL, NITI POSTOJI NEŠTO ZNAČAJNIJE O TOME. NA STRANU HODZE STALI SU ČAK I RODITELJI OD TE DJECE ŠTO SU HODZU LAŽNO OPTUŽILI.
I ODAKLE OVA GLUPOST OD 8 MJESECI ?
NE ZNAM ŠTA RADE OVI MODERATORI OVDJE...
I ODAKLE OVA GLUPOST OD 8 MJESECI ?
NE ZNAM ŠTA RADE OVI MODERATORI OVDJE...
- kriticarka_nikova