E zdravo,
da li neko...
Hocu vode......
-
Elko
#1 Hocu vode......
Last edited by Elko on 21/05/2007 22:08, edited 1 time in total.
- flora.sa
#4 Re: Hocu vode......
gledala sam na Kantonalnoj TV o tome...Elko wrote:E zdravo,
da li neko ima nekih vijesti kada bi ulice iznad tranzita a preko put apolicijske akademije trebale da dobiju vodu...
vec 5 dana nema vode pa me zanima da li iko ista zna u cemu je problem ...kada bi se trebao da rijesi....i slicno
mislim pravo mi je bitno znam kada se to treba rijesiti-ako uopce treba
Hvala
Ulica Olovska nema vodu iz razloga što je došlo do pucanja glavne cijevi, a obzirom da se cijev nalazi na mjestu bespravno izgrađenih objekata, te pod zemljom koja je deponovana tu, ona se nalazi sada na dubini od 7-8 metara, i to je razlog što se ne može trenutno riješiti kvar, te se treba naći neko alternativno rješenje za snabdijevanje vodom.
-
edu
#5 Re: Hocu vode......
srusiti bespravno izgradjene objekte..flora.sa wrote:gledala sam na Kantonalnoj TV o tome...Elko wrote:E zdravo,
da li neko ima nekih vijesti kada bi ulice iznad tranzita a preko put apolicijske akademije trebale da dobiju vodu...
vec 5 dana nema vode pa me zanima da li iko ista zna u cemu je problem ...kada bi se trebao da rijesi....i slicno
mislim pravo mi je bitno znam kada se to treba rijesiti-ako uopce treba
Hvala
Ulica Olovska nema vodu iz razloga što je došlo do pucanja glavne cijevi, a obzirom da se cijev nalazi na mjestu bespravno izgrađenih objekata, te pod zemljom koja je deponovana tu, ona se nalazi sada na dubini od 7-8 metara, i to je razlog što se ne može trenutno riješiti kvar, te se treba naći neko alternativno rješenje za snabdijevanje vodom.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
http://www.viksa.ba wrote:INFORMACIJA O VODOSNABDIJEVANJU
ZA DAN 30.11.2005.
Zbog izvođenja radova na popravljanju kvarova na vodovodnoj mreži dana 30.11.2005. u terminu od 09:00 do 16:00 sati doći će do poremećaja u vodosnabdijevanju sljedećih ulica:
Hamdije Kreševljakovića, Skenderija, Čobanija, Obala Maka Dizdara, Dolačka, Džemala Bijedića, Bulevar Meše Selimovića, Alije Nametka, Sedrenik, Hasana Kaimije, Hasana Sušića, Tina Ujevića, Nahorevska, Čekaluša, Dogledi, Trg Zlatnih Ljiljana, Bojnička, Marija Mikulića, Zije Krajine, Olovska, Vefika Karavdića, Dr. Mustafe Denišlića, Muftije Džabića, Trg Zavnobiha, Halači, Bašćaršija i Titova.
Dana 25.11.2005. u popodnevnim satima došlo je do težeg kvara na glavnom distributivnom cjevovodu prečnika 300 mm u ul. Olovska iznad stadiona Grbavica. Kako je nemugoće da se kvar sanira, zbog bespravno izgrađenih objekata, naselje iznad stadiona u ul. Olovska do daljnjeg neće imati uredno vodosnabdijevanje nego će se voda dopremati cisternama.
Podcentar Vrelo Mošćanice - VIK Sa.