mamicee evo me, evo, nisam bila tu, zar nisi na moju tel. sekretaricu ostavila poruku?mamica 31 wrote:nema nam Kriticarke
Hocu na planinu
Moderator: anex
- kriticarka_nikova
-
_BosanaC
Sto se mene tice jestekriticarka_nikova wrote:jel' to sigurno, mislim da ne fasujem poslije od zene, prepadose me drugi!_BosanaC wrote:Ako budes voljna za Skakavac i Nahorevo reci vala i odvescu te pa makar radni dan biokriticarka_nikova wrote: Gdje je Skakavac, da slucajno ne zalutam u Poskok ili Zviždenjak![]()
Gdje je Nahoreva? I na koju stranu da krenem od stanice pa da pičim 12 km? Desno, lijevo. gore, dole? Istok, Zapad, Sjever, Jug?
Za aždahe ne marim, ja sam sama sebi aždahaSav trosak ti je autobuska karta do Sarajeva i autobuska do Nahoreva koja nije ni 2KM, a ostalo je samo da mozes hodati
- kriticarka_nikova
ja taman podjoh da vas napadnem sto chatate 
- superxenon
ja cu platiti samo idite... 
- kriticarka_nikova
Harrys nema chatanja! Ja sam se makar uozbiljila za ovo vrijeme, a sta je stobomHarrys wrote:pa nisi odavno kritikovala.kriticarka_nikova wrote:ja taman podjoh da vas napadnem sto chatate
Idi jedi cokolade
Nemojte chatat pls
- kriticarka_nikova
Niko mi nije odgovorio, jel' ima bus za planinu i kolika je cijena karte. (Nije bitno sad za koju planinu, bilo koju).
Dakle: ima li bus? Kad ide i u koliko se vraca sa bilo koje planine.
Danke.
Danke.
- alcho
Ovako...BUS za planinu u principu nema(osim eventualno za bjelasnicu). Tesko da ces negdje naci liniju Vijecnica - Prenj ili nesto slicnokriticarka_nikova wrote:Niko mi nije odgovorio, jel' ima bus za planinu i kolika je cijena karte. (Nije bitno sad za koju planinu, bilo koju).
Danke.
Ali, kao sto neko rece, postoje planinarska drustva koja (uglavnom) redovno organizuju ture, sto ukljucuje i prevoz i smjestaj (ako je visednevna tura). Ako nisi od onih sto bi da idu u stiklicama na planinu i ako ti se stvarno ide javi se na PP pa cu ti dati vise detalja.
-
Vertigo
#65 Re: Hocu na planinu
Hajmo ljudi, stiglo proljece 
- seba
#67 Re: Hocu na planinu
i ja sam za.znam dobro put za skakavac,ali mi nisu mrske ni druge destinacije : )kriticarka_nikova wrote:Ja sam uvijek ZA![]()
-
Tuzlachina
#68 Re: Hocu na planinu
nikkritizajrer... de ba ... 
-
b.boja
#69 Re: Hocu na planinu
i onda ces nam postati neku fotkuseba wrote: i ja sam za.znam dobro put za skakavac,ali mi nisu mrske ni druge destinacije : )
- seba
#70 Re: Hocu na planinu
hocu hadzinice.pa,to se podrazumjeva.hajde i ti sa nama ako uspijemo da se organizijemo : )b.boja wrote:i onda ces nam postati neku fotkuseba wrote: i ja sam za.znam dobro put za skakavac,ali mi nisu mrske ni druge destinacije : )
-
b.boja
#71 Re: Hocu na planinu
na zalost, bolesna sam....ali cekat cu vase fotke.seba wrote:hocu hadzinice.pa,to se podrazumjeva.hajde i ti sa nama ako uspijemo da se organizijemo : )b.boja wrote:i onda ces nam postati neku fotkuseba wrote: i ja sam za.znam dobro put za skakavac,ali mi nisu mrske ni druge destinacije : )
- Comrad
#72 Re:
Evo ti malo jednostavnijih prijedloga, odnosno manje opasnijih.kriticarka_nikova wrote:Niko mi nije odgovorio, jel' ima bus za planinu i kolika je cijena karte. (Nije bitno sad za koju planinu, bilo koju).
Danke.
Imas buseve za Igman, krecu sa ilidze jednom u danu i jednom se vracaju sa igmana, cijena karte je 3-4KM u jednom smjeru. E sad kad dodjes do Igmana, do Velikog polja imas u okrugu nekih sahatak vremena nekoliko domova za nocenje (Hrasnicki stan, Postar...).
Ako zelis malo vise pjesacenja (3-4 sata), onda se mozes odluciti za dom Stanare ili Podgradinu na Bjelasnici. Malo je prevoz komplikovaniji, trebala bi sa Ilidze uci u autobus za Hadzice, zatim izaci u Hadzicima i uci u autobus za Ljubovcice
p.s. I kakva je to avantura ako ces ici asfaltiranim putem.
- kriticarka_nikova
#73 Re: Re:
Hvala mućo. Ovo je pre-pre-prekomplikovano!Comrad wrote:Evo ti malo jednostavnijih prijedloga, odnosno manje opasnijih.kriticarka_nikova wrote:Niko mi nije odgovorio, jel' ima bus za planinu i kolika je cijena karte. (Nije bitno sad za koju planinu, bilo koju).
Danke.
Imas buseve za Igman, krecu sa ilidze jednom u danu i jednom se vracaju sa igmana, cijena karte je 3-4KM u jednom smjeru. E sad kad dodjes do Igmana, do Velikog polja imas u okrugu nekih sahatak vremena nekoliko domova za nocenje (Hrasnicki stan, Postar...).
Ako zelis malo vise pjesacenja (3-4 sata), onda se mozes odluciti za dom Stanare ili Podgradinu na Bjelasnici. Malo je prevoz komplikovaniji, trebala bi sa Ilidze uci u autobus za Hadzice, zatim izaci u Hadzicima i uci u autobus za Ljubovcice. Do Ljubovcica ce ti busem trebati nekih 15-20 minuta, kada dodjes ima fino (dobro nije bas fin put, ali nije los) put i za nekih 3-4 sata si na Stanarima. Naravno, ovo sama tesko da mozes izvesti, jer ces se izgubiti, tako da bi trebala ici sa nekim ko je barem nekoliko puta isao na planinu. Najbolje ti je da odes i uclanis se u planinarsko drustvo, i eto...oni stalno hodaju po ovim planincurama...
p.s. I kakva je to avantura ako ces ici asfaltiranim putem.
Jel' ima neko da bi isao autom?
- black
- kriticarka_nikova