Hocu da kupim sarajevo-x.com portal!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Upravu sikomi wrote:kaže se
više od 10000
jer je preko odredba za mjesto
-
Muzafer Dzemidzic
krava wrote:sigurno je vise od 10 000
ne kupujes samo portal, vec i samu filozofiju
-
kame
Jebo te forum!Pooll wrote:![]()
![]()
![]()
Ja bi kupio samo forum...
zoka wrote:Sarajevo-x je portal sa dnevnim tirazom oko 10.000 jedinstvenih posjetilaca a kako je krenuo kablovski net po sarajevu i drugim gradovima bice uskoro 100.000 a to je veci tiraz od dnevnog Avaza.
Sarajevo-X.com vrijedi milione €.
Sa-X ne vrijedi toliko.
Mislim da uopste ne vrijedi mnogo.
Nas je web previse siromasan. I zbog toga SA-X spada u jednu od najposjecenijih i najpopularnijih stranica. Ako ne i najpopularniju.
Da je nas web razvijen, u punom smislu te rijeci SA-X portal bi bio na sredini ljestvice najboljih stranica.
Sa ovim sadrzajima ne bi bio na vrhu.
(Valjda zbog ovoga necu zaraditi ban, samo ucestvujem u diskusiji
Zoka, zato me cudi da donosis takve zakljucke, da SA-X vrijedi milione. Spusti se na zemlju. EuroproNET, LOL, Ping, DISTI, DNC vrijede milione. SA-X ce mozda jednoga dana vrijediti milione. To ce se desiti kada posjetiocima ponudi nesto toliko primamljivo sto ce ih navesti da se pretplate na to. To zahtijeva i odredjena ulaganja. Investicije. Ne mogu milioni pasti sa neba. I od broja korisnika koji dodju na sajt.
Mislim da jedan sajt ne cini najboljim to sto je "napucan" vec sama ideja. Ideja je najbitnija. Smisao postojanja jedne web stranice.
Last edited by kame on 03/09/2004 02:47, edited 3 times in total.
-
BijeliLuk
Evo da i ja dodam koju... meni je Sa-X pravo gotivan sajt. Jebi ga sad su preuzeli agencijske vjesti to je jako dobro, isto rade i avazdzije i slicni rokaju to, kad bude malo vise para bice i pravih novinara i jebi ga pravih desavanja...
Koliko vrijedi index.hr? Koliko vrijedi monitor.hr mnogo a vrijedice jos vise iskrica itd.
Zoka je prebacio cjenu ali gledano potencijal ovog sajta moguce je da zaradi desetine hiljada maraka a i stotine sto da ne samo jebi ga dok se internet marketing razradi.
Koliko vrijedi index.hr? Koliko vrijedi monitor.hr mnogo a vrijedice jos vise iskrica itd.
Zoka je prebacio cjenu ali gledano potencijal ovog sajta moguce je da zaradi desetine hiljada maraka a i stotine sto da ne samo jebi ga dok se internet marketing razradi.
-
sekiracija1
nastavite li srat ja odoh kod MUSLIMANA a vi se timarite od usiju,vas ce i onako zohari pojesti

- morti
vidimo gospodin za 100KM,gospodin za 100KM...evo gospodina sa ponudm od 400KM,400MK...da li neko nudi više...gospođa u plavoj jakni,500KM...idemo dalje,idemo dalje...nevjerovatno,gospođa u plavoj jakni diže na 700KM...ljudi,gospodin u kapi daje 1000KM,1000KM...dama u ćošku 1100KM...ponovo gospođa u plavoj jakni 1500KM...pa ovo je nevjerovatno......

-
sekiracija1
nije losa ideja ,javi mi se ako [email protected]
-
Sarajevska Princeza
Dario je vrlo sexy.dario-x wrote:NE!airwing wrote:Ako dam 12000 da li dobijam Dario-Mario u roblje?

-
LudoALudjiJA
tamo gdje nastaje dostojanstva groblje, ko sunce se radja i zivo roblje...zenska masta, jos kad je zenska tasta, perfekciju svakakvu stvori, sto se sa budjenjem bori
, slatka imaginacija je besposlicarska zanimacija, ali to je ne cini manje slatkom, i sto ljepsom-to vise kratkom, jer...ko se maca laca...kako ono...dobro se dobrim vraca...cijena se puna placa...osim kad je u snu rasprodaja...tad je puna grijeha tajna odaja