Hocete li ici na koncert Dine Merlina
Moderator: _BataZiv_0809
-
konyan
#1 Hocete li ici na koncert Dine Merlina
Ovaj sad sto ce biti na Kosevu. Hoce li ponovo covjek (mislim Dino) napuniti Kosevo.
-
kame
#4 Re: Hocete li ici na koncert Dine Merlina
Necu.konyan wrote:Ovaj sad sto ce biti na Kosevu. Hoce li ponovo covjek (mislim Dino) napuniti Kosevo.
-
regina
-
DonDavudes
regi, hajd samnom, pod rukicu, na svirkicu
nisam ja supermeeen
nisam ja supermeeen
-
regina
hvala babe, ali hajmo radije negdje drugo...nije da je sve njegovo bezze ali je sitna dusa. Na to sam plaho alergicna, posebno posljednjih dana kad sam skontala da su se neke sitne duse na kratko uspjele uvući u moj životDonDavudes wrote:regi, hajd samnom, pod rukicu, na svirkicu![]()
nisam ja supermeeen
fuj sitne duše, fuj dino
-
regina
sad cu ti odgovoriti rijecima Mese Selimovića ( doduše parafrizirano) ali razumjećešivi wrote:regi curice, sta su to sitne duse? ...regina wrote:fuj sitne duše, fuj dino
"Selam ti sitna dušo, k'o što svakoj drugoj duši selam kažem. Nisi ti kriv što te Bog takvog stvorio. Valjda On zna kakvo ti je mjesto namjenio. Nedovoljno velik (nemušt )da zlo napraviš, ti ga samo puštaš da ti kroz ruke prolazi. Jadan u svom postojanju, ti zajedljivi, mali jadni stvore.
Selam ti sitna dušo, k'o što svakoj drugoj duši selam kažem.
elem, radi se o malim ljudima, sitničavim...marka mu velika k'o kuća.
Tako Dino Merlin odvede momke iz orkestra u njemačke prodavnice garderobe da gledaju kako on sebi kupuje majice.
Nadam se da si razumjela Ivice. Ono što gospodin čovjek ne primjeti, sitnoj duši je veliko k'o Rusija. Ne voli velike ljude jer zna da neće biti k'o oni pa ih onda ogovara, blebeće...ma znaš...sitna duša...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Dino Merlin pa jos bivsi pitarski stadion?
hehehe, samo za Dina od sickey i myself:

hehehe, samo za Dina od sickey i myself:

-
DonDavudes
ne mogu da vjerujem da su ti se takvi likovi uspjeli uvući pod kozu 
ako zelis dusu veliku ko trebevic, srce vrelo kao oganj itd. trazi na pravim mjestima
ako zelis dusu veliku ko trebevic, srce vrelo kao oganj itd. trazi na pravim mjestima
-
regina
ma nisu pod kožu, nego u vidokrug, ali i to je puno.....a za tvoju dušu se nadaleko čulo...ne sumnjam ----------respectDonDavudes wrote:ne mogu da vjerujem da su ti se takvi likovi uspjeli uvući pod kozu
i ovaj 'nako od mene
-
DonDavudes
[quote="regina
ma nisu pod kožu, nego u vidokrug, ali i to je puno.....a za tvoju dušu se nadaleko čulo...ne sumnjam ----------respect
i ovaj 'nako od mene
[/quote]
nisam mislio na sebe
nego nako, teoretski 
ma nisu pod kožu, nego u vidokrug, ali i to je puno.....a za tvoju dušu se nadaleko čulo...ne sumnjam ----------respect
i ovaj 'nako od mene
nisam mislio na sebe
-
Bosnian_girl
Ova anketa u kojoj je tek 16 ljudi glasalo ne govori ništa o tome da li će Dino napuniti Koševo ili ne i ove godine. Ja definitivno idem na koncert, bez obzira kakvo vrijeme bude tog 31.7, iako sam daleko od Sarajeva. Bila sam i prije 4 godine, bilo je fenomenalno, tako da ove godine ne namjeravam propustiti još jedan spektakl kakav će Dino sasvim sigurno prirediti još jednom na Koševu. Čovjek je za samo prva 3 dana , od kada su ulaznice puštene u prodaju, prodao preko 2000, što opet govori puno o njemu i njegovim kvalitetima, koliko ga ljudi vole i cijene .Mislim da će Koševo ponovo biti puno, jer Dino je ipak naš najbolji izvođač i vole ga svi, od one male djece pa do starih ljudi, tako da ja u puno Koševo uopšte ne sumnjam.
- vee-jay
dobro - ipak si napisala ZA TEBE - znaci tvoje licno i personalno misljenje - moje je: NIJE, NIJE ni priblizno, niti ce ikada biti, nikad a mozda ni tad' i tackaBosnian_girl wrote:Za mene je Dino Merlin umjetnik i definitivno najbolji muzičar ne samo u našoj BiH , nego na Balkanu.................Dino Merlin je za mene veliki muzičar, tekstopisac i umjetnik u muzici....
ah i na pitanje da dam odgovor: NECU!
r'n'r
-
MUNAFIK
regina ZAR ti znas ko je sitna dusa??
kako ti to uspjeva??
Pobrini se ti za svoju dusu, i nije pohvalno tako govorit ko je sitna dusa a ko ne, nikad se nezna!!!!!
kako sam primjetio ovdje ima najvise tema o MERLINU zastoo? ako nevalja zasto toliko o njemu pisu sta zelite rec!!
ima jos pjevaca ali o njima niko nista.....
ja ako Bog da idem na koncert bolje nego na neke CETNICKE.....
SELAM
kako ti to uspjeva??
Pobrini se ti za svoju dusu, i nije pohvalno tako govorit ko je sitna dusa a ko ne, nikad se nezna!!!!!
kako sam primjetio ovdje ima najvise tema o MERLINU zastoo? ako nevalja zasto toliko o njemu pisu sta zelite rec!!
SELAM
-
dinash
MUNAFIK wrote:regina ZAR ti znas ko je sitna dusa??
kako ti to uspjeva??
SELAM
mojnes munafičit ba!
-
damkan
Ti neces na "CETNICKE" , A gopson Merlin snima jeb....duete sa srbima ...npr.meni jako odvratan Zeljko J.
Do neki dan mi je Dino bio nesto , a sad je sve propalo u H2O, zbog tih odvratnih dueta.....
sta ce mu to??
i od mene Selam svima!!
Do neki dan mi je Dino bio nesto , a sad je sve propalo u H2O, zbog tih odvratnih dueta.....
sta ce mu to??
i od mene Selam svima!!
-
no sikiriki
Mi idemo svi!!!!!
Sta vam to smeta Dino????
Jeli mozda sto je diplomirani hodza, kako kaze ona Beogradska novinarka ili sto je postao malo veci musliman nego sto je bio prije rata.
Za mnoge bi bio dobar da mezi slaninu i pije sljivu1!!!
Sta vam to smeta Dino????
Jeli mozda sto je diplomirani hodza, kako kaze ona Beogradska novinarka ili sto je postao malo veci musliman nego sto je bio prije rata.
Za mnoge bi bio dobar da mezi slaninu i pije sljivu1!!!
-
blackbrother
ma ja dolazim iz austrije na konzert...moram to da vidim...