Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pedeset

#1 Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Post by pedeset »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/pola-mi ... /210419065

Članak koji je nedavno objavljen je možda i najbolja vijest koja se pojavila posljednjih mjeseci u BIH! Radi se o pola miliona vakcina koje je Pavle Kalinić, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba nabavio preko nekih svojih veza.
Radi se o tome da ih ne može uvesti Grad Zagreb već samo Država, pa se tu nama otvara šansa!

Bez mnogo polemisanja, ako su ispravne i u roku, naša nesposobna vlast ih mora kupiti narodu!
Ovo je nešto što se mora iskoristiti, jer "legalnim" putem nećemo ih vidjeti ni za šest mjeseci!

Smatrate li da se ovo ne smie propustiti ni po koju cijenu? :bih: :bih: :bih:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#2 Re: Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Post by Bobi »

Ja sam jaranu nabavio Ferari ali on na raju kupio Škodu, inače mogu nabavit vam bilo koji automobil samo recite :D.

Lik je mutljevina samo takva, taj Kalinić, ne treba obracat na ovu vijest pažnju :D, predizborni PR.
Kiki_Musampa

#3 Re: Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Post by Kiki_Musampa »

Kako sam ja negdje procitao,one moraju biti konstantno na -80,dok se ne odlede i iskoriste. 480000 bi od toga propalo,cim bi Savu preslo...
pedeset

#4 Re: Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Post by pedeset »

Bobi wrote: 19/04/2021 16:59 Ja sam jaranu nabavio Ferari ali on na raju kupio Škodu, inače mogu nabavit vam bilo koji automobil samo recite :D.

Lik je mutljevina samo takva, taj Kalinić, ne treba obracat na ovu vijest pažnju :D, predizborni PR.
Ozbiljno? :D
Vjerujem da jeste, ali i to je prednost. Jedino takvi mogu i žele razgovarati sa našima. :mrgreen:
MehmedPasaMoric

#5 Re: Hoćemo Pfizerove vakcine ODMAH!!!

Post by MehmedPasaMoric »

Sta ce ti vakcine kad je Bisera sredila onako dobre hurme iz Saudijske Arabije?
Post Reply