Hoćemo li u Šabac na vašar
- Fair Life
#1 Hoćemo li u Šabac na vašar
Četa mala, ali odabrana...

- jeza u ledja
#6 Re: Hoćemo li u Šabac na vašar
Pateticno.
Dodje covjeku da ih pogladi po glavi i udjeli im sendvic.
Dodje covjeku da ih pogladi po glavi i udjeli im sendvic.
Last edited by jeza u ledja on 12/02/2008 04:33, edited 1 time in total.
-
Leonid Breznjev
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
Ima i "Vuk Pozderac"!!zavrzlama wrote:Ko je sad "mali od Sarajeva"..Tadic ili Komsic![]()
Tako moj "najdrazi nazovi novinar", Milorad Ravasi (inace Sarajlija po rodjenju, al' "bre Srbin najcistiji po ubedjenju,
-
blamaza
#12 mali od sarajeva
mali od Sarajeva je Komšić, vjerovatno zato što je rekao da će koštunica dobiti i po prstima i po nosu ukoliko ne makne prste i nos iz BiH..
Ne znam šta da kažem...
Po ustavu RS ne može da traži referendum nikako, a da se prisilno odvoji, mislim ni to neće poći za rukom...
Ne znam šta da kažem...
Po ustavu RS ne može da traži referendum nikako, a da se prisilno odvoji, mislim ni to neće poći za rukom...
-
zavrzlama
Ima i jedna druga strana medalje...Mislim da je MZ odigrala jednu sramnu ulogu u vezi Srbije i BIH i MZ ce imati problema zbog toga...
Svi ti cinicni propusti MZ sto su Srbiju oslobodili optuzbe za agresiju i genocid u BIH..namjerno odugovlacenje hvatanja R&R..nametanje BIH Dejtonskog cudovita i progledanje velikosrbima kroz prste u nadi da ce oni doci pameti i okrenuti se demokratiji...velikosrbi su izdali i izigrali sve te dogovore sa MZ a MZ umjesto da ostane odlucna i cvrstog stava...umjesto da pomogne BIH i ucini je normalnom drzavom ,oni su podilazili velikosrbima u Srbiji i rs-u i zato imamo ovo sto imamo danas a to je povampirenje velikosrpstva i otvoreno "NE" EU od strane srbije...
Svi ti cinicni propusti MZ sto su Srbiju oslobodili optuzbe za agresiju i genocid u BIH..namjerno odugovlacenje hvatanja R&R..nametanje BIH Dejtonskog cudovita i progledanje velikosrbima kroz prste u nadi da ce oni doci pameti i okrenuti se demokratiji...velikosrbi su izdali i izigrali sve te dogovore sa MZ a MZ umjesto da ostane odlucna i cvrstog stava...umjesto da pomogne BIH i ucini je normalnom drzavom ,oni su podilazili velikosrbima u Srbiji i rs-u i zato imamo ovo sto imamo danas a to je povampirenje velikosrpstva i otvoreno "NE" EU od strane srbije...
Last edited by zavrzlama on 12/02/2008 18:22, edited 1 time in total.
-
Nihad_27
http://www.youtube.com/watch?v=ueLkLWpYSMopike wrote:A sto se mladih skupilojel iko primjetio da se uvjek neki bakutaneri okupljaju u RS-u, i prosli put kad su se ofirali sa Putinovim slikama sve naki djuturumi od po 60 i kusur godina.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
Mada vrlo rijetko, ovaj put se ne bih slozio sa tvojim stavom!! Kao prvo : Tuzbu za Genocid, nije unistila nikakva MZ, vec SDA sa Tihicem i Cericem ,na celu, prvenstveno!! To je bila klasicna izdaja!! Jedinu stvar, koju je sud bio u stanju da donese pozitivno za BiH iz Tuzbe, je utemeljeno na argumentima iz prve Tuzbe, iz '93. koju je dobio prof. Boyle, a u timu koji je predstavljao Republiku BiH, i koji je branio RBiH!! Nazalost, on je nakon te pobjede suspendovan od Alije Izetbegovica, a takodjer, njegovi "klonovi" Tihic, i Ceric, nikada vise nisu dozvolili da se on vrati u tim (mada je cijelo vrijeme svoje usluge nudio potpuno BESPLATNO!! ) ali IZDAJNICIMA RBiH, nije trebao strucnjak koji ce braniti DRZAVU REPUBLIKU BiH, oni su Tuzbu za Genocid, i Tuzbu za agresiju, pretvorili u zlocin "pojedinaca plemenske zajednice" nekih drugih, nad "plemenskom zajednicom Bosnjaka"!! Da bih potvrdio ovu tvrdnju, reci mi, da li postoje obiljezja drzavnosti na mezarju u Srebrenici??zavrzlama wrote:Ima i jedna druga strana medalje...Mislim da je MZ odugrala jednu sramnu ulogu u vezi Srbije i BIH i MZ imati problema zbog toga...
Svi ti cinicni propusti MZ sto su Srbiju oslobodili optuzbe za agresiju i genocid u BIH..namjerno odugovlacenje hvatanja R&R..nametanje BIH Dejtonskog cudovita i progledanje velikosrbima kroz prste u nadi da ce oni doci pameti i oktrenuti se demokratiji...velikosrb su izdali prevarili sve te dogovore sa MZ a MZ umjesto da ostane odlucna i cvrstog stava...umjesto da pomogne BIH i ucini je normalnom drzavom ,oni su podilazili velikosrbima u Srbiji i rs-u izato imamo ovo sto imamo danas a to je povampirenje velikosrpstva i otvoreno "NE" EU od strane srbije...
Tako zavrzlama, ali o ovoj temi smo trosili "kilometre slova"! repliciram, jedino, jer ti sada tvrdis da je krivica na MZ! Mislim da grijesis!!
Sledece neslaganje je oko uloge "MZ versus Serbia"! Pa ja bih to gledao ovako : sa strane MZ, tu su sve karte "na stolu"!! Mogu da rade sta god smatraju da je potrebno!! Cvrsta ruka, ili "podmazivanje", sasvim je svejedno!! Oni zasigurno imaju svoj cilj u Srbiji, i do njega ce doci na jedan nacin ili drugi, a sto je najbitnije, sve se odvija na teritoriji Srbije, i sa srbijanskim zivljem!! EU i MZ mogu decenijama "kolati" oko Srbije k'o "kojoti" i cekati da "zrtva postane lesina" , te da pridju i raskomadaju je!! Sto bi se jednostavno reklo - vrijeme radi za EU!!
-
kijameta
#22 Re: Hoćemo li u Šabac na vašar
Vidi,ovi su sigurno u Tarcinu u logoru bili,sve se nekakvi sitni,zgoljavi i blijedi.Fair Life wrote:Četa mala, ali odabrana...
![]()
Pa samo glava u Dodika je kao svako od njih.
-
zavrzlama
nije sija jest vrat...seiko22 wrote:Mada vrlo rijetko, ovaj put se ne bih slozio sa tvojim stavom!! Kao prvo : Tuzbu za Genocid, nije unistila nikakva MZ, vec SDA sa Tihicem i Cericem ,na celu, prvenstveno!! To je bila klasicna izdaja!! Jedinu stvar, koju je sud bio u stanju da donese pozitivno za BiH iz Tuzbe, je utemeljeno na argumentima iz prve Tuzbe, iz '93. koju je dobio prof. Boyle, a u timu koji je predstavljao Republiku BiH, i koji je branio RBiH!! Nazalost, on je nakon te pobjede suspendovan od Alije Izetbegovica, a takodjer, njegovi "klonovi" Tihic, i Ceric, nikada vise nisu dozvolili da se on vrati u tim (mada je cijelo vrijeme svoje usluge nudio potpuno BESPLATNO!! ) ali IZDAJNICIMA RBiH, nije trebao strucnjak koji ce braniti DRZAVU REPUBLIKU BiH, oni su Tuzbu za Genocid, i Tuzbu za agresiju, pretvorili u zlocin "pojedinaca plemenske zajednice" nekih drugih, nad "plemenskom zajednicom Bosnjaka"!! Da bih potvrdio ovu tvrdnju, reci mi, da li postoje obiljezja drzavnosti na mezarju u Srebrenici??zavrzlama wrote:Ima i jedna druga strana medalje...Mislim da je MZ odugrala jednu sramnu ulogu u vezi Srbije i BIH i MZ imati problema zbog toga...
Svi ti cinicni propusti MZ sto su Srbiju oslobodili optuzbe za agresiju i genocid u BIH..namjerno odugovlacenje hvatanja R&R..nametanje BIH Dejtonskog cudovita i progledanje velikosrbima kroz prste u nadi da ce oni doci pameti i oktrenuti se demokratiji...velikosrb su izdali prevarili sve te dogovore sa MZ a MZ umjesto da ostane odlucna i cvrstog stava...umjesto da pomogne BIH i ucini je normalnom drzavom ,oni su podilazili velikosrbima u Srbiji i rs-u izato imamo ovo sto imamo danas a to je povampirenje velikosrpstva i otvoreno "NE" EU od strane srbije...
Tako zavrzlama, ali o ovoj temi smo trosili "kilometre slova"! repliciram, jedino, jer ti sada tvrdis da je krivica na MZ! Mislim da grijesis!!
Sledece neslaganje je oko uloge "MZ versus Serbia"! Pa ja bih to gledao ovako : sa strane MZ, tu su sve karte "na stolu"!! Mogu da rade sta god smatraju da je potrebno!! Cvrsta ruka, ili "podmazivanje", sasvim je svejedno!! Oni zasigurno imaju svoj cilj u Srbiji, i do njega ce doci na jedan nacin ili drugi, a sto je najbitnije, sve se odvija na teritoriji Srbije, i sa srbijanskim zivljem!! EU i MZ mogu decenijama "kolati" oko Srbije k'o "kojoti" i cekati da "zrtva postane lesina" , te da pridju i raskomadaju je!! Sto bi se jednostavno reklo - vrijeme radi za EU!!
Pa tog Cerica i Tihica je MZ i nagovorila da urade to sto su uradili da bi Srbija bila oslobodjena optuzbi...o tome ja pricam...da je MZ imala interes da Srbija bude optuzena i osudjena za genocid i agresiju na BIH(sto je mogao i najgori advokat dokazat) srbija bi bila optuzena....sad se pokazuje da je MZ napravila propust..da je ustvari nasjela na velikosrpske lazi da ce mirno odustati od Kosova i nece podsticati secesionizam u BIH..
-
seiko22
Pa i danas je sa Tadicem " sija ili vrat", ali Tadic, bez obzira na sva "podmicivanja od MZ, ne potpisuje!! O tome se govori!! MZ ima pravo da trazi i postavlja svoje uslove - na Tadicu je da odluci!! Tadic obara njihove tvrdnje kad god moze - nasi to nisu radili - oni su "kapitulirali" prije nego sto je neko i ponudio tu opciju!! Tadicu ce "oteti" Kosovo, i on nece biti izdajnik! Nasi su dali pola Bosne, i to nakon Medjunarodnog priznanja te iste Bosne, i nakon toga, prodali i Tuzbu! Pa ako se sjecas, isti Tihic je govorio "meni je zao srpske djece, zasto da oni placaju odstetu"!!zavrzlama wrote:nije sija jest vrat...seiko22 wrote:Mada vrlo rijetko, ovaj put se ne bih slozio sa tvojim stavom!! Kao prvo : Tuzbu za Genocid, nije unistila nikakva MZ, vec SDA sa Tihicem i Cericem ,na celu, prvenstveno!! To je bila klasicna izdaja!! Jedinu stvar, koju je sud bio u stanju da donese pozitivno za BiH iz Tuzbe, je utemeljeno na argumentima iz prve Tuzbe, iz '93. koju je dobio prof. Boyle, a u timu koji je predstavljao Republiku BiH, i koji je branio RBiH!! Nazalost, on je nakon te pobjede suspendovan od Alije Izetbegovica, a takodjer, njegovi "klonovi" Tihic, i Ceric, nikada vise nisu dozvolili da se on vrati u tim (mada je cijelo vrijeme svoje usluge nudio potpuno BESPLATNO!! ) ali IZDAJNICIMA RBiH, nije trebao strucnjak koji ce braniti DRZAVU REPUBLIKU BiH, oni su Tuzbu za Genocid, i Tuzbu za agresiju, pretvorili u zlocin "pojedinaca plemenske zajednice" nekih drugih, nad "plemenskom zajednicom Bosnjaka"!! Da bih potvrdio ovu tvrdnju, reci mi, da li postoje obiljezja drzavnosti na mezarju u Srebrenici??zavrzlama wrote:Ima i jedna druga strana medalje...Mislim da je MZ odugrala jednu sramnu ulogu u vezi Srbije i BIH i MZ imati problema zbog toga...
Pa tog Cerica i Tihica je MZ i nagovorila da urade to sto su uradili da bi Srbija bila oslobodjena optuzbi...o tome ja pricam...da je MZ imala interes da Srbija bude optuzena i osudjena za genocid i agresiju na BIH(sto je mogao i najgori advokat dokazat) srbija bi bila optuzena....sad se pokazuje da je MZ napravila propust..da je ustvari nasjela na velikosrpske lazi da ce mirno odustati od Kosova i nece podsticati secesionizam u BIH..
1993 godine, Prof. Francis Boyle je tuzio i u svojoj tuzbi imenovao UN i sve svjetske sile, i optuzio ih za necinjenje i saucesnistvo u genocidu!! Jer upravo i konvencija o genocidu daje tu opciju - nije kriv samo izvrsitelj - krivi su i oni koji ne cine nista da to sprijece!! No, medjutim, "nasima" nije trebao F. Boyle koji radi dzaba!! Nasima trebaju oni koji ce "podijeliti tal"!! O tome se radi!!