Jeza.....
Kakva karizma i stav !!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=EVUO3ALc ... re=related
Alahrahmetile
Hocemo li ikada imati vise ovakvog covjeka !!!!!!!!!!!!!!!
- Brisbane
-
BISCANIN2
Teško da će se ovaj kalibar ponovo roditi u Bosni , kad bi jednom u 100 godina bili bi sretni .
Imao sam čast da par puta prisustvujem njegovoj pripremi ,i dan danas možda zvuči glupo ali mislim da ga je sam bog poslao jer bez njega stvari nebi bile kakve su sad , TAKAV GENIJE I SPOSOBNOST JE RIJETKO VIĐENA NA TERENIMA BRDOVITOG BALKANA
Imao sam čast da par puta prisustvujem njegovoj pripremi ,i dan danas možda zvuči glupo ali mislim da ga je sam bog poslao jer bez njega stvari nebi bile kakve su sad , TAKAV GENIJE I SPOSOBNOST JE RIJETKO VIĐENA NA TERENIMA BRDOVITOG BALKANA
-
foreigndude
Izeta Nanica su isti oni pod cijom se zastavom borio.
-
BISCANIN2
I njega kao i rahmetli Irfana LJubijankić ubili su isti ljudi jer sa njima Bosna bi sigurno bila drukčija .
To su i nekadašnji i sadašnji vlastodržci doro znali, zato su i smaknuti .
Ali ovo ne umanjuje njegov genije i rijetko viđenu vojničku sposobnost ,pored toga što je bio najveći vojskovođa njegove vojničke sposobnosti bile su rijetko viđene .
To su i nekadašnji i sadašnji vlastodržci doro znali, zato su i smaknuti .
Ali ovo ne umanjuje njegov genije i rijetko viđenu vojničku sposobnost ,pored toga što je bio najveći vojskovođa njegove vojničke sposobnosti bile su rijetko viđene .
-
StarScream
- Maraschino
Ima BiH svojih heroja,
nesmijemo ih nikada zaboraviti
nesmijemo ih nikada zaboraviti