Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
-
mirzafl
-
neeamm
#2 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Odakle sad to pitanje???
Zar nije vec poceo?
Zar nije vec poceo?
-
mirzafl
#3 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
svaka cast.... znaci da u Bosni moze sve kupiti - cak i moral 
- amrica
#4 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
mirzafl wrote:svaka cast.... znaci da u Bosni moze sve kupiti - cak i moral
e mirza dragi, u bosni je prvo moral nestao....a pameti svakako slabo ima, sta ocekivati?
- Bloodflow
#5 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
a tebe mirza to čudi? ako daš lovu za npr. reisove dvore može i hitler verglati na razglas...kad su to demonstracije i bile u Sarajevu a da su nešto promijenile, samo uči od historije...tompson nije gudio jer nije dao lovu, da je dao verglao bi 
-
Bandierra Rossa
#6 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Moral u Bosni???mirzafl wrote:svaka cast.... znaci da u Bosni moze sve kupiti - cak i moral
Sorry,prodato još 1993.
-
deviless
#7 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Vidim, frka oko koncerta...
nism joj ja neki fan....što dalje od mene
Al me zanima jedno. U BiH stalno dolaze razne Indire, Seke, Ace.....i nikoga se ne bojktuje, štaviše, dvorane im pune.
Sad odjednom frka zbog Breninog koncerta...zašto to?
Nisam tu da provociram, samo me zanima.
nism joj ja neki fan....što dalje od mene
Al me zanima jedno. U BiH stalno dolaze razne Indire, Seke, Ace.....i nikoga se ne bojktuje, štaviše, dvorane im pune.
Sad odjednom frka zbog Breninog koncerta...zašto to?
Nisam tu da provociram, samo me zanima.
-
Updated
#8 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Zar Brena nesto kupuje? Meni se cini da ona nesto prodaje. U svakom slucaju, ne ostavlja pare nego ih odnosi.mirzafl wrote:svaka cast.... znaci da u Bosni moze sve kupiti - cak i moral
- cico x
#9 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
zato sto neka raja nema svog mozga,nego su culi da je brena "cetnikusa" pa se priduzili "ostalima"
mene licno zaboli za brenu,nisam otisao zato sto mi se ne ide,a da ceca sutra dode,napunila bi kosevo RAJOM IZ SARAJEVA !!!
mene licno zaboli za brenu,nisam otisao zato sto mi se ne ide,a da ceca sutra dode,napunila bi kosevo RAJOM IZ SARAJEVA !!!
-
Bandierra Rossa
#10 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Misliš na one iz Istočnog Sarajeva???cico x wrote:zato sto neka raja nema svog mozga,nego su culi da je brena "cetnikusa" pa se priduzili "ostalima"
Mislim,priča ti je bezze.....
Ako neko sad živi u Sarajevu,to ga ne definiše kao "raju iz Sarajeva"...
-
staples
#11 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Da, ali to i dalje ne znaci da ceca ne bi napunila veeeeliku dvoranu u Sarajevu.
Sjetite se kolona auta iz svih dijelova BiH i iz Sarajeva, a ne samo istocnog, kada je pjevala, cini mi se, u Banjaluci!
Tuzno
Sjetite se kolona auta iz svih dijelova BiH i iz Sarajeva, a ne samo istocnog, kada je pjevala, cini mi se, u Banjaluci!
Tuzno
-
Bandierra Rossa
#12 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
Ama Ceca ne bi napunila dvoranu nego Koševo,ali nikako "rajom iz Sarajeva"...staples wrote:Da, ali to i dalje ne znaci da ceca ne bi napunila veeeeliku dvoranu u Sarajevu.
Tuzno
- anais_nin
#13 Re: Hoceli biti Brenin koncert odrzan ili ne?
na ovu temu se sve ispricalo...da ne bi zavrsila kao i sve prethodne, bolje sprijeciti nego lijeciti - kapak....