bitno je da su zadali reprize dzehenem-serije...*Crna hronika* ..koji sadizam hebote
usput ,ima li iko habera kad ce mreza plus pustit novu sezonu(ali ne i najnoviju) Sopranosa,i meni licni najdrazu *Six feet under* ?
Moderator: _BataZiv_0809
amrino wrote:Ja imam sve epizode snimljene i uredno slozene...da cekam da ovi nasi jadovi nesto zbave- jos bi se furala na Dinastiju ili Star Trek...![]()
Said zakon!
jesu li to bili najnoviji sopranosi na HRT-u?dinchy84 wrote:I ja cekam Oz sa nestrpljenjem.
Nove epizode Six feet under sam pregledala na Novoj nedavno, a i Sopranosi su na HRT-u bili...
Gledao sam Prison Break na hrvatskom RTL-u (ili kako su ga oni preveli "Zakon Braće") ali OZ mi je deset puta bolji ... drago mi je što ga HRT reprizira svaki dangalaxtics wrote:PRISON BREAK!!!!!!!!!! ZAKON
Prison Break je serija o bijegu iz zatvora, OZ je serija o životu uopšteno. Mene više zanima ovo zadnje. Vjerovatno stvar ukusa.cancel wrote:Gledao sam Prison Break na hrvatskom RTL-u (ili kako su ga oni preveli "Zakon Braće") ali OZ mi je deset puta bolji ... drago mi je što ga HRT reprizira svaki dangalaxtics wrote:PRISON BREAK!!!!!!!!!! ZAKON![]()
Uskoro kreće treća sezona Zakona Braće na hrvatskom RTL-u
Evo i njihove web stranice - http://www.zakonbrace.rtl.hr/