Hoće li biti da sin cenzurira očevu politiku
-
WizzardFromBOZ
#4 Re: Hoæe li biti da sin cenzurira oèevu politiku
ni manje ni vise nego muzej a.i.
steta sto je umro, fakat bio bi dobar za stafete, recimo za "dan zelenila"...
titomanija ili (b)alijamanija, that's the question.
Last edited by WizzardFromBOZ on 23/10/2007 12:36, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
Samo mala ispravkabosank_a wrote:@Bosanac
Posto bi se ti prvi ispalio da se zarati ne huskaj narod samo zato sto neko govori istinu.
A onda nek' ratuju prave patriote, ja i onako nisam nikakav patriota
P.S. Mozda bih ostao ako mi ponude mjesto direktora Zavoda za izgradnju
-
WizzardFromBOZ
bilo bi jos muzeja za graditi...._BosanaC wrote:P.S. Mozda bih ostao ako mi ponude mjesto direktora Zavoda za izgradnjuKud ces bolji posao dok oni protiv kojih fol ratujes prave ti posao
- Vodenjak
I jos bi, ko da gledam, htio poslovni prostor u sefu Narodne banke!_BosanaC wrote:Samo mala ispravkabosank_a wrote:@Bosanac
Posto bi se ti prvi ispalio da se zarati ne huskaj narod samo zato sto neko govori istinu.Ne bih se ja ispalio DA se zarati nego samo da namirisem DA CE se zaratiti
![]()
A onda nek' ratuju prave patriote, ja i onako nisam nikakav patriota![]()
P.S. Mozda bih ostao ako mi ponude mjesto direktora Zavoda za izgradnjuKud ces bolji posao dok oni protiv kojih fol ratujes prave ti posao
E ne moRe!
Rezervisano!
-
bosank_a
Fair Life wrote:Pusti bolan te mahnite zelje..._BosanaC wrote:...
P.S. Mozda bih ostao ako mi ponude mjesto direktora Zavoda za izgradnjuKud ces bolji posao dok oni protiv kojih fol ratujes prave ti posao
Morao bi onda oca trpati u trezor na spavanje. Jebo to...
-
Nancy Drew
Ko je direktor Zavoda za izgradnju?Fair Life wrote:Pusti bolan te mahnite zelje..._BosanaC wrote:...
Ko su oni 'koji ti prave posao'?
Ko je to spavao u trezoru?
Vidim svašta znate pa me baš zanima.
-
bosank_a
Nancy Drew wrote:Ko je direktor Zavoda za izgradnju?Fair Life wrote:Pusti bolan te mahnite zelje..._BosanaC wrote:...
Neocekujes valjda da se otkrivaju drzavne tajne
-
WizzardFromBOZ
to ti je isto ko slovenske junacke narodne pjesme - nisu jos napisane.Nancy Drew wrote:Ko je direktor Zavoda za izgradnju?Fair Life wrote:Pusti bolan te mahnite zelje..._BosanaC wrote:...
Vidim sva¹ta znate pa me ba¹ zanima.
- Vodenjak
Bas naivno, ha?bosank_a wrote:Nancy Drew wrote:Ko je direktor Zavoda za izgradnju?Fair Life wrote: Pusti bolan te mahnite zelje...
![]()
![]()
![]()
Neocekujes valjda da se otkrivaju drzavne tajne
-
Nancy Drew
Bakir to nije već 1000 godina, u trezoru je spavao Ejup Ganić nikad Alija, ko to kome 'pravi posao u Zavodu za izgradnju protiv kojih si ratovao' WTFWizzardFromBOZ wrote:to ti je isto ko slovenske junacke narodne pjesme - nisu jos napisane.Nancy Drew wrote:Ko je direktor Zavoda za izgradnju?Fair Life wrote: Pusti bolan te mahnite zelje...
Fakat više
Nije problem tuđa laž, glupost, neznanje, površnost, bahatost, agresivnost, da se predeverati
Problem je što su oni koji su nešto znali, i koji su to argumentirano znali dokazati, rastjerani s ovog foruma ... e da bi danas neki nesmetano mogli valjati budalaštine i laži.
Odlično. Samo naprijed. Vjerovatno su i vlasnici foruma sretni zbog toga.
-
testament
Nancy hajde kod bakira na fuka i mojne nam se sekirati zivota ti.Vi sa zlatnim kasikama,koje vam je dao Veliki deduka,koji odspava par dana u trezoru,nemate zivotnih problema zbog kojih bi se nervirali,za razliku od nas:vlasina,izdajnika,bahatih glupana koji nista neznamo argumentovati,dokazati...A da i lazova pogotovo ako je u pitanju neko od clanova Velike(izet)begovske familijeNancy Drew wrote:Bakir to nije već 1000 godina, u trezoru je spavao Ejup Ganić nikad Alija, ko to kome 'pravi posao u Zavodu za izgradnju protiv kojih si ratovao' WTFWizzardFromBOZ wrote:to ti je isto ko slovenske junacke narodne pjesme - nisu jos napisane.Nancy Drew wrote: Ko je direktor Zavoda za izgradnju?
Vidim svašta znate pa me baš zanima.![]()
![]()
![]()
Fakat više![]()
![]()
![]()
Nije problem tuđa laž, glupost, neznanje, površnost, bahatost, agresivnost, da se predeverati![]()
Problem je što su oni koji su nešto znali, i koji su to argumentirano znali dokazati, rastjerani s ovog foruma ... e da bi danas neki nesmetano mogli valjati budalaštine i laži.
-
bosank_a
A ti to kao informisanaNancy Drew wrote:Bakir to nije već 1000 godina, u trezoru je spavao Ejup Ganić nikad Alija, ko to kome 'pravi posao u Zavodu za izgradnju protiv kojih si ratovao' WTFWizzardFromBOZ wrote:to ti je isto ko slovenske junacke narodne pjesme - nisu jos napisane.Nancy Drew wrote: Ko je direktor Zavoda za izgradnju?
Vidim svašta znate pa me baš zanima.![]()
![]()
![]()
Fakat više![]()
![]()
![]()
Nije problem tuđa laž, glupost, neznanje, površnost, bahatost, agresivnost, da se predeverati![]()
-
Nancy Drew
testament wrote:Nancy hajde kod bakira na fuka i mojne nam se sekirati zivota ti.Vi sa zlatnim kasikama,koje vam je dao Veliki deduka,koji odspava par dana u trezoru,nemate zivotnih problema zbog kojih bi se nervirali,za razliku od nas:vlasina,izdajnika,bahatih glupana koji nista neznamo argumentovati,dokazati...A da i lazova pogotovo ako je u pitanju neko od clanova Velike(izet)begovske familije
dobar, dobar, jest, ja jedem zlatnim kašikama, i najbolje je to 'mi i vi '
ovo iznad su elementarne stvari koje zna svako koje rat proveo u Sarajevu ili BiH... ili bar pročitao koju knjigu
a o Bakirovim aferimima mogla bi posebna tema, komotno, i o tome kako se vraća u politiku i ispotiha ruši Tihića i još koješta, al dobro, de vi nastavite
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
najveće alijino dostignuće jeste
bolje podoban nego sposoban
rezultate te katastrofalne politike koju sprovode njegove stranke i kolege će se osjećati još generacijama...
a ljudi odlaze... ne rađaju se...
dok u općini rade ljudi s osmoljetkama i ne znaju držat olovku u ruci
rezultate te katastrofalne politike koju sprovode njegove stranke i kolege će se osjećati još generacijama...
a ljudi odlaze... ne rađaju se...
dok u općini rade ljudi s osmoljetkama i ne znaju držat olovku u ruci
-
WizzardFromBOZ
za to smo se i borili zar ne...komi wrote:najveæe alijino dostignuæe jeste
- Prpa.ba
komi wrote:rezultate te katastrofalne politike koju sprovode njegove stranke i kolege će se osjećati još generacijama...
Ma deduka dobar ko' hljeb. Nije on marke narodu uzeo
-
jefferson
Stvarno vise bosanac, bosanka, pa koji vam je.
Pa zar nevidite sav ovaj rahatluk oko sebe sto nam je "dedo" ostavio? Stvarno ste nezahvalni. iz onakve tamnice naroda ste konacno ugledali svjetlo dana, i opet se zalite.
Pa trebate noge ljubiti Bakiru, Brankovicu, Ganicu, Cengicima!
Pa zar nevidite sav ovaj rahatluk oko sebe sto nam je "dedo" ostavio? Stvarno ste nezahvalni. iz onakve tamnice naroda ste konacno ugledali svjetlo dana, i opet se zalite.
Pa trebate noge ljubiti Bakiru, Brankovicu, Ganicu, Cengicima!
-
testament
Ma eto sunce moje de mi ti ispricaj kako je u ratu bilo u sarajevu,jebiga ja pojma nemam,bio sam u njemackoj,slao deduki i princu neke milione za odbranu bosne,za sebe sam zadrzao 10%(tako mi hare rece da uradim),pa eto ispricaj mi jos koju o ratnom sarajevu,samo kad bi se mogla sjetiti koje jer sumnjam nancy da si 93` imala vise od 13g.Nancy Drew wrote:testament wrote:Nancy hajde kod bakira na fuka i mojne nam se sekirati zivota ti.Vi sa zlatnim kasikama,koje vam je dao Veliki deduka,koji odspava par dana u trezoru,nemate zivotnih problema zbog kojih bi se nervirali,za razliku od nas:vlasina,izdajnika,bahatih glupana koji nista neznamo argumentovati,dokazati...A da i lazova pogotovo ako je u pitanju neko od clanova Velike(izet)begovske familije![]()
![]()
![]()
dobar, dobar, jest, ja jedem zlatnim kašikama, i najbolje je to 'mi i vi '![]()
ma, nemaš ti pojma ....
![]()
ovo iznad su elementarne stvari koje zna svako koje rat proveo u Sarajevu ili BiH... ili bar pročitao koju knjigudakle, opća informiranost
a o Bakirovim aferimima mogla bi posebna tema, komotno, i o tome kako se vraća u politiku i ispotiha ruši Tihića i još koješta, al dobro, de vi nastavite