Hoće da nas izbace iz takmičenja

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ajatolah_

#51 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Ajatolah_ »

Ma evo sve na teletekstu.

http://teletext.rtvfbih.ba/
Stranica 283.
Troll_Happens

#52 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Troll_Happens »

Paco wrote:Eh eto...
FIFA je kaznila NS BiH sa 33.000 eura uz upozorenje da ce nasoj reprezentaciji biti oduzeti bodovi ili ce biti izbacena iz takmicenja ukoliko se ponove scene iz Genka.

Sve one, ma kojoj navijackoj skupini pripadali, treba dobro namlatiti ukoliko pokusaju ubaciti i papiric na teren na narednim kvalifikacijskim utakmicama. Oni (uz ove koji su vec napravili probleme) rade protiv Bosne i Hercegovine, protiv momaka koji ostavljaju srce na terenu i kao takvi (a navijaci sigurno nisu) ne trebaju nikome.
Svasta pa krivi su idioti koji sebe nazivaju navijacima bosne i hercegovine. I sad zbog njih treba citava reprezentacija i zemlja da ispastaju. Da li je reko Munib da ce neke mreze biti ili staklo da se odvoje nasi navijaci i da ce biti kontrole na stadionu i ako se neki belaj desi da necemo mi snositi konsekvence. I sta je sad opet nas terete za nesto sto su oni "belgijanci" trebali da organizuju...
Idioti takvi od navijaca ce jedva cekat da belaj neki naprave da nas diskvalifikuju sto ne mogu papaka a to najvise dijasporskih koji jedva cekaju nesto tako da pokazu svu kulturu i kucni odgoj :skoljka:
bijelo_dugme

#53 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by bijelo_dugme »

Jedan001 wrote:
Paco wrote:Eh eto...
FIFA je kaznila NS BiH sa 33.000 eura uz upozorenje da ce nasoj reprezentaciji biti oduzeti bodovi ili ce biti izbacena iz takmicenja ukoliko se ponove scene iz Genka.

Sve one, ma kojoj navijackoj skupini pripadali, treba dobro namlatiti ukoliko pokusaju ubaciti i papiric na teren na narednim kvalifikacijskim utakmicama. Oni (uz ove koji su vec napravili probleme) rade protiv Bosne i Hercegovine, protiv momaka koji ostavljaju srce na terenu i kao takvi (a navijaci sigurno nisu) ne trebaju nikome.
Svasta pa krivi su idioti koji sebe nazivaju navijacima bosne i hercegovine. I sad zbog njih treba citava reprezentacija i zemlja da ispastaju. Da li je reko Munib da ce neke mreze biti ili staklo da se odvoje nasi navijaci i da ce biti kontrole na stadionu i ako se neki belaj desi da necemo mi snositi konsekvence. I sta je sad opet nas terete za nesto sto su oni "belgijanci" trebali da organizuju...
Idioti takvi od navijaca ce jedva cekat da belaj neki naprave da nas diskvalifikuju sto ne mogu papaka a to najvise dijasporskih koji jedva cekaju nesto tako da pokazu svu kulturu i kucni odgoj :skoljka:
Ne seri molimte. Bez BHF:a bi najvjerovatnije i izgubili u Genku i to je i Misimovic reko.

A ako tebi nesmetaju igraci poput Baiana, Bozica i Jelica izvoli. Jebes Ibrahimovica, Rahimica, Topica, Pjanica, Handanovica...
Edin H.

#54 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Edin H. »

Sve je pod kontrolom :oops:

Savez olaksan za 33.000 eura ili i na bakljadu uzesmo utakmicu :-)

Samo mi zao Poljske :mrgreen:
Bandierra Rossa

#55 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Bandierra Rossa »

I ja sam se zbog Poljske plaho nasekir"o.

Da bi uspjeh BH repke bio potpun,molim BHF da ne ponove ono iz Genka.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#56 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by -LIBERO- »

Samo me interesuje kako niko iz UEFA Srbiju ne spominje.
Njihovi navijaci su palili baklje,bacali u teren,lomili stolice i tukli se sa zastitarima i specijalcima u Rumuniji
Bandierra Rossa

#57 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Bandierra Rossa »

-LIBERO- wrote:Samo me interesuje kako niko iz UEFA Srbiju ne spominje.
Njihovi navijaci su palili baklje,bacali u teren,lomili stolice i tukli se sa zastitarima i specijalcima u Rumuniji
Njima su oteli Kosovo,pa ko vele da ne prećeraju...
Bosanski_kralj

#58 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja

Post by Bosanski_kralj »

"nekoliko navijača uletjelo u teren". Fuj bando još i lažete
Post Reply