Ma evo sve na teletekstu.
http://teletext.rtvfbih.ba/
Stranica 283.
Hoće da nas izbace iz takmičenja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Troll_Happens
#52 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
Svasta pa krivi su idioti koji sebe nazivaju navijacima bosne i hercegovine. I sad zbog njih treba citava reprezentacija i zemlja da ispastaju. Da li je reko Munib da ce neke mreze biti ili staklo da se odvoje nasi navijaci i da ce biti kontrole na stadionu i ako se neki belaj desi da necemo mi snositi konsekvence. I sta je sad opet nas terete za nesto sto su oni "belgijanci" trebali da organizuju...Paco wrote:Eh eto...
FIFA je kaznila NS BiH sa 33.000 eura uz upozorenje da ce nasoj reprezentaciji biti oduzeti bodovi ili ce biti izbacena iz takmicenja ukoliko se ponove scene iz Genka.
Sve one, ma kojoj navijackoj skupini pripadali, treba dobro namlatiti ukoliko pokusaju ubaciti i papiric na teren na narednim kvalifikacijskim utakmicama. Oni (uz ove koji su vec napravili probleme) rade protiv Bosne i Hercegovine, protiv momaka koji ostavljaju srce na terenu i kao takvi (a navijaci sigurno nisu) ne trebaju nikome.
Idioti takvi od navijaca ce jedva cekat da belaj neki naprave da nas diskvalifikuju sto ne mogu papaka a to najvise dijasporskih koji jedva cekaju nesto tako da pokazu svu kulturu i kucni odgoj
- bijelo_dugme
#53 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
Ne seri molimte. Bez BHF:a bi najvjerovatnije i izgubili u Genku i to je i Misimovic reko.Jedan001 wrote:Svasta pa krivi su idioti koji sebe nazivaju navijacima bosne i hercegovine. I sad zbog njih treba citava reprezentacija i zemlja da ispastaju. Da li je reko Munib da ce neke mreze biti ili staklo da se odvoje nasi navijaci i da ce biti kontrole na stadionu i ako se neki belaj desi da necemo mi snositi konsekvence. I sta je sad opet nas terete za nesto sto su oni "belgijanci" trebali da organizuju...Paco wrote:Eh eto...
FIFA je kaznila NS BiH sa 33.000 eura uz upozorenje da ce nasoj reprezentaciji biti oduzeti bodovi ili ce biti izbacena iz takmicenja ukoliko se ponove scene iz Genka.
Sve one, ma kojoj navijackoj skupini pripadali, treba dobro namlatiti ukoliko pokusaju ubaciti i papiric na teren na narednim kvalifikacijskim utakmicama. Oni (uz ove koji su vec napravili probleme) rade protiv Bosne i Hercegovine, protiv momaka koji ostavljaju srce na terenu i kao takvi (a navijaci sigurno nisu) ne trebaju nikome.
Idioti takvi od navijaca ce jedva cekat da belaj neki naprave da nas diskvalifikuju sto ne mogu papaka a to najvise dijasporskih koji jedva cekaju nesto tako da pokazu svu kulturu i kucni odgoj
A ako tebi nesmetaju igraci poput Baiana, Bozica i Jelica izvoli. Jebes Ibrahimovica, Rahimica, Topica, Pjanica, Handanovica...
- Edin H.
#54 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
Sve je pod kontrolom
Savez olaksan za 33.000 eura ili i na bakljadu uzesmo utakmicu
Samo mi zao Poljske
Savez olaksan za 33.000 eura ili i na bakljadu uzesmo utakmicu
Samo mi zao Poljske
-
Bandierra Rossa
#55 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
I ja sam se zbog Poljske plaho nasekir"o.
Da bi uspjeh BH repke bio potpun,molim BHF da ne ponove ono iz Genka.
Da bi uspjeh BH repke bio potpun,molim BHF da ne ponove ono iz Genka.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#56 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
Samo me interesuje kako niko iz UEFA Srbiju ne spominje.
Njihovi navijaci su palili baklje,bacali u teren,lomili stolice i tukli se sa zastitarima i specijalcima u Rumuniji
Njihovi navijaci su palili baklje,bacali u teren,lomili stolice i tukli se sa zastitarima i specijalcima u Rumuniji
-
Bandierra Rossa
#57 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
Njima su oteli Kosovo,pa ko vele da ne prećeraju...-LIBERO- wrote:Samo me interesuje kako niko iz UEFA Srbiju ne spominje.
- Bosanski_kralj
#58 Re: Hoće da nas izbace iz takmičenja
"nekoliko navijača uletjelo u teren". Fuj bando još i lažete