Ako vec ima ova tema o.k. ja je nisam uspjela pronaci ,a bas me zanima cime se danas ljudi u BiH bave da pobjegu od lude svakodnevnice.
HOBI.
Moderator: anex
-
realna do boli
#1 HOBI.
Kako se odmarate poslije posla ili sta je ono uz sta se opustite i zaboravite sve sto se dogadja oko vas, cemo se mozete posve posvetit i da to vrijeme bude samo vase.
Ako vec ima ova tema o.k. ja je nisam uspjela pronaci ,a bas me zanima cime se danas ljudi u BiH bave da pobjegu od lude svakodnevnice.
-
realna do boli
Ja sam se u poslijednje vrijeme zakacila na puzle...pa se pomalo vratim slikanju i brzom hodanju.
-
nadia
Hm...slabo vremena mi ostane za hobije u zadnje vrijeme..ali u svakom slucaju volim otici na kaficu s dnekim finim drustvom psolije posla ili navece, koncerti, predstave, kad je ruzno vrijeme volim kuci se zavuci i citati ili geldati filmove, a kad je lijepo uzivam u setnjama Vilsonovim, sjedenju na balkonu uz kaficu i novine...
-
mamica papucarka
Bilijarrrrrrrrrrrblack wrote:kao i ja...jos bi dodao fotografisanje, citanje, landaranjeamrino wrote:Ja slikam, crtam, ...itd. i zaboravih bilijar
Nisam igrala 100 godina.
Ja i muz smo cesto isli na kuglanje. Sada nemamo vremena, pa mi bas nedostaje.
trenutno mi je internet hobi i relaksacija. Za druge stvari nemam ekstra vremena.
-
in medias res
ja idem na aerobik
super se osjecam, izbacim svu negativnu energiju, spavam k'o beba.....ma fantazija
super se osjecam, izbacim svu negativnu energiju, spavam k'o beba.....ma fantazija
- Bosanac sa dna kace
glavni hobi;
tracanje
sporedni koje ne mogu sustic; plivanje (pogotovo u zadnje vrijeme) i trcanje
tracanje
sporedni koje ne mogu sustic; plivanje (pogotovo u zadnje vrijeme) i trcanje
- amalka
Kad malo bolje razmislim, vidim da i nemam hobija
Posao mi oduzima dosta vremena, malo prosetam, nadjem se s deckom, i to je to
Nekada sam poeziju pisala (ja to zovem poezijom
), i imam pjesama za jednu zbirku. Sada nemam za to vremena, a ni inspiracije. Istrosim se na poslu 
-
Klikerica
Ja bih rekla samo jednu rijec- mazenje
Naravno ukoliko se imate sa kim maziti (neki fini primjerak muskog roda), a ukoliko nemate, onda moze proci i neko umiljato mace ili cuko. U oba sluicaja garantovano opusta napetosti i stresa. U prvom mozda malo vise
Naravno ukoliko se imate sa kim maziti (neki fini primjerak muskog roda), a ukoliko nemate, onda moze proci i neko umiljato mace ili cuko. U oba sluicaja garantovano opusta napetosti i stresa. U prvom mozda malo vise
- BHG
a jesi probala maziti se sa primjerkom zenskog roda?Klikerica wrote:Ja bih rekla samo jednu rijec- mazenje![]()
vjeruj mi super je...