hmm sta ja znam.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
1906

#226 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

šime.sparina wrote:
1906 wrote:
šime.sparina wrote: unaprijed placanje :mrgreen:

kako ti znas :D

svaki dan ja svodnicim :lol: :lol: :lol:

prica se po tramvajima :mrgreen:
eto - sad znas kako ces se vozat taxijem :D

edit jelda :D :D
Last edited by 1906 on 20/09/2011 22:47, edited 1 time in total.
logme

#227 Re: hmm sta ja znam.

Post by logme »

JThomas wrote:ljudi su između ostalog i ono što ti izvučeš iz njih. znači, ako ti niko ne valja, ako za tebe danas nikako nema normalne žene ili frajera...do tebe je. realno.
Naravno, to sam i pokusao reci. Ili ne zasluzujes bolje ili trazis na pogresnim mjestima. Najlakse je krivicu prebaciti na drugu stranu, kad bi ljudi krenuli od sebe, kad bi malo poradili na sebi mozda bi ih zapao malo ljepsi dio kolaca.
Jbg to ti opet ne garantuje da te neko nece za :dance: , ali sve je to zivot.
mrtva kokoš

#228 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

1906 wrote:

cuj sad znam, znam ja to iha-haj :oops: :lol:
1906

#229 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

šime.sparina wrote:
1906 wrote:

cuj sad znam, znam ja to iha-haj :oops: :lol:

vidis - ja pojma nisam imala :D
venus doom

#230 Re: hmm sta ja znam.

Post by venus doom »

zakuhalo se :D

@pustopoljina :thumbup:
mrtva kokoš

#231 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

1906 wrote: vidis - ja pojma nisam imala :D
pa ti si fina curka gdje ces ti to znati, to je samo za ove curice s`druge strane ulice :D
1906

#232 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

šime.sparina wrote:
pa ti si fina curka gdje ces ti to znati, to je samo za ove curice s`druge strane ulice :D

znaci fine su samo one sa manjkom informacija o lagodnom zivotu :D
mrtva kokoš

#233 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

1906 wrote:
šime.sparina wrote:

znaci fine su samo one sa manjkom informacija o lagodnom zivotu :D
bome ako je lagodan zivot siriti noge, svako dobro BiH :D
Mr. Brightside

#234 Re: hmm sta ja znam.

Post by Mr. Brightside »

"siriti noge" :roll:
slucajno naletio na takvu i sad samo to ponavljas :-)
1906

#235 Re: hmm sta ja znam.

Post by 1906 »

šime.sparina wrote: bome ako je lagodan zivot siriti noge, svako dobro BiH :D

pa ti to jedini samo s tim povezujes :D
mrtva kokoš

#236 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

armin.i.am wrote:"siriti noge" :roll:
dobro, baviti se baletom eto da se ne ponavljam :mrgreen:
arma zar me ne prepoznajes :lol: :lol: :lol:
Mr. Brightside

#237 Re: hmm sta ja znam.

Post by Mr. Brightside »

šime.sparina wrote:
armin.i.am wrote:"siriti noge" :roll:
dobro, baviti se baletom eto da se ne ponavljam :mrgreen:
arma zar me ne prepoznajes :lol: :lol: :lol:
:dance: se ucitelju :mrgreen:
i koje su sanse da naletis na balerinu :oops:
mrtva kokoš

#238 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

1906 wrote:
šime.sparina wrote: bome ako je lagodan zivot siriti noge, svako dobro BiH :D

pa ti to jedini samo s tim povezujes :D
ja i JBL, samo on otisao ranije na spavanje, vidis da nisam sam :lol:
mrtva kokoš

#239 Re: hmm sta ja znam.

Post by mrtva kokoš »

armin.i.am wrote: :dance: se ucitelju :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :D
trenutno nikakve, sutra slabe, a prekosutra u zavisnosti od vremenskih uvjeta :D
Mr. Brightside

#240 Re: hmm sta ja znam.

Post by Mr. Brightside »

šime.sparina wrote:
armin.i.am wrote: :dance: se ucitelju :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :D
trenutno nikakve, sutra slabe, a prekosutra u zavisnosti od vremenskih uvjeta :D
ma idi u mostar :D
mazoretkinje :oops: :mrgreen:
Cekuta

#241 Re: hmm sta ja znam.

Post by Cekuta »

ovo je otislo dosta daleko, , , nisam ni ja taj koji je u potraznji za BULOM a i BULA skida gace dok piski :D nisam ni nakakav nacin htjeo da umalovazavam zenski pol ili tako nesto samo sam htjeo da kazem koliko su se vremena promijenila i da je jako tesko naci nekog ko mi 100% odgovara.Nemam nista protiv toga da mi djevojka pije alkohol,mislim i ja se vise opustim s alkoholom kad izadjem ali sad da izvodi neke nigdje vezze poteze i da se osvrce na druge mislim da to ipak ide malo dalje od opustanja. . .A kako ja danas sutra da svom zenskom djetetu zabranim da pije alkos kad joj je mater isto to radila ??? Sto mi je jako cudno kod zena da im cesto udari u glavu kad naprave neko sranje,tipa. pisem joj svaki dan poruke a ona mi odgovara preko qur*a a cim se nejavljam odmah pita sta mi je i sto se nejavljam itd. . .Neosudjujem nikoga ali mislim da je dosta u danasnje vrijeme zenska strana svijeta izgubila kompas :run:
JBL

#242 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

JThomas wrote:
JBL wrote:
ovo ti ozbiljno pitas ili piva radi svoje?

Mislis da postoji razlika izmedju cure koja odraste u cetru nekog zapadnog grada ili cure sa neke turske planine u 3?

ti sad reče da je i u švicarskoj patrijarhat, maloprije da moraju dovoditi iz planine zato što se tamo zna ko je ko (čitaj zato što je patrijarhat), još prije toga da danas nikako "nema normalna ženska"...hajd' brate odluči se. jel nema nikako, ima samo u planini, il' ima i u švici?

i nismo svi isti kad popijemo, očito je tebe neko p'jan maltretirao pa po tome sudiš.
De povezi neke stvari.... Svica je samo primjer kako jako bogato drustvo moze biti (i obicno jeste) vrlo konzervativno. Turci sve i da hoce u Svicu po zenu nemogu zbog broja, v biti nemogu vise ni u Tursku zbog ogranicenja. Ili da ti u crticama.... 1. turska planina, 2. turski grad, 3. "zatucan" zapadni grad (recimo u CH), 4. sve ostalo....
JBL

#243 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

JThomas wrote:ljudi su između ostalog i ono što ti izvučeš iz njih. znači, ako ti niko ne valja, ako za tebe danas nikako nema normalne žene ili frajera...do tebe je. realno.
Cinjenica da su svi ostali skontali da postoji kriza morala (pogotovo na zapadu) i da tradicionalna porodica propada je tebe ocigledno mimomisla..... realno. Provjeri % razvoda u najrazvijenijem drustvu na planeti:

For the past decade, the overall American divorce rate has remained stable, at around 50% for first marriages. The statistics are become more depressing for each successive marriage, with 65% of second marriages ending in divorce and even higher rates for third marriages and beyond. Divorce rate statistics show that 3.6 to 5% of marriages are ending every year, cumulating in a large portion of adults who have personally experienced divorce at some point in their lives.

A sto to znaci za obitelj, djecu, drustvo vjerovatno nije potrebno crtati?
JThomas

#244 Re: hmm sta ja znam.

Post by JThomas »

pa ti bujrum u one divne države koje je zaobišla kriza morala, niko ti brani.

ja pomenem cugu - ti pričaš o ženi koja pije pivu iz flaše i pri tome prdi.

ja pomenem zapad - od svega što to znači i podrazumijeva tebi je prva asocijacija žena koja je cijeli dan na fejsbuku i msnu.

e izvini, ovdje je očigledno da se radi o tvojim ličnim traumama i lošim iskustvima, a ne o realnom stanju.
JBL

#245 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

JThomas wrote:pa ti bujrum u one divne države koje je zaobišla kriza morala, niko ti brani.

ja pomenem cugu - ti pričaš o ženi koja pije pivu iz flaše i pri tome prdi.

ja pomenem zapad - od svega što to znači i podrazumijeva tebi je prva asocijacija žena koja je cijeli dan na fejsbuku i msnu.

e izvini, ovdje je očigledno da se radi o tvojim ličnim traumama i lošim iskustvima, a ne o realnom stanju.
Odakle ti tebi pravo odredjivati gdje ce neko zivjeti? ljudi zive tamo gdje obicno moraju i ne tamo gdje hoce/zele.
Zena koja ispija pivu uz tv nije daleko od toga da prdi. To ti je isti mentalitet. Prva asociacija na fejsbuk i msn nije moja fantazija vec si nesto na tu temu mogao sinoc procitati cak i na prvoj stranici SA-X. I ne samo na SA-X. Tako da se radi o sasvim konkretnom i realnom stanju. Zapad je otisao konkretno negdje i tu ne mislim samo na moral. A planine su na putu tamo....
JThomas

#246 Re: hmm sta ja znam.

Post by JThomas »

ja sam rekao samo i jedino šta bi ja.

a ti si taj koji cijelu jednu grupu društava trpa u isti koš, drži moralne pridike i proglašava moralnim odronom na osnovu svojih očito traumatičnih iskustava. nema više normalnih cura, kaže on...
JBL

#247 Re: hmm sta ja znam.

Post by JBL »

JThomas wrote:ja sam rekao samo i jedino šta bi ja.

a ti si taj koji cijelu jednu grupu društava trpa u isti koš, drži moralne pridike i proglašava moralnim odronom na osnovu svojih očito traumatičnih iskustava. nema više normalnih cura, kaže on...
Pa ti slobodno radi jer ti niko ne brani ali nemoj praviti od toga neki ideal. I nisma siguran da moze neko kome je piva vrh, bit ili znacajan dio zivota drzati moralne pridike. Na zapadu se to cak smatra kao bolest.
Pitarrr82

#248 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

I tako to u nedogled... :mrgreen:
male_okice

#249 Re: hmm sta ja znam.

Post by male_okice »

sto na ovoj temi ima isfrustriranih muskaraca boze me sacuvaj... daj ohanite malo bog vam dao. Ja ne znam kakve vi zene onda hocete-zapravo znam sluskinje/mame koje ce se vama slijepo pokoravati raditi sve sto trebaju i ne trebaju a vi cete biti mirni i fakat razmisljati i bitnim stvarima u zivotu to kako cete ici u lov na jelene da prehranite porodicu i tako. :skoljka: Shvatite da se drustvo mijenja, muskarci su postali feminizirani (ja znam barem 10 momaka koji imaju vise farbe na kosi od mene koja je nema nikako, koji nose pude svaki dan ili barem korektor ja se sminkam 1 mjesecno koji polude ako im frizura nije ok ili mama nije oprala bijelu kosulju itd)...a zene usljed toga postale su vise kao muskarci. Jer iskreno koliko vi zapravo muskih poslova obavljate-onih tradicionalnih koji su npr vasi djedovi obavljali: 1 ili nijedan-ne cijepate drva-jer imate centralno ili platite nekoga, ako pravite kucu/renovirate stan angazujete nekog drugog za to, ne kopate vala ni kanale ni slicno jer to radi komunalno-a to je njima posao kao i meni sto je u kancelariji sto je njima teze nije moja stvar i jos 100 drugih stvari ima...ne morate vala ici ni u lov ganjati hranu jer imaju prokleti supermarketi tako da ne znam sta vam onda fali da s vremena na vrijeme operete sudje, usisate, obrisete prasinu ili igrate se sa SVOJOJ VLASTITOM DJECOM. Zasto i dalje da zena sve ovo radi a vi realno nemate posla nikakva osim da se izvalite i gledate tv-o da i vi to radite i ako jos neko spomene sapunice ili fb/msn forum :x : pa sta onda vi radite kad gledate utakmice (uvijek igra neko uvijek ima neka liga koja je trenutno aktuelna ako nije sampiona, onda je engleska njemacka italijanska, prvenstvo ovo ono) sto vi onda forumate ovdje. Izgleda da je tv/internet samo za zene, barem po vasem. :-) vi bi neke "normalne" zene odrasle na planini koje ce vas smatrati bogovima i eto one se nece pokoravati vasim rijecima i zeljama nego one ce smatrati da je prirodno stanje da se pokoravaju vama jer ste vi eto toliko pametni mudri i nikad ne grijesit itd...ma dajte...hajte vi odrastite prvo i pogledajte da zivot nije crno bijel i onda kad to uvidite trazite sebi zenu...zapravo kad bolje razmislim nemojte...jer cete pravo nekog unesreciti...bolje ostanite single i okrivljujte sve zene za vase stanje a ne samog sebe...jer lakse je reci ona tamo je kriva a ne ja sam kriv sto sam zadrt sto nisam spremna ni na 1 kompromis u zivotu ali zato imam prohtjeva do neba...
Pitarrr82

#250 Re: hmm sta ja znam.

Post by Pitarrr82 »

@male_okice

De mi to prepricaj sto je krace moguce, ko ce to sve ovako rano citati :mrgreen: :skoljka:
Locked