hmm sta ja znam.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cekuta
#1 hmm sta ja znam.
Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
Skoro sam primjetio kad smo izasli da s njim sms-a i pricala mi je kako ga je voljela i da nemoze vjerovati kako se
on ponasao prema njoj a ona mu pruzila sve u zivotu i kako je to boli (tipicna sranja).Ali pricestilo se to njihovo dopisivanje i ponekad se osjecam ko debil kad samo stojim kraj nje a ona pise s njim.Sta vi mislite o tome?
Skoro sam primjetio kad smo izasli da s njim sms-a i pricala mi je kako ga je voljela i da nemoze vjerovati kako se
on ponasao prema njoj a ona mu pruzila sve u zivotu i kako je to boli (tipicna sranja).Ali pricestilo se to njihovo dopisivanje i ponekad se osjecam ko debil kad samo stojim kraj nje a ona pise s njim.Sta vi mislite o tome?
- Richard Wagner
#2 Re: hmm sta ja znam.
ili je odjebi ili joj pokaži ko je gazda, nemoj biti papuča
- žulijan asanž
#3 Re: hmm sta ja znam.
pusti curu o svom jadu se zabavila. samo je nemoj nikad bez kredita ostavljat. kupi joj, sevap je.Cekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
-
kenan225
#4 Re: hmm sta ja znam.
rek'o ti je frajer svu mudrost,to je toRichard Wagner wrote:ili je odjebi ili joj pokaži ko je gazda, nemoj biti papuča
-
Cekuta
#5 Re: hmm sta ja znam.
Nisam stvarno pametan ponekad,ono pruzio sam joj sve sto djevojka zeli od momka i cesto mi kaze kako joj je dobro sa mnom a ponekad mi se cini kao da nemisli tako.Sto mi je drago da sam bas dobar i sa njezinim roditeljima koji su inace dosta strogi i dosta joj stvari brane osim ako je u pitanju da sa mnom nesto radi ili da izlazi onda se slazu.Necu da ispadnem papucar ali nezelim da je otjeram od sebe!Na koji nacin bi vi postuipili da ste na mom mjestu?
- mrtva kokoš
#6 Re: hmm sta ja znam.
reci je babi !!
-
vuk_samotnjak
#7 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Nisam stvarno pametan ponekad,ono pruzio sam joj sve sto djevojka zeli od momka i cesto mi kaze kako joj je dobro sa mnom a ponekad mi se cini kao da nemisli tako.Sto mi je drago da sam bas dobar i sa njezinim roditeljima koji su inace dosta strogi i dosta joj stvari brane osim ako je u pitanju da sa mnom nesto radi ili da izlazi onda se slazu.Necu da ispadnem papucar ali nezelim da je otjeram od sebe!Na koji nacin bi vi postuipili da ste na mom mjestu?
Druze ne zamjeri al ako je ne sutnes sad kajat ces se poslije vjeruj mi, ocigledno ti nabija rogove, a ti ko kakva papuca broj 56 samo sutis na to!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9 Re: hmm sta ja znam.
+1HAVANA wrote:Ujedi je za sisu.
- LONGMAN
#10 Re: hmm sta ja znam.
Ne postuje ona tebe ni 5%. Imala sam slicno iskustvo kao ta cura, i to mozes raditi samo nekome ko je OGROMNA PAPUCA. Vidi ona moze i s njim jer ga voli, a s tobom jer joj ides sve niz dlaku, tako da ima oboje. A ako ti hoces biti to slobodno, sto neko rece, ne daj da slucajno ostane bez kredita
-
dječak sa šibicama
#11 Re: hmm sta ja znam.
Slati sms bilo kome a kada sjedis u drustvu, po meni je neukusno, osim ako je nesto neizbjezno, porodicnog tipa i slicno.
A ova tvoja salje sms bivsem decku, u tvom drustvu?
Da ti nju pitas za temu dopisivanja? mozda se prepiru, svadjaju, ili nesto slicno. Ako mu salje puse, onda...
Ne znam zasto, ali neke zene (sad je rijec o zenama, nismo ni mi puno bolji, usput receno) pate za tipovima koji su se prema njima ponasali kao kreteni, ili bolje receno zbog tih tipova. Nismo svi isti, neko to samo presjece i spali mostove, a nekome je sujeta toliko povrijedjena da ne moze doci sebi. I ne samo sujeta, jebo sujetu, vec kompletan integritet kao osobe.
A ova tvoja salje sms bivsem decku, u tvom drustvu?
Da ti nju pitas za temu dopisivanja? mozda se prepiru, svadjaju, ili nesto slicno. Ako mu salje puse, onda...
Ne znam zasto, ali neke zene (sad je rijec o zenama, nismo ni mi puno bolji, usput receno) pate za tipovima koji su se prema njima ponasali kao kreteni, ili bolje receno zbog tih tipova. Nismo svi isti, neko to samo presjece i spali mostove, a nekome je sujeta toliko povrijedjena da ne moze doci sebi. I ne samo sujeta, jebo sujetu, vec kompletan integritet kao osobe.
- loxem
#12 Re: hmm sta ja znam.
prijatelju mojCekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
taj lik sto ga nazivas debilom, niti je voda niti je hrani samo ti je ponekad zagrije.
a ti sto se primas na njene sarene laze, da si nesto posebno, da si najbolje sto joj se desilo u zivotu i to nakon tri mjeseca. cirkus prijatelju
P.S. ako te ta zajahala, ta ne sjaha dok ne nadze drugog da pojashe...
- Alen___
#13 Re: hmm sta ja znam.
q ti znas. neka te voza kad si tupadzija i garant je jos namiruje dok se te brines, jado mojCekuta wrote:Prijatelji moji,upoznao sam djevojku prije jedno 2-3 mjeseca i jako mi se svidja.Medjutim ona je izasla iz veze s nekim kretenom kad smo se upoznali i kaze mi kao da sam ja nesto najbolje sto joj se desilo u zivotu itd.
- fidoremilienko
#14 Re: hmm sta ja znam.
Alen___ wrote:
q ti znas. neka te voza kad si tupadzija i garant je jos namiruje dok se te brines, jado moj
+1
- Anell
#15 Re: hmm sta ja znam.
Haha, cuj ujedi je za sisu
ovo mi je uljepsalo dan definitivno.
Pa vidi jaro moras nesto poduzeti, popustljiv si previse,
ako se sad neuzprotivis ispastat ces i osjecat ces se zapostavljeno.
ovo mi je uljepsalo dan definitivno.
Pa vidi jaro moras nesto poduzeti, popustljiv si previse,
ako se sad neuzprotivis ispastat ces i osjecat ces se zapostavljeno.
- burek_in_space
#16 Re: hmm sta ja znam.
Predlazhem da je odvezesh na sastanak s njim, da rijeshe sve u 4 sise.
- Kinaski
#17 Re: hmm sta ja znam.
Obezbjedi je sa prezervativima , moze ti kakvu bolest prenijeti ne daj Boze
- madFlava
#18 Re: hmm sta ja znam.
jos nam reci da je volis, i da te banujemo za sva vremena
da citiram:
"ili jebes ili primas, treceg nema"
pa skontaj sta radis ti tu 
da citiram:
"ili jebes ili primas, treceg nema"
- pustopoljina
#19 Re: hmm sta ja znam.
ohladi malo prema njoj. nemaj uvijek vremena i ne pogotovo ne slusaj price o njemu. ti nisi hebena prijateljica, nego muskarac. mozda ti je drago cuti kako si ti super, a on djubre, ali tu ti je tako lako preci iz momka u prijatelja za tjesenje i hranjenje ega.
ako u tebi vidi prijateljicu, zavrsio si za sva vremena.
ako skontas da mozes bez nje- super, trazi dalje...tesko je biti sa nekim ko ima emocionalni prtljag.
ako skontas da ti je stalo, i kada nisi sa njom...da fakat zelis biti s njom- onda se pripremi na dugotrajno oprastanje od tog bivseg, ali ne pokazuj da je razumijes i da cekas (iako to cinis).
ima nesto u tome kad prekines vezu u kojoj ti nije bilo bas najbolje, imas stalno poriv da je "napravis", da nesto dokazes...treba vremena da se zaista dignu ruke od nekoga.
ja sam zato da osobe koje su izasle iz znacajne veze (nebitno koliko duge) fino drugima kazu da nisu za nesto ozbiljnije, da onaj drugi ne kiti svatove... da im samo treba neko da ne budu sami, da ne analiziraju previse gdje su se zeznuli...sigurna sam da ima medju oba spola dovoljno ljudi koji bi na takvu "vezu" pristali.
a i ne kontam kako tako neki koji bi da se zene/udaju uvijek nalete na nekoga ko je taman raskinuo sa onim za koga se htio vjencati, i ko nije ni najmanje raspolozen odmah za novu najvecu ljubav. bas baksuzluk.
ako u tebi vidi prijateljicu, zavrsio si za sva vremena.
ako skontas da mozes bez nje- super, trazi dalje...tesko je biti sa nekim ko ima emocionalni prtljag.
ako skontas da ti je stalo, i kada nisi sa njom...da fakat zelis biti s njom- onda se pripremi na dugotrajno oprastanje od tog bivseg, ali ne pokazuj da je razumijes i da cekas (iako to cinis).
ima nesto u tome kad prekines vezu u kojoj ti nije bilo bas najbolje, imas stalno poriv da je "napravis", da nesto dokazes...treba vremena da se zaista dignu ruke od nekoga.
ja sam zato da osobe koje su izasle iz znacajne veze (nebitno koliko duge) fino drugima kazu da nisu za nesto ozbiljnije, da onaj drugi ne kiti svatove... da im samo treba neko da ne budu sami, da ne analiziraju previse gdje su se zeznuli...sigurna sam da ima medju oba spola dovoljno ljudi koji bi na takvu "vezu" pristali.
a i ne kontam kako tako neki koji bi da se zene/udaju uvijek nalete na nekoga ko je taman raskinuo sa onim za koga se htio vjencati, i ko nije ni najmanje raspolozen odmah za novu najvecu ljubav. bas baksuzluk.
- ljubav_aha
#20 Re: hmm sta ja znam.
posotji kategorija muskraca,jednostavno ne zele odustati od takve veze , iz prostog razloga,seksanje
pa nije kvantna fizika skuziti sto se desava
- pustopoljina
#21 Re: hmm sta ja znam.
pa nije to nista lose,ljubav_aha wrote:posotji kategorija muskraca,jednostavno ne zele odustati od takve veze , iz prostog razloga,seksanje![]()
postoje veze bazirane manje-vise na seksanju, upravo o tome i govorim.
- ljubav_aha
#22 Re: hmm sta ja znam.
naravno,zato ne razumijem razlog otvaranja teme, he he hepustopoljina wrote:pa nije to nista lose,ljubav_aha wrote:posotji kategorija muskraca,jednostavno ne zele odustati od takve veze , iz prostog razloga,seksanje![]()
postoje veze bazirane manje-vise na seksanju, upravo o tome i govorim.
-
Cekuta
#24 Re: hmm sta ja znam.
Upravo sam sad s njom bio i rekao sam joj da nezelim vise nista s njom i da se kajem sto sam je uopste upoznao,ko joj jebe mater.Jedna se otegla druga se protegla
nije mi svjededno ali bolje sad zavrsiti to sranje nego kasnije. . .
- madFlava
#25 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:Upravo sam sad s njom bio i rekao sam joj da nezelim vise nista s njom i da se kajem sto sam je uopste upoznao,ko joj jebe mater.Jedna se otegla druga se proteglanije mi svjededno ali bolje sad zavrsiti to sranje nego kasnije. . .
to mudonja!!!!