Meni je ovaj post vrlo iskren i realan, svaka cast Petje...iako si mladi koliko vidim imas sasvim realno razmisljanjePietje_Bel wrote: Malo sam pazljivije procitao tvoj post i mislim da sam malo pogresno procijenio tvoju situaciju. Prebrzo sam te pre ostro osudio. Ti jesi napravila ogromnu gresku po meni ali moras se sto brze sresti sa realnoscu. Ako tvoj muz kaze da ce do nove godine biti kuci onda mu samo trebas reci: "Ako ne doces sledece sedmice netrebas ni dolaziti, gotovo je." i spustiti telefon. Moj otac je imao posao u Zagrebu u toku rata. Ja sestra i mama smo zivijeli u inostranstvu u izbjeglistvu. Moj tata nije zelio da napusti taj posao i mislio je da smo mi smjesteni, da je sve u redu. Kada je to stanje potrajalo malo duze moja mama mu je rekla i dobro se sjecam toga:"Ili dodi ili ne trebas vise dolaziti." Ja sam tada imao 10 godina ali toga se sjecam. Mislim da bi ti mogla isto ovo uraditi. Reci mu da zelis da on napusti taj posao i da zivite kao normalna porodica. Vjeruj mi da ti imas pravo na razvod ako on to ne zeli. Nemoj slusati ove koji kazu da trebas biti zadovoljna sto on zaraduje pare. To uopste nije normalno da te on nazove i da kaze: "Pa eto do nove godine cu biti kuci." To nije brak i on tebe pati, to je zlocin. Ti nisi imala pravo da ga varas ali ako je to stvarno sve tako kao sto si napisala onda....ne znam...i on je sigurno dosta kriv.
Jedan je zivot a on se ne ponasa adekvatno. To sto si ti uradila je mozda samo posljedica njegovog ponasanja i ako je to sto si uradila grozno i sigurno je odraz slabog karaktera(bar ja tako mislim jer ako ti se nije svidalo sto on nije tu bio kod vas trebala si mu to reci prije varanja.)
Ali ipak trebas biti iskrena i direktna. Prvo mu reci da je gotovo ako odmah ne dode kuci. Kada dode sve mu reci sto mislis i sta si uradila. To je jedini nacin. Sigurno se nece nista promijeniti ako nastavis sama sebe sazaljavati i smatrati kao jedinom zrtvom, to nije odraslo ponasanje jer to znaci da nisi spremna da podneses situaciju onakvu kakva jeste. Da bi izasla iz toga moras se poceti ponasati mnogo odraslije. Bilo bi mi jako cudno ako izmedu danas i nekoliko dana ne uzmes telefon i ne kazes da treba da dode jer ti nemas vise sta cekati. Mozes oboljeti zbog toga a svoju situaciju neces poboljsati nimalo. Jednostavno uradi ono sto trebas da uradis. Mozda ces reci da je lako meni pricati ali ti treceg izbora nemas. Ili ces cekati da ovo potraje i jesti se zbog toga ili ces nesto promijeniti. Moras biti hrabra. Ti si obrazovana zena i ne znam zasto ti ovo i pisem, valjda ovo sve i sama znas? Ali eto ipak na neki nacin zelimo i da te podrzimo i da ti kazemo istinu jer najbolji smo ti "prijatelji" ako ti kazemo ono sto mislimo, bar onoliko koliko mozemo zakljuciti iz tvojih postova. Nista tebi nece pomoci ako te mi svi podrzimo i kazemo da si ti u pravu i ako budemo samo klimali glavom. Ti nisi u pravu i uradila si znaci nesto grozno bila si negdje jako neodrasla i slaba. Ja sam mnogo mladi od tebe i ne zelim da se hvalim ali znam sigurno da ja nebi bio u stanju to da uradim jos sam ja musko. Vrijeme je da i ti toga postanes svjesna bez opravdanja.
Zelim ti puno snage i odlucnosti i zelim da se to sto bezbolnije rijesi.
hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sabinaM
#176 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
-
ragib
#177 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
ali ovo je druga prica sigurno tvoja mama nije varala oca prije nego sto mu je ovo rekla.sabinaM wrote:Meni je ovaj post vrlo iskren i realan, svaka cast Petje...iako si mladi koliko vidim imas sasvim realno razmisljanjePietje_Bel wrote: Malo sam pazljivije procitao tvoj post i mislim da sam malo pogresno procijenio tvoju situaciju. Prebrzo sam te pre ostro osudio. Ti jesi napravila ogromnu gresku po meni ali moras se sto brze sresti sa realnoscu. Ako tvoj muz kaze da ce do nove godine biti kuci onda mu samo trebas reci: "Ako ne doces sledece sedmice netrebas ni dolaziti, gotovo je." i spustiti telefon. Moj otac je imao posao u Zagrebu u toku rata. Ja sestra i mama smo zivijeli u inostranstvu u izbjeglistvu. Moj tata nije zelio da napusti taj posao i mislio je da smo mi smjesteni, da je sve u redu. Kada je to stanje potrajalo malo duze moja mama mu je rekla i dobro se sjecam toga:"Ili dodi ili ne trebas vise dolaziti." Ja sam tada imao 10 godina ali toga se sjecam. Mislim da bi ti mogla isto ovo uraditi. Reci mu da zelis da on napusti taj posao i da zivite kao normalna porodica. Vjeruj mi da ti imas pravo na razvod ako on to ne zeli. Nemoj slusati ove koji kazu da trebas biti zadovoljna sto on zaraduje pare. To uopste nije normalno da te on nazove i da kaze: "Pa eto do nove godine cu biti kuci." To nije brak i on tebe pati, to je zlocin. Ti nisi imala pravo da ga varas ali ako je to stvarno sve tako kao sto si napisala onda....ne znam...i on je sigurno dosta kriv.
Jedan je zivot a on se ne ponasa adekvatno. To sto si ti uradila je mozda samo posljedica njegovog ponasanja i ako je to sto si uradila grozno i sigurno je odraz slabog karaktera(bar ja tako mislim jer ako ti se nije svidalo sto on nije tu bio kod vas trebala si mu to reci prije varanja.)
Ali ipak trebas biti iskrena i direktna. Prvo mu reci da je gotovo ako odmah ne dode kuci. Kada dode sve mu reci sto mislis i sta si uradila. To je jedini nacin. Sigurno se nece nista promijeniti ako nastavis sama sebe sazaljavati i smatrati kao jedinom zrtvom, to nije odraslo ponasanje jer to znaci da nisi spremna da podneses situaciju onakvu kakva jeste. Da bi izasla iz toga moras se poceti ponasati mnogo odraslije. Bilo bi mi jako cudno ako izmedu danas i nekoliko dana ne uzmes telefon i ne kazes da treba da dode jer ti nemas vise sta cekati. Mozes oboljeti zbog toga a svoju situaciju neces poboljsati nimalo. Jednostavno uradi ono sto trebas da uradis. Mozda ces reci da je lako meni pricati ali ti treceg izbora nemas. Ili ces cekati da ovo potraje i jesti se zbog toga ili ces nesto promijeniti. Moras biti hrabra. Ti si obrazovana zena i ne znam zasto ti ovo i pisem, valjda ovo sve i sama znas? Ali eto ipak na neki nacin zelimo i da te podrzimo i da ti kazemo istinu jer najbolji smo ti "prijatelji" ako ti kazemo ono sto mislimo, bar onoliko koliko mozemo zakljuciti iz tvojih postova. Nista tebi nece pomoci ako te mi svi podrzimo i kazemo da si ti u pravu i ako budemo samo klimali glavom. Ti nisi u pravu i uradila si znaci nesto grozno bila si negdje jako neodrasla i slaba. Ja sam mnogo mladi od tebe i ne zelim da se hvalim ali znam sigurno da ja nebi bio u stanju to da uradim jos sam ja musko. Vrijeme je da i ti toga postanes svjesna bez opravdanja.
ona je odlucila prije da je sve gotovo cim je nasla drugog.
- Prozor
#178 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Citam ovaj dugi post i sve cekam kad ce navest vrijeme za svaleranciju...
Nisam mislio nesto ovdje pisati ali fakat moram reci da je sva ta prica jedno veliko nista, i sve se svodi na jedno veliko jadikovanje... Realno dok taj tvoj jadni muz tamo radi za vas sve tri i misli da ima porodicu kod kuce, zenu i dvije kcerke, ti vec godinu primas od tamo nekog ozenjenog kojeg samo interesuje da umoci, a ti se umislila da je to romantika ili pak ljubav... U mojim ocima ti si jako jako sebicna, da ne koristim grube rijeci po forumu, i vrlo nezahvalna na djecu i dobre uslove koje imas, i najvise mi je zao tvoje djece koji ce htjela ti to ili ne ispastati zbog tvojih postupaka, mani ti pricu da ce sve biti ok jer eto ti ces im biti i otac i mati bla bla bla njima ce se porodica raspasti a prije ili poslije saznat ce da je to bilo jer je mama varala tatu iliti babu godinu dana... Mozda sam dosadio sa Serijatom ali ti fakat zasluzujes ono sto Kur' an propisuje za ovakvo djelovanje, ali neka bice ahiret...
Nisam mislio nesto ovdje pisati ali fakat moram reci da je sva ta prica jedno veliko nista, i sve se svodi na jedno veliko jadikovanje... Realno dok taj tvoj jadni muz tamo radi za vas sve tri i misli da ima porodicu kod kuce, zenu i dvije kcerke, ti vec godinu primas od tamo nekog ozenjenog kojeg samo interesuje da umoci, a ti se umislila da je to romantika ili pak ljubav... U mojim ocima ti si jako jako sebicna, da ne koristim grube rijeci po forumu, i vrlo nezahvalna na djecu i dobre uslove koje imas, i najvise mi je zao tvoje djece koji ce htjela ti to ili ne ispastati zbog tvojih postupaka, mani ti pricu da ce sve biti ok jer eto ti ces im biti i otac i mati bla bla bla njima ce se porodica raspasti a prije ili poslije saznat ce da je to bilo jer je mama varala tatu iliti babu godinu dana... Mozda sam dosadio sa Serijatom ali ti fakat zasluzujes ono sto Kur' an propisuje za ovakvo djelovanje, ali neka bice ahiret...
-
13
#179 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
.... i jesu li se razveli .....????????????
ps. brode .... potoni ponovo da bi te za kojih 10-15 godina ivukli .... i restaurirali za pocasno mjesto u muzeju istorije ..... glupih poteza .....
ja navijam za razvod ...... !!!!!
adjjuuu
ps. brode .... potoni ponovo da bi te za kojih 10-15 godina ivukli .... i restaurirali za pocasno mjesto u muzeju istorije ..... glupih poteza .....
ja navijam za razvod ...... !!!!!
adjjuuu
-
mamica papucarka
#180 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
meni je muz sumljiv pa vi pricajte sta hoceteProzor wrote:Citam ovaj dugi post i sve cekam kad ce navest vrijeme za svaleranciju...
- Prozor
#181 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...
- Pietje_Bel
#182 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Pa nije ni mama varala ali ni tata. Slazem se da je ovo malo drugacija prica ali eto...ragib wrote:ali ovo je druga prica sigurno tvoja mama nije varala oca prije nego sto mu je ovo rekla.sabinaM wrote:Meni je ovaj post vrlo iskren i realan, svaka cast Petje...iako si mladi koliko vidim imas sasvim realno razmisljanjePietje_Bel wrote: Malo sam pazljivije procitao tvoj post i mislim da sam malo pogresno procijenio tvoju situaciju. Prebrzo sam te pre ostro osudio. Ti jesi napravila ogromnu gresku po meni ali moras se sto brze sresti sa realnoscu. Ako tvoj muz kaze da ce do nove godine biti kuci onda mu samo trebas reci: "Ako ne doces sledece sedmice netrebas ni dolaziti, gotovo je." i spustiti telefon. Moj otac je imao posao u Zagrebu u toku rata. Ja sestra i mama smo zivijeli u inostranstvu u izbjeglistvu. Moj tata nije zelio da napusti taj posao i mislio je da smo mi smjesteni, da je sve u redu. Kada je to stanje potrajalo malo duze moja mama mu je rekla i dobro se sjecam toga:"Ili dodi ili ne trebas vise dolaziti." Ja sam tada imao 10 godina ali toga se sjecam. Mislim da bi ti mogla isto ovo uraditi. Reci mu da zelis da on napusti taj posao i da zivite kao normalna porodica. Vjeruj mi da ti imas pravo na razvod ako on to ne zeli. Nemoj slusati ove koji kazu da trebas biti zadovoljna sto on zaraduje pare. To uopste nije normalno da te on nazove i da kaze: "Pa eto do nove godine cu biti kuci." To nije brak i on tebe pati, to je zlocin. Ti nisi imala pravo da ga varas ali ako je to stvarno sve tako kao sto si napisala onda....ne znam...i on je sigurno dosta kriv.
ona je odlucila prije da je sve gotovo cim je nasla drugog.
-
mamica papucarka
#183 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...
-
jagode
#184 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
ovo meni ide na sapunicu
-
edvin
#185 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Ne razumijem, znaci ako jedna strana vara to automatski daje pravo i drugoj da radi isto. Kako kontas?!mamica papucarka wrote:ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...dajem svoju lijevu croks sandalu da isto vara
![]()
-
dzozluke
#186 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
klin se klinom vadiedvin wrote:Ne razumijem, znaci ako jedna strana vara to automatski daje pravo i drugoj da radi isto. Kako kontas?!mamica papucarka wrote:ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...dajem svoju lijevu croks sandalu da isto vara
![]()
sto sam osvjetnicki nastrojen
-
dzozluke
#187 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
radis li sta na ovom slucaju ??pici wrote:kakozena21 wrote:I ja sam zaljubljena, ali ne u muza![]()
ali to je vjerovatno zato sto ja nemam muza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa takva lafica da nejma muskica uza se :shock:pa ko ti ide do granapa
![]()
- Prozor
#188 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
A odakle ti znas da radi?mamica papucarka wrote:ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...dajem svoju lijevu croks sandalu da isto vara
![]()
-
ragib
#189 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
naravno da bi bila zestoka serijatska kazna za prevarante u brakuProzor wrote:Citam ovaj dugi post i sve cekam kad ce navest vrijeme za svaleranciju...
bice ahiret ali mozda se prihvati vjere i pokaje se dok umre pa ode u dzenet.
Allah zna najbolje u kakvom ce covjek halu umrijeti i gdje ce zaglaviti.
-
Alkos
#190 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Vjerovatno vara! Valja ga drzat zauzdanog i suhog godinama...mamica papucarka wrote:ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...dajem svoju lijevu croks sandalu da isto vara
![]()
Ali sigurno nece poslati SMS da dolazi ovaj vikend kuci da porazgovaraju oko braka, i da joj pride dovede kaku trebu u koju se u medjuvremenu zaljubio.. Vjerovatno se jadnik nada da ce ga u povratku cekati neko kuci, rucak na stolu i zagrljaj supruge i njegove dvije mezimice, za koje sigurno i rilja da bi im obezbjedio sto bolju buducnost.
Jadnik ne zna sta ga ceka kada se vrati! Ne bih mu bio u kozi...
- Prozor
#191 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Naravno.ragib wrote:naravno da bi bila zestoka serijatska kazna za prevarante u brakuProzor wrote:Citam ovaj dugi post i sve cekam kad ce navest vrijeme za svaleranciju...
bice ahiret ali mozda se prihvati vjere i pokaje se dok umre pa ode u dzenet.
Allah zna najbolje u kakvom ce covjek halu umrijeti i gdje ce zaglaviti.
Samo ja ne mogu skontati kako neko, jos narucito mati, ako ne zbog muza onda zbog kcerkica tako da se ponasa, to je cisti egoizam i stavljanje sebe i svojih strasti u prvi red, k'o eto muz u australiji, svekrva bolesna i djeca jos u vrtic idu, a valja se i radit pa se moralo malo sa strane, i onda sada ovdje neko drugi kriv... the pursuit of happyness sta li....
-
encian
#192 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
pa apsolvirali smo vec da nije vani da bi zaradio jer su i ovdje imali dovoljno, nego radi karijere. a kako rece brod, njena plata im je dovoljna. meni vala takav muz i nije muz. radio jadan pa dodje ovdje na odmor, a ne porodici i porodicnim brigama. ovakvog muza moze svugdje naci.
i ja bih se prije razvela nego prevarila (barem iz ove perspektive), ali tako je kako je. treba nastaviti dalje.
i ja bih se prije razvela nego prevarila (barem iz ove perspektive), ali tako je kako je. treba nastaviti dalje.
-
mamica papucarka
#193 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Alkos wrote:Vjerovatno vara! Valja ga drzat zauzdanog i suhog godinama...mamica papucarka wrote:ma odakle ti znas da on ne radi istoProzor wrote:Ma dobro, to sto muz radi jeste fakat velika budalestina i ocito da nije fer prema zeni, ali to sto ona radi je premasilo sve to, ono cak da je jednom sa tip tipom bila, recimo popila ili nesto pa se pokajala, ali ona godinu dana to redovno radi, ma da ga nije bilo 10godina ona nema to pravo, ako vec ne moze fer je razvod, ali nece ona jer zna da od svalera nema nista, a ovako dobije i svaleranje i brak...dajem svoju lijevu croks sandalu da isto vara
![]()
![]()
Ali sigurno nece poslati SMS da dolazi ovaj vikend kuci da porazgovaraju oko braka, i da joj pride dovede kaku trebu u koju se u medjuvremenu zaljubio.. Vjerovatno se jadnik nada da ce ga u povratku cekati neko kuci, rucak na stolu i zagrljaj supruge i njegove dvije mezimice, za koje sigurno i rilja da bi im obezbjedio sto bolju buducnost.
Jadnik ne zna sta ga ceka kada se vrati! Ne bih mu bio u kozi...
nego, brodica jos nikada nije rekla da je muza fizicki prevarila
nego, kada sa se vec ovoliko uvalila u ovo forumsko mahalanje, brodici predlazem da ode ona kod njega. Nenajavljena. I to sama.
- sabinaM
#194 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Mogu li ja nesto reci...nevezano uz ovaj slucaj..ili mozda vezano, ovako po meni je glupo ikoga osudivati jer da sve stima u braku nikom nikada nebi palo na pamet da trazi nesto izvan braka, na braku se treba raditi treba ga njegovati, ulagati u njega vrijeme i zivce...puno tolerancije i razgovora...za raskid i svadu je potrebno dvoje...to sto je ona potrazila izvan braka ono sto joj fali u braku (ne bih rekla da se radi samo o sirenju nogu i sexu) to je razumjevanje i paznja...mislim da nije sve u zaradivanju novaca (posaljem zeni placu u to je to). Mi smo svi osobe s osjecajima i ponekad nam zaista jako malo treba...ponekad je to samo jedna lijepa rijec...po meni je greska kod nje sto se ne razvede...iako s druge strane mogu razumjeti njenu nesigurnost (opet ne radi se samo o novcu). Ali mislim da bi svi bili zadovoljniji i sretniji da ako vec ne ide da se razvedu...djeca ce se bolje osjecati uz stalozenu majku nego uz onu koja je u brigama i stalnom nezadovoljstvu, a sada sto se tog ljubavnika tice (nije mi bas fino sto je i on ozenjen) ali ja vjerujem da ce @brod naci nekog finog za sebe ko ce joj pruziti ono sto zasluzuje...ako nista i da ostane sama, kod nas se veli "bolje sam nego lose skompanjan"....
A sto se muza tice....da ga brod interesira vjerojatno bi vec shvatio da nesto nije u redu, i upitao se sta toj zeni treba... mislim da je njemu ovako sasvim ok da on isto tamo negdje radi isto sto i @brod (posto je vec imao slican izlet kojeg niko ne spominje u cijeloj prici, tako je i pocela ova prica) s razlikom da nema djecu i majku na stalnom tretmanu
A sto se muza tice....da ga brod interesira vjerojatno bi vec shvatio da nesto nije u redu, i upitao se sta toj zeni treba... mislim da je njemu ovako sasvim ok da on isto tamo negdje radi isto sto i @brod (posto je vec imao slican izlet kojeg niko ne spominje u cijeloj prici, tako je i pocela ova prica) s razlikom da nema djecu i majku na stalnom tretmanu
- otherside
#195 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
nit' sam zaljubljena nit' imam muža....šta ja kog djavola radim na ovoj temi?zena21 wrote:I ja sam zaljubljena, ali ne u muza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#196 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Dizes sebi moralotherside wrote:nit' sam zaljubljena nit' imam muža....šta ja kog djavola radim na ovoj temi?zena21 wrote:I ja sam zaljubljena, ali ne u muza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- otherside
#197 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
ma jok...educiram se za prilike kad budem imala jednog....ili obojicu 
-
land
#198 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Koliko sam mogao upratiti ovdje nije rijec o klasicnoj prevari kao sto si napocetku rekla za svog muza da je on prevario uz kafu jer sex i ljubav htjeli mi to priznati ili ne su dvije razlicite stvari. Kod tebe nije samo sex to sto ti radis lazes prvo sebe pa i sve oko sebe jer da je sex to bih vise postovao nego kada kazes da si zaljubljena u drugog covjeka, i to mogu razumiti samo zato sto si rekla da niste skupa to jest da neprovodite dovoljno vremena zajedno, da se kaze da si se pozelila isprazniti a desila se povoljna situacija i to je to to bih vec vise postovao . Ti si zaglibila previse duboko i tesko ti je se vaditi jer tvoj ljubavnik htjela ti to priznati ili ne nevjerujem da ce razjebati svoj brak zbog ovoga jer mi muskarci ipak malo drugacije gledamo na to (bar ja gledam) jer mene moze naprimjer povuci situacija da upadnem sa nekom osobom ne u vezu nego u sexualni odnos a da se zaljubim i riskiram brak to vec cisto sumljam a vi ( zenski rod ) upadate u ovakve situacije sa puno vise emocija nego mi . Da netrunim previse zaglibila si i vadi se dok jos imas imalo sanse, sjedis na dvije stolice ako nastavis ovako sjedices na guzici
- DobroJutroKolumbo
#199 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Mislis podu!? Na guzici sjedi i ovako i onako...land wrote:Koliko sam mogao upratiti ovdje nije rijec o klasicnoj prevari kao sto si napocetku rekla za svog muza da je on prevario uz kafu jer sex i ljubav htjeli mi to priznati ili ne su dvije razlicite stvari. Kod tebe nije samo sex to sto ti radis lazes prvo sebe pa i sve oko sebe jer da je sex to bih vise postovao nego kada kazes da si zaljubljena u drugog covjeka, i to mogu razumiti samo zato sto si rekla da niste skupa to jest da neprovodite dovoljno vremena zajedno, da se kaze da si se pozelila isprazniti a desila se povoljna situacija i to je to to bih vec vise postovao . Ti si zaglibila previse duboko i tesko ti je se vaditi jer tvoj ljubavnik htjela ti to priznati ili ne nevjerujem da ce razjebati svoj brak zbog ovoga jer mi muskarci ipak malo drugacije gledamo na to (bar ja gledam) jer mene moze naprimjer povuci situacija da upadnem sa nekom osobom ne u vezu nego u sexualni odnos a da se zaljubim i riskiram brak to vec cisto sumljam a vi ( zenski rod ) upadate u ovakve situacije sa puno vise emocija nego mi . Da netrunim previse zaglibila si i vadi se dok jos imas imalo sanse, sjedis na dvije stolice ako nastavis ovako sjedices na guzici
- Panthera
#200 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...
Brod sta je druga strana priche...Sta je njega natjeralo da ode negdje preko bare i sta ga to tamo drzi...
Nama predstavjeno karijera, ma dajjjjj...sharena laza...Mozda covjek ima jos jednu zenu????? Ono???moguce???takvih slucajeva samo reci....ili je pak trbuhom za kruhom....Mislim da je tu i dio odgovora na tvoja pitanja....
ova tipkanja porukicama i mailovima????? Odrasli ljudi magisteriji, svjetski...???A vamo POZAAAAAARRRRR>>>>Kao da vam je 16 i da ste u srednjoj......ne kontam???
Ono gori vatra a vi joj pisete da se ugasi....a vatra se razmislja...mislim ono STA BI....zamisli si samo....

Nama predstavjeno karijera, ma dajjjjj...sharena laza...Mozda covjek ima jos jednu zenu????? Ono???moguce???takvih slucajeva samo reci....ili je pak trbuhom za kruhom....Mislim da je tu i dio odgovora na tvoja pitanja....
ova tipkanja porukicama i mailovima????? Odrasli ljudi magisteriji, svjetski...???A vamo POZAAAAAARRRRR>>>>Kao da vam je 16 i da ste u srednjoj......ne kontam???
Ono gori vatra a vi joj pisete da se ugasi....a vatra se razmislja...mislim ono STA BI....zamisli si samo....