hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
pustopoljina

#126 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pustopoljina »

zenska glavo,sta ti ovdje pokusavas i glumis?
sta glumis sa tom dilemom-kad ti godinu dana imas aferu ?
sta ti hoces?
hoces potvrdu da te taj drugi nece zeznuti,a da ce djeca reci-bas nek'si ostavila tatu?
pitam te jos jednom:STA TI HOCES?
o kakvom trazenju srece pricas? ti se godinu dana ,prosto receno, kurvas.
sto se ti nisi razvela, kad si vidjela da ti brak postoji samo na papiru? kako se to djecom cuva brak? ko je izmislio taj recept?
sta se ti upires da svima dokazes kako si cijeli zivot bila fina i krasna i sad imas pravo da godinu dana imas sex sa drugom osobom.sad da zatrudnis?sta bi? rekla muzu-nadam se da ce ovo biti sin?
pa kako te nije sramota izmisljati razloge za svoj kukavicluk?
niko tebe ne osudjuje-nit'te ko zna,nit' si kome ovdje zena...ljudi govore ono sto misle.
ja prva iza ovoga monitora mogu posve anonimno reci da se kurvam i ko mi sta moze? ali isto tako posve iskreno i posve neutralno mogu reci da su mi prevaratni sebicne kukavice.i da vole samo i jedino sebe.
ja ne znam,ponavljam-ne znam kako SAD mozes biti u dilemi-a nisi bila u dilemi kad si prvi put za tudjeg muza skinula gace? ako ti nije do seksa-sto ga onda imas s tim drugim covjekom? ako ti nije do seksa-zar ne mozes drugacije kanalisati emocije? imas li roda? imas li prijateljice? imas li ikakav interes? ili si sa 25 zavrsila fax i cao,djaci? zanima li tebe ista pod milim bogom?ako ti nije do seksa-kako bas da tvoje potrebe pokriva tudji muz? pa nismo deca da se igramo u peskovima.
i sad tvoj je muz tebi prvi-pa sad neko treba reci--aaaa to mijenja stvar,onda imas opravdano sto imas godinu dana aferu? pa je li ti citas to sto pises? da ne rece da imas djecu-pomislila bih da imas 13 godina.
pustopoljina

#127 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pustopoljina »

i da-svi zelimo i sremimo sreci. i ne-ne kurvamo se svi.
mamica papucarka

#128 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by mamica papucarka »

pa ne rece da je imala keks, nego da piju kaficu zajedno :mrgreen:
semmy

#129 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by semmy »

razvuklo se ovo pravo...cak na 6 strana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemojte mi zamjerit al' meni ovo smjesno pravo...
pustopoljina

#130 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pustopoljina »

pa zar to ne radimo svi?(na neki nacin varaju partnera)
ovo bi bilo smijesno da nije bezobrazno. ne-ne radimo. nije nam svima najnormalnije na svijetu godinu-heeeej godinu dana imati ljubavnika...fol-njoj prevara pocinje jos u mislima...ne rise,tite ti...
sto je meni keanu reeves faca u nekom filmu-ne znaci da bih skinula gace da ga vidim pred sobom...ne moze meni mog dragog ni cijela ekipa oceanovih zamijeniti.
vrijedjas.
vrijedjas sa onim-da svaka usamljena zena nadje ljubavnika...bezobrazno vrijedjas.
neka se zena i razvede.neka nadje hobi,neka gnjavi djecu,neka renovira kucu,bascu,neka pocne dodatno skolovanje,neka kaze covjeku da ce se razvesti ako ne odu u bracno savjetovaliste,neka naruci iz kataloga sexy igrackice i i dovuce muza u spavacu...sto stvari mozes uraditi prije nego sto rasiris noge tudjem muzu. eee...fina nasa dokona zenice...
sve mogu tolerisati-ali da me poredis sa sobom,bez da me znas...e to te diskvalificira.
mojgrad

#131 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by mojgrad »

semmy wrote:razvuklo se ovo pravo...cak na 6 strana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemojte mi zamjerit al' meni ovo smjesno pravo...

Ma apsurdno je uposte ispravljati krivu Drinu. Sto je ucinjeno ucinjeno..
Ja fakat vise ne trosim vrijme odgovarajuci na stvari koje vidim nemaju nikakvog uticaja.
Ona je vec odlucila, vara muza godinu dana i sta sad treba tu dalje diskutovat.
Defnitivno se vise ne javljam na postove ovakve vrste.. Ugusi brate
girl

#132 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by girl »

Svakom se moze dogoditi svasta.... da ti se jednom dogodilo, moglo bi se i kroz prste progledati, ali ti to svjesno radis jako dugo. Savjet (vidjeh to u svojoj okolini) - ni u ludilu ne govori muzu, ako i odlucis da se razvedes nadji druge razloge : jos si mlada, mozes zivjeti s nekim drugim, zelis imati nekog pored sebe, ne odgovara ti sto nije tu itd. A ako kazes ionako postici neces nista a i dalje cete biti svi nesretni. ako je daljina problem,a ne samo izgovor za varanje , pa reci muzu da dodje , da ne mozes tako itd. ako zelis ostati s njim, believe me, naci ces nacina. Ako ne zelis, pa lijepo ne budi p..ka i ostavi ga, ne pravi ga idiotom i dalje. Molim sve da mi oproste na rjecniku, nece se ponoviti, previse sam bila "u afektu" dok sam pisala. I ja sam udata, ne znam sta ce u mom braku biti, ali previse postujem svog muza da bih mu to mogla uraditi, cak i da ga ne volim najvise na svijetu (kao sto jeste slucaj, smatram se sretnicom). Da dragi Bog pomogne da tako i ostane, bar sad tako mislim.
girl

#133 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by girl »

i jos nesto - podrzavam i ponavljam sve sto napisa pustopoljina, da ne citiram, predugo je :-D :thumbup:
edvin

#134 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by edvin »

BROD wrote:pozzzz
nakon mnogo kolebanja ipak sam odlučila da ovu temu postavim,jer se nadam da nisam jedina....ja sam zaljubljena, ali ne u svog muža....rado bih bar ovo podijelila sa vama jer stvarno više ne mogu izdržati a da to ne kažem,...nekako ovako mi dođe lakše jer me niko od vas, nadam se ,lično ne poznaje...
da li sam ja normalna žena?
Onda mu reci sta je i kako je i lijepo prekinite. Ja da uhvatim svoju da me vara a da mi nije rekla prije toga kako stvari stoje, uh...
Inace prezirem varanje u braku/vezi!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#135 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by pici »

i ja podrzavam ono sve sto pametno napisu ili ne napisu a misle o tome :thumbup: uzgled @brodolomka jesil imala tjelesnog kontakata sa doticnim u kojega si zaljubljena ili je to platonski po planktonu i platonu. :skoljka:
mamica papucarka

#136 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by mamica papucarka »

pici wrote:i ja podrzavam ono sve sto pametno napisu ili ne napisu a misle o tome :thumbup: uzgled @brodolomka jesil imala tjelesnog kontakata sa doticnim u kojega si zaljubljena ili je to platonski po planktonu i platonu. :skoljka:
Image
ja_cura_

#137 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by ja_cura_ »

girl wrote:i jos nesto - podrzavam i ponavljam sve sto napisa pustopoljina, da ne citiram, predugo je :-D :thumbup:

ja takodje! :thumbup:
BROD

#138 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

pici wrote:i ja podrzavam ono sve sto pametno napisu ili ne napisu a misle o tome :thumbup: uzgled @brodolomka jesil imala tjelesnog kontakata sa doticnim u kojega si zaljubljena ili je to platonski po planktonu i platonu. :skoljka:
.....da ...posljednje dvije kafe nisu bile samo "kafe"...i tad i počinjem da se plašim sebe.. :sad: sve do tad se svodilo na razgovore,zezanje,....
vjesticanametli

#139 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by vjesticanametli »

ako izvuces karticu da pomaknes zeton u planktonov laboratorij igra je gotova...............sorry
Prozor

#140 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by Prozor »

Serijat je Zakon
SsTtEeLlAa

#141 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by SsTtEeLlAa »

BROD wrote:
.....da ...posljednje dvije kafe nisu bile samo "kafe"...i tad i počinjem da se plašim sebe.. :sad: sve do tad se svodilo na razgovore,zezanje,....
@BROD
Pratim ovu tvoju temu od pocetka i do nekle sam te mogla i razumjet.... al sad zaista niti zelim niti mogu da te shvatim... jbg... ne treba ti ovo vjeruj mi.... zar ti nije bolje i pametnije da zavrsis tu farsu zvanu "brak" i da s ponosom i uzdignute glave trazis nekog drugog muskarca, a ne ovako da se spusatas na jako niske grane... nisi smjela to sebi dopustiti ... Vjeruj da znam kako je biti ne sretan u braku, kako je patiti i kako je tesko izaci iz svega toga, kako je zapravo tesko donjeti pravu zivotnu odluku... ali moras biti jaka, moras odluciti radi sebe... vjeruj da od varanja nemas nista ... sve je to fino, lijepo krasno, on te zadov oljava u nekim stvarima u kojim tvoj suprug ne, medjutim varanje i ovakvo tvoje ponasanje nije rjesenje....ne osudjujem te, ne krivim te ali definitvno te ne podrzavam u ovome sto radis....jednostavno nije u redu
Pietje_Bel

#142 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by Pietje_Bel »

pustopoljina wrote:zenska glavo,sta ti ovdje pokusavas i glumis?
sta glumis sa tom dilemom-kad ti godinu dana imas aferu ?
sta ti hoces?
hoces potvrdu da te taj drugi nece zeznuti,a da ce djeca reci-bas nek'si ostavila tatu?
pitam te jos jednom:STA TI HOCES?
o kakvom trazenju srece pricas? ti se godinu dana ,prosto receno, kurvas.
sto se ti nisi razvela, kad si vidjela da ti brak postoji samo na papiru? kako se to djecom cuva brak? ko je izmislio taj recept?sta se ti upires da svima dokazes kako si cijeli zivot bila fina i krasna i sad imas pravo da godinu dana imas sex sa drugom osobom.sad da zatrudnis?sta bi? rekla muzu-nadam se da ce ovo biti sin?
pa kako te nije sramota izmisljati razloge za svoj kukavicluk?
niko tebe ne osudjuje-nit'te ko zna,nit' si kome ovdje zena...ljudi govore ono sto misle.
ja prva iza ovoga monitora mogu posve anonimno reci da se kurvam i ko mi sta moze? ali isto tako posve iskreno i posve neutralno mogu reci da su mi prevaratni sebicne kukavice.i da vole samo i jedino sebe.
ja ne znam,ponavljam-ne znam kako SAD mozes biti u dilemi-a nisi bila u dilemi kad si prvi put za tudjeg muza skinula gace? ako ti nije do seksa-sto ga onda imas s tim drugim covjekom? ako ti nije do seksa-zar ne mozes drugacije kanalisati emocije? imas li roda? imas li prijateljice? imas li ikakav interes? ili si sa 25 zavrsila fax i cao,djaci? zanima li tebe ista pod milim bogom?ako ti nije do seksa-kako bas da tvoje potrebe pokriva tudji muz? pa nismo deca da se igramo u peskovima.
i sad tvoj je muz tebi prvi-pa sad neko treba reci--aaaa to mijenja stvar,onda imas opravdano sto imas godinu dana aferu? pa je li ti citas to sto pises? da ne rece da imas djecu-pomislila bih da imas 13 godina.
:D @Pustopolina: Kako si samo tako staromodan? Ina samo zeli da bude sretna i nista drugo. :-)

Na ovu tvoju boldovanu recenicu iz citata mislim da je odgovor: Zestoki seljaci. :D
Last edited by Pietje_Bel on 30/06/2008 19:40, edited 1 time in total.
bug

#143 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by bug »

BROD wrote:.....da ...posljednje dvije kafe nisu bile samo "kafe"...i tad i počinjem da se plašim sebe.. :sad: sve do tad se svodilo na razgovore,zezanje,....
sta, bio i sok? :oops: :D
salu na stranu :D taj je treci lik sporedna licnost :D u ovoj prici, tebe sjeba ta predstava od braka, imas dovoljno dobar razlog da bjezis iz toga bez da si umisljas kako si zaljubljena :oops:
Pietje_Bel

#144 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by Pietje_Bel »

otherside wrote:
BROD wrote:[znaš sve je meni savršeno jasno,samo ne i to zašto se svi koji na neki način osuđujete moje radnje se uvijek hvatate za prevaru,za mene je prevara i kad nekog varate u mislima,kad samo maštate o nekome drugom,ili u prolazu onako uzgled se okrenete(a ne samo fizička prevara)pa zar to ne radite svi.... :?: dovoljno je samo da budete iskreni prema sebi pa da spoznate da niko nije daleko od prevare....
....i post nije upućen samo tebi moj grade,već i svima onima koji se pronalaze u njemu...
nikad nikome nisam sudila za njegova djela....i ne želim da iko sudi meni....očito je veći grijeh na ovom forumu zatražiti iskren savjet nego ga dobiti...ipak hvala ...svaki post je vrijedan pažnje,neki me bace u razmišljanja,u preispitivanje pojedinih odluka koje su na putu,a neki samo lijepo nasmiju...i svaki ima svoju težinu,na svoj način....
u svakom slučaju moj život neće stati ni na prevari,ni na traženju sreće ...imam ja snage za još lijepih dana,osmijeha na licu,imam ja još razloga da idem dalje....sama sa svojom djecom ...ili sa članom više...vrijeme je tu ...ispred mene...
da se razumijemo....ja te ne osudjujem niti te bodrim u ideji prevare. Ono sto mi smeta je vrlo cest pokusaj izjednacavanja "nas" i "njih" (ma sta to znacilo) u formulaciji koju sam citirala. Je li ovakav nacin razmisljanja minimizira "fizicku prevaru"? Je l' onima koji varaju bude dushi lakse kad razmisljaju da smo svi isti? I cemu sada ova kvaziracionalizacija pred sirokim forumskim masama?
Meni u ovoj zalopojci vishe smeta pravdanje nego prevara. Da se taj sreco nije pojavio ti bi i dalje vodila isti, bijeloudovicki zivot, sa istim obavezama (jer ne shvatih da si ranije imala tendencu promjeniti bilo sta) samo sto bi u tom slucaju mozda uvjerila sebe da je tako "najbolje za sve".
Eh ovo ato si rekla je poenta citavog topica i nisi jedina ko se nervira radi toga. Da je ova zena rekla:" Varam svoga muza, to je grozno ali ne znam kako da izadem iz toga sta da radim?" To bi bila druga prica. Ali ona u stvari govori:"Jebem se sa drugim vec godinu dana i to me toliko jede ali joj ja samo zelim da budem sretna, pa zar ne zelimo to svi"?"

Kada procitam nekoliko njezinih postova sa ovakvom konstatacijom i smislom onda se zapitan i pomislim na trenutak: "Pa je li ovo pise neko djete od 16 godina koje od dosade malo zeli da se zajebaje na forumu ili sta?" Stvarno bezveze. Moral je otisao u pm. ne samo u Bosni nego u skoro citavom svijetu. Nisam neki vjernik mogu komotno reci da sam veliki Ateiste ali fakat skidam kapu oni pravim muslimanima koji zive po strogim propisima ili hriscanima, jevrejima koji ne odstupaju od svoje vjere. Ovo ode sve u pm. cini mi se. Ja mislim da u istoriji covijecanstva moral nikada nije bio na nizem stepenu nego sto je sada. Evo gledam ovdje na zapadu jednu zenu, komsinicu. Normalna zena zavrsila fakultet, zgodna lijepa, inteligentna ali ima 3 djece iz 3 braka i to je moja komsinica i nije nikak oizuzetak vec ce prije biti da je ovdje izuzetak kada dvoje ljudi ostane zauvijek skupa. :D Neko rece lijepi serijat ne zelim ici tako daleko ali u trenucima.... :oops:
madner

#145 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by madner »

Ja sam to odma rekao.
Ali opet, da razmislja tako vjerovatno to ne bi ni uradila.
dzozluke

#146 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by dzozluke »

@BROD:izabrala si najlaksi put i zato ti je sad muka.najlaksi putevi i izbori nisu ili rijetko najbolji.to sad osjecas na svojoj kozi.ti nisi nista specijalno.da si ostala pri pameti prije nego si potrazila u drugoj basti zrelije grozdje bila bi specijalna jer sejtana(boljih prilika) oko svakog nas koliko god hoces a ti si se sa prvim sejtanom u kolo uhvatila.imala si hrabrosti prevariti muza a ne hrabrosti pokrenuti temu i razgovarati sa muzem i dati mu ultimatum.porodica ili karijera,novac..biraj?poslije tog njegovog odgovora ne bi vise osjecala krivicu koju sad osjecas.ne krivim te sto si to uradila nego nacin na koji si uradila.tj. prvo rascisti sa onim skim si pa tek onda idi u drugu bastu zrelije voce brati.posteno prema sebi i svojoj djeci.cist racun duga ljubav.sad je sve kasno.taj tvoj ljubavnik koji je ozenjen te koristi jer ti si mu sad fufica koja mu je dobro dosla.njemu nije stalo do tebe nego do dokazivanja samog sebe da je frajer jer ima dvije zene koje ima kad hoce.jedna zakonita druga tajna ljubavnica koja dotrci na svaki njegov poziv ko cuko.i sa druge strane zna dobro da ti nikad nikome neces reci za vase eskapade jer si udata zena i ne zelis da se to procuje tako da je njegov brak 100% safe .a tako i sa njegove strane je ista ta ograda..ako mislis da je njemu do tebe stalo trazi da se razvede pa pocnite zajednicki zivot bas me interesuje koji bi mu izgovor bio?? :D (pitam se koji ce otac napustiti svoju rodjenu djecu i hraniti i dati paznju ljubav nekoj tudjoj) ???
ti nemas bas puno izbora;prvi je priznati covjeku sta si radila godinu dana i zasto??druga je da precutis i da se razvedes?nemoj sad izabrati opet najlaksi put da se opet ne pokajes.budi hrabra i stani iza svojih djela i nedjela i sa tim ces naci svoj mir i zicu zivota.prije ili kasnije ako ne priznas mu nosit ces to citavog zivota u sebi a to je jako tesko opterecenje.

p.s ti nemas covjeka nego slijepca kojem nije stalo da tebe kao zene.pitaj se sama zasto??jel do tebe ili do njega??koliko si ti tu imala udjela??mislim isto tako da i on tebe vara jer biti u australiji imati karijeru i novac a biti bez zenske je malo vjerovatno jedino ako je evnuh.znaci ne zasluzujete jedno drugo nikako a vas brak nikad nije ni bio brak zato nemas sta da spasavas.dogovorite se oko djece i radi djece kako da im sluzite da najmanje osjecaju tragediju dvoje ne zrelih ljudi za brak potomstvo.kamo srece da ste znali kako se kondom koristi sad vasa djeca ne bi prozivljvala to sto ce da prozive.brak je srusen mislite na vasu djecu jer ako tvoja vlastita djeca ne budu sretna ne znam kako ces ti biti pored te djece sretna sa bilo kojim covjekom na ovoj planeti??on ih je napravio ti si ih rodila ne ponasajte se prema njima kao exident jer ce ti se (vam) kasnije sve vratiti od vlastite djece u onom momentu kad ih budes najvise trebala.

znaci razvod budi neko vrijeme sama sa djecom(ne idi odmah kod drugih frajera traziti utjehu nek djeca vide da si se razvela iz drugih stvari a ne zbog nekog drugog) pusti da se prasina,emocije slegnu podari ljubav toj djeci jer ces im morati bii i majka i otac ujedno na tebi je kako ces to da ispostujes i da li ces to moci zamjeniti.SRETNO
polara

#147 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by polara »

...
Last edited by polara on 30/06/2008 22:48, edited 1 time in total.
profi25

#148 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by profi25 »

ma taj ljubavnik nece ostaviti zenu najvjerovatnije :zoka:
muz ako ga nema toliko dugo, vjerovatno ima neku ljubavnicu tamo ;-)
ti imas njih 2 popola :lol:

nego ako imas snage i zivaca, a ne bi se reklo da imas, pokreni razvod... bit ce tesko 1-2 godine i proci se :D
pocni zivot sa tim drugim, ako i on to hoce :cry:

ili pokusaj sa muzem ponovo, skontaj nesto, idi ti tamo gdje je on i budi uz njega ;-)
pokusaj ti sebe promijeniti, svoje stavove i pokusati s muzem, jer ova opcija ljubavnik mi nije nesto pametna :roll:
BROD

#149 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by BROD »

dzozluke wrote:@BROD:izabrala si najlaksi put i zato ti je sad muka.najlaksi putevi i izbori nisu ili rijetko najbolji.to sad osjecas na svojoj kozi.ti nisi nista specijalno.da si ostala pri pameti prije nego si potrazila u drugoj basti zrelije grozdje bila bi specijalna jer sejtana(boljih prilika) oko svakog nas koliko god hoces a ti si se sa prvim sejtanom u kolo uhvatila.imala si hrabrosti prevariti muza a ne hrabrosti pokrenuti temu i razgovarati sa muzem i dati mu ultimatum.porodica ili karijera,novac..biraj?poslije tog njegovog odgovora ne bi vise osjecala krivicu koju sad osjecas.ne krivim te sto si to uradila nego nacin na koji si uradila.tj. prvo rascisti sa onim skim si pa tek onda idi u drugu bastu zrelije voce brati.posteno prema sebi i svojoj djeci.cist racun duga ljubav.sad je sve kasno.taj tvoj ljubavnik koji je ozenjen te koristi jer ti si mu sad fufica koja mu je dobro dosla.njemu nije stalo do tebe nego do dokazivanja samog sebe da je frajer jer ima dvije zene koje ima kad hoce.jedna zakonita druga tajna ljubavnica koja dotrci na svaki njegov poziv ko cuko.i sa druge strane zna dobro da ti nikad nikome neces reci za vase eskapade jer si udata zena i ne zelis da se to procuje tako da je njegov brak 100% safe .a tako i sa njegove strane je ista ta ograda..ako mislis da je njemu do tebe stalo trazi da se razvede pa pocnite zajednicki zivot bas me interesuje koji bi mu izgovor bio?? :D (pitam se koji ce otac napustiti svoju rodjenu djecu i hraniti i dati paznju ljubav nekoj tudjoj) ???
ti nemas bas puno izbora;prvi je priznati covjeku sta si radila godinu dana i zasto??druga je da precutis i da se razvedes?nemoj sad izabrati opet najlaksi put da se opet ne pokajes.budi hrabra i stani iza svojih djela i nedjela i sa tim ces naci svoj mir i zicu zivota.prije ili kasnije ako ne priznas mu nosit ces to citavog zivota u sebi a to je jako tesko opterecenje.

p.s ti nemas covjeka nego slijepca kojem nije stalo da tebe kao zene.pitaj se sama zasto??jel do tebe ili do njega??koliko si ti tu imala udjela??mislim isto tako da i on tebe vara jer biti u australiji imati karijeru i novac a biti bez zenske je malo vjerovatno jedino ako je evnuh.znaci ne zasluzujete jedno drugo nikako a vas brak nikad nije ni bio brak zato nemas sta da spasavas.dogovorite se oko djece i radi djece kako da im sluzite da najmanje osjecaju tragediju dvoje ne zrelih ljudi za brak potomstvo.kamo srece da ste znali kako se kondom koristi sad vasa djeca ne bi prozivljvala to sto ce da prozive.brak je srusen mislite na vasu djecu jer ako tvoja vlastita djeca ne budu sretna ne znam kako ces ti biti pored te djece sretna sa bilo kojim covjekom na ovoj planeti??on ih je napravio ti si ih rodila ne ponasajte se prema njima kao exident jer ce ti se (vam) kasnije sve vratiti od vlastite djece u onom momentu kad ih budes najvise trebala.

znaci razvod budi neko vrijeme sama sa djecom(ne idi odmah kod drugih frajera traziti utjehu nek djeca vide da si se razvela iz drugih stvari a ne zbog nekog drugog) pusti da se prasina,emocije slegnu podari ljubav toj djeci jer ces im morati bii i majka i otac ujedno na tebi je kako ces to da ispostujes i da li ces to moci zamjeniti.SRETNO
...hvala na savjetu koji me navede da uradim možda naispravniju stvar u posljednje vrijeme....da pošaljem poruku mužu sa tekstom koji bi ga možda trebao vratiti ....da otvoreno porazgovaramo o nama i porodici koja to sve manje jeste....i stavimo tačku na ono što zovemo brakom(to mu normalno nisam rekla jer ipak ne zaslužuje da razgovor o tako bitnom pitanju ne vodimo mailovima),...i vjerovao ili ne, hladniji odgovor nisam mogla dobiti..."pa ne znam,čujemo se ovih dana pa ti javim šta mogu napraviti,jel sve ok sa djecom i mamom,...bla,bla,..."čak nema ni traga zanimanja o čemu bi se taj razgovor trebao voditi :sad: ...
...i još jedna potvrda da činim pravu stvar...
...i bez odzira na ishod našeg braka on će zauvijek biti otac moje djece,i nikada kao ni dosad,čak i u mometima bijesa što nije tu ,kad nam je bio potreban neće čuti iz mojih usta o njemu lošu riječ,...on je njihov otac,čovjek koji mi je podario nešto najvrjednije u životu....i hvala mu...i ni jednog momenta se ne kajem,jer njihov prvi korak,osmijeh,nicanje prvih zubića,ispadanje istih,pa čak i nesprospovane noći zbog raznoraznih dječijih bolesti su nešto što mi niko ne može zamijeniti,..
...nadam se da činim pravu stvar...i priznaću mu istinu samo radi sebe da znam da sam na kraju ipak ispala fer i bar donekle poštena....i idem nema smisla ovu katastrofu od braka dalje rastezati po forumu....idem zagrliti svoje kćerke i privući im se blizu jer ipak su one jedino što me drže u životu i kad sam tužna čine sretnom...navikle smo nas tri zajedno i dobro nam ide :) ...

p.s.
jagode

#150 Re: hm, pa ja sam zaljubljena ali ne u muža...

Post by jagode »

zao mi je samo sto ce djeca prolaziti kroz sve te probleme bilo mirne ili nedaj boze bucne
Locked