"hljebovi"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kaokakao
znas kakva sam tech...pravi aviJontech10 wrote:Ako si, kao sto rece, "plava, dobra..ono pravo mocna... " onda neces imati teskoca.kaokakao wrote:auuuuu raskrinkana sam! ne meres se vise ni na forumu prodati kao Sarajlija...hebem ti lebac... a ja kontala malo pobjec iz Breze pa se "uhljebit" u sheheru....
nikad ne bi reko da sam iz Sarajva...
svi mi kazu da sam prava dijasporasica...uf sto mi to prija
-
kaokakao
tech10 wrote: Da ti nisi mala od onih mesara Hodzica iz Breze?
otkud ti u Brezi kod nas?!?
ta sam, vidi kako si me zapazio...jesam li prava KOMAD, mesni, naravno?
nemoj mi babi reci, kada dodjes po meso, da sam ovdje na interpletu i da trazim sebi hljeba u sheheru....mada bi ja tebe naj volila imat...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ova se nije jebala jedno godinu dvije...takve su mi najbolje, kad se one docepaju kurca, auuu covjecekaokakao wrote:ja bih naj volila ove domace, masallah hljebove...kada izadje iz teretane, nako nabildan, oznojaan, pravo musko, pa kad me scepa...uh, oko moje, prodju me trnci od pomisli sta bi sve radili...mora imat kockastu glavu, bez toga ne dolazi u obzir ....
Last edited by karabaja-x on 27/07/2007 16:31, edited 1 time in total.
-
PITARKA_SA
ja prvi put cujem da se zargonski kaze hljeb ,za shemu tj.nekok momka
mozda sam ja ispala iz fazona
sad ste me nasekirali,nije valjda da starim
mozda sam ja ispala iz fazona
-
PITARKA_SA
nadam se da se saliskaokakao wrote:ja bih naj volila ove domace, masallah hljebove...kada izadje iz teretane, nako nabildan, oznojaan, pravo musko, pa kad me scepa...uh, oko moje, prodju me trnci od pomisli sta bi sve radili...mora imat kockastu glavu, bez toga ne dolazi u obzir ....
-
kaokakao
naravskiPITARKA_SA wrote:nadam se da se saliskaokakao wrote:ja bih naj volila ove domace, masallah hljebove...kada izadje iz teretane, nako nabildan, oznojaan, pravo musko, pa kad me scepa...uh, oko moje, prodju me trnci od pomisli sta bi sve radili...mora imat kockastu glavu, bez toga ne dolazi u obzir ....![]()
- Rania
ma jesi to ti Melihakaokakao wrote:ja bih naj volila ove domace, masallah hljebove...kada izadje iz teretane, nako nabildan, oznojaan, pravo musko, pa kad me scepa...uh, oko moje, prodju me trnci od pomisli sta bi sve radili...mora imat kockastu glavu, bez toga ne dolazi u obzir ....
-
kaokakao
sigurno te je za zeta zapiko...tech10 wrote:Ne boj se, necu ni zucnuti, a i on mi uvijek da pravo dobar komad od ruze i prednje krmenadle.kaokakao wrote: nemoj mi babi reci, kada dodjes po meso, da sam ovdje na interpletu i da trazim sebi hljeba u sheheru....mada bi ja tebe naj volila imat...![]()
![]()
- anais_nin
za ove gore opisane bujrum na Bazenekaokakao wrote:ja bih naj volila ove domace, masallah hljebove...kada izadje iz teretane, nako nabildan, oznojaan, pravo musko, pa kad me scepa...uh, oko moje, prodju me trnci od pomisli sta bi sve radili...mora imat kockastu glavu, bez toga ne dolazi u obzir ....
a ovako ako hoces samo djidji midji, obidji slobodno City Pub....ima par konobara tamo, oficijelno su "oduzeti", neoficijelno nije im se mrsko shemit
-
bekrija_swe
a ti pripadas nekoj kvalitetnijoj picetini?kaokakao wrote:ozbiljno...ima li kvalitetnih frajera u rajvoSa?
evo 1 mjesec sam solo i bas pasem okolo ne bih li vidjela sta kvalitetno i slabo...ja vidjela samo jednog...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
ma dobro sto ti staris al jaPITARKA_SA wrote:ja prvi put cujem da se zargonski kaze hljeb ,za shemu tj.nekok momka
mozda sam ja ispala iz fazona![]()
cuj hljeb
-
kaokakao
vrhunskog kvaliteta!bekrija_swe wrote:a ti pripadas nekoj kvalitetnijoj picetini?kaokakao wrote:ozbiljno...ima li kvalitetnih frajera u rajvoSa?
evo 1 mjesec sam solo i bas pasem okolo ne bih li vidjela sta kvalitetno i slabo...ja vidjela samo jednog...