Imam problema s hladnim stopalima a nemam muza da ih u hladnim nocima prEtisnem na njegove tople guzove. Zato trazim alternativu.
Godinama nosim vunene carape ali je vakat da se malo modernizujem a i sve sam stikle razvalila s tim debelim carapama.
Namakanje stopala cas u vrucu, cas u hladnu vodu mi je prilicna gnjavaza.
Zanima me na koji nacin mogu ugrijati noge, prije svega, vrijedi li ovo kupiti. Masaza mi nije ni bitna, samo grijanje.
https://technoshop.ba/proizvodi/mali-ku ... noge-4202/
Hladna stopala
Moderator: anex
- bavi
#2 Re: Hladna stopala
Ovo mocno izgleda. Isla bih na opciju da nabavim muza, a muz da mi ovo kupi.

- irac300
#3 Re: Hladna stopala
Ubrzaj rad srca, tj. pocni se baviti sportom da ti cirkulacija bude bolja. Imao sam isti problem, od kako sam sportski ponovo aktivan, voznja biciklom, trcanje, malo dizanje tegova... normalizovalo se. Druga opcija, da odemo na kafu kada se zavrsi ovo s koronom, kazu da sam dobar sa zenskim stopalima.Maja wrote: ↑12/12/2020 13:03 Imam problema s hladnim stopalima a nemam muza da ih u hladnim nocima prEtisnem na njegove tople guzove. Zato trazim alternativu.
Godinama nosim vunene carape ali je vakat da se malo modernizujem a i sve sam stikle razvalila s tim debelim carapama.
Zanima me na koji nacin mogu ugrijati noge, prije svega, vrijedi li ovo kupiti. Masaza mi nije ni bitna, samo grijanje.
-
Drug Clan
#4 Re: Hladna stopala
Kod mene je problem da mi je stalno vruce i tijelo je uvijek toplo na poslu sam stalno u majici kratki rukav pa mi sve kolege govore da nisam dobar s glavom
i kod kuce sam i sad u sorcu i kratkom rukavu i tako izlazim i napolje
a stvarno ne znam u cemu moze biti problem 
-
BiBi911
#5 Re: Hladna stopala
Maja wrote: ↑12/12/2020 13:03 Imam problema s hladnim stopalima a nemam muza da ih u hladnim nocima prEtisnem na njegove tople guzove. Zato trazim alternativu.
Samo hodaj malo vise, ja imam "slican problem" stopala i sqke prsti. Ostatk tijela se znoji, kuha koliko je toplo dok ova dva zavrsetka led ledeni. U sred ljeta meni noge ko led. I doca je rekao previse sjedim
- Maja
#6 Re: Hladna stopala
Sta ja znam, prosetam svaki dan. Al i puno stojim, mozda to pogorsava stvar. Imaju i ti neki ulosci-grijaci koji se umetnu u obucu pa vidjecu sta cu. Nesto moram poduzeti, definitivno.
- alexz
#7 Re: Hladna stopala
Ne znam šta bi moglo biti dugoročno rješenje ali probaj nabaviti termofor, naspeš vruću vodu u njega i staviš između nona. Milina 
- Maja
#8 Re: Hladna stopala
Upravo mi je pod nogama 
- muha_sa