[HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Sharan

#1 [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by Sharan »

Ljudi, roditelji, BRAĆO :D

Situacija je ovakva. Što hitnije mi treba savjet o obdaništima/vrtićima na području Novog grada, po mogućnosti Dobrinja. Nemam vozačku, nemam automobil i imam hiperbijesno čeljade od 2 godine koje pod hitno trebam staviti pod nadzor. :lol:

Interesuju me sve opcije osim vrtića sa religijskim konotacijama, neuslovnih vrtića (ilegalni, podrumski...) i vrtića gdje su djeca više nalik na stoku, a vaspitačice i vaspitači pastiri.

Naravno, prednost su vrtići sa planom i programom, te dobrom (što prirodnijom) klopom - viršlama i govnima je i sam mogu hranit, a to ne bih želio raditi.

Web stranice, Facebook stranice, brojevi telefona, fotografije, iskustva i cijene su i više nego dobrodošli.

Pomozite, kćerka mi je :evil: , voli da me :izet: u mozak i generalno njeni temper tantrumi se trenutno ne slažu baš najbolje sa mojom nezaposlenošću, traženjem posla i generalnom nervozom izazvanom svakodnevnom usranom egzistencijom u Sarajevu. :D

P.S. Nemojte me upućivati da pretražujem stare teme jer mi trebaju konkretne nove informacije osim ako u starim temama nema konkretnih, novih informacija. Danke dojčland.
supercali

#2 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by supercali »

znam za prvi koraci kod doma zdravlja onog vojnicko ili kako se vec to zove
trambusek88

#3 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by trambusek88 »

Dobrinja 2 Bulevar Branilaca Dobrinje. Do DP-a a preko puta Binga i ex Gadže
vjesticanametli

#4 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by vjesticanametli »

djecji grad na mojmilu :evil: pa neka njih :izet: po npp-u :lol:
muha_sa

#5 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by muha_sa »

Sharan wrote:Ljudi, roditelji, BRAĆO :D

Situacija je ovakva. Što hitnije mi treba savjet o obdaništima/vrtićima na području Novog grada, po mogućnosti Dobrinja. Nemam vozačku, nemam automobil i imam hiperbijesno čeljade od 2 godine koje pod hitno trebam staviti pod nadzor. :lol:

Interesuju me sve opcije osim vrtića sa religijskim konotacijama, neuslovnih vrtića (ilegalni, podrumski...) i vrtića gdje su djeca više nalik na stoku, a vaspitačice i vaspitači pastiri.

Naravno, prednost su vrtići sa planom i programom, te dobrom (što prirodnijom) klopom - viršlama i govnima je i sam mogu hranit, a to ne bih želio raditi.

Web stranice, Facebook stranice, brojevi telefona, fotografije, iskustva i cijene su i više nego dobrodošli.

Pomozite, kćerka mi je :evil: , voli da me :izet: u mozak i generalno njeni temper tantrumi se trenutno ne slažu baš najbolje sa mojom nezaposlenošću, traženjem posla i generalnom nervozom izazvanom svakodnevnom usranom egzistencijom u Sarajevu. :D

P.S. Nemojte me upućivati da pretražujem stare teme jer mi trebaju konkretne nove informacije osim ako u starim temama nema konkretnih, novih informacija. Danke dojčland.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
FMDzem

#6 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by FMDzem »

Ja sam išo u s.o.s ko mali, kad se tek otvorio, na potezu između Alpašina i Mojmila, dvorana Ramiz S. Helem, sam otišo, sam se upiso, sam se dovodio, odvodio, sam se ispiso, sam svoj čojk' :D
Ne preporučujem, samo se hvalim :D
Šalim se naravno, po meni onaj na Mojmilu izgleda sasvim pristojno. ;)
Aa volio bih da se hoće jednog dana obnoviti vrtić Vjeverica, čini mi se da se tako zvao, u A fazi. Leglo narkomana.. :/
triple mama

#7 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by triple mama »

Sharan wrote:Ljudi, roditelji, BRAĆO :D

jucer izašao konkurs za vrtić Kadifica na Dobrinji 2...preuređen....podnesite zahtjev i nadajte se da će primiti vaše dijete..prednost imaju samohrane majke, djeca bez oba roditelja, djeca sa oba zaposlena roditelja, djeca sa lošim imovinskim stanjem (ovo mi je vrh, zaista ne znam kako bih ovo objasnila sebi)....ostala djeca nek ostanu sama kući sa zavezanim ključem oko vrata, jer nema druge...
OldMayor

#8 Re: [HITNO!] Vrtić u Novom gradu (Dobrinja?)

Post by OldMayor »

Tolika Dobrinja i nema kako treba vrtića? :roll:

Sta je potrebno da se otvori vrtic, eto dobrog biznisa. :D
Post Reply