061/686-464 (Lejla tj. ja)
ili
063/560-691 (Zoran)
Mačići će biti donijeti vama kući, ukoliko niste u mogućnosti da dođete na Otoku. Ako želite, molim vas da djelujete brzo, neće još dugo moći...

Moderator: anex

Na putu su (Lejla ih nosi) ka Jasminki Susmel koja ima iskustva sa macama (4 ih ima) pa cemo vidjeti sto ce biti.jaca78 wrote:jesu li s tobom sad macici
ma samo bebimil za prijevremno rodjene bebe, mlaka voda i sprica...i drzat fige...black_monday wrote:Na putu su (Lejla ih nosi) ka Jasminki Susmel koja ima iskustva sa macama (4 ih ima) pa cemo vidjeti sto ce biti.jaca78 wrote:jesu li s tobom sad macici
izvini black_monday nisam bio logiran pod svojim imenom.black_monday wrote:Na putu su (Lejla ih nosi) ka Jasminki Susmel koja ima iskustva sa macama (4 ih ima) pa cemo vidjeti sto ce biti.jaca78 wrote:jesu li s tobom sad macici
prenio tvoj savjet i taj bebimil se vec kupujemIRCerka wrote:ma samo bebimil za prijevremno rodjene bebe, mlaka voda i sprica...i drzat fige...black_monday wrote:Na putu su (Lejla ih nosi) ka Jasminki Susmel koja ima iskustva sa macama (4 ih ima) pa cemo vidjeti sto ce biti.jaca78 wrote:jesu li s tobom sad macici
BEBE stigle na odrediste.jaca78 wrote:Treba li zvati veterinara da pogleda macice
ja ne kontam, jesu ti ista tri macica sto je nermina postirala? Isto tako ostavljeni? :SVelja wrote:BEBE stigle na odrediste.jaca78 wrote:Treba li zvati veterinara da pogleda macice
Hvala svima koji su se oko ovih pacica angazirali na bilo koji nacin.
Hvala Jasminki Susmel koja ih je prihvatila, Zoki koji ih je pronasao, pokusavao odrzati u zivotu i Lelji koja ih je obisla, fotkala i transportirala.
Jasminka kaze da imaju sanse, a vet. je vec ponudjen.
Da ne bude zabune, to su macici ostavljeni kod Konzuma na Otoci.
blackmondey je bila kod mene logovana pa sam ja odgovorio ne vidjevsi to.jaca78 wrote:znaci da ne zovem veterinara. nije mi jasno jer sam ja ponudila black monday da zovnem veterinara, pa mi javite
to jedino ona moze kazati ako vidi fotke.mIRCerka wrote:ja ne kontam, jesu ti ista tri macica sto je nermina postirala? Isto tako ostavljeni? :SVelja wrote:BEBE stigle na odrediste.jaca78 wrote:Treba li zvati veterinara da pogleda macice
Hvala svima koji su se oko ovih pacica angazirali na bilo koji nacin.
Hvala Jasminki Susmel koja ih je prihvatila, Zoki koji ih je pronasao, pokusavao odrzati u zivotu i Lelji koja ih je obisla, fotkala i transportirala.
Jasminka kaze da imaju sanse, a vet. je vec ponudjen.
Da ne bude zabune, to su macici ostavljeni kod Konzuma na Otoci.
Macici su za sada dobro. Ako neko ima ili moze nabavit zamjenu za mamino mlijeko,bilo bidobro. bebimil se vec koristi.iverson wrote:to su isti macici o kojima je nermina pisala!!!
Hvala svima na pomoci!!!
javite kako su mace i kako napreduju
iverson wrote:to su isti macici o kojima je nermina pisala!!!
Hvala svima na pomoci!!!
javite kako su mace i kako napreduju
Bilo je za ocekivati da ce makar jedno uginuti. Ali ne treba gubiti nadu da ostali mogu prezivjeti.LejlaSOS wrote:Nažalost, jedno mače je uginulo!Ipak ima nade za ovu ostalu dvojicu, pa ćemo vidjeti! Ponavljam, ako ima neko da bi jedno ili oboje udomio trajno ili privremeno nakon što se izbore za život, neka me kontaktira!!
( LejlaSOS also known as black_monday)
ne znam koje dama, ali zadnje joj bilo.mIRCerka wrote:Bilo je za ocekivati da ce makar jedno uginuti. Ali ne treba gubiti nadu da ostali mogu prezivjeti.LejlaSOS wrote:Nažalost, jedno mače je uginulo!Ipak ima nade za ovu ostalu dvojicu, pa ćemo vidjeti! Ponavljam, ako ima neko da bi jedno ili oboje udomio trajno ili privremeno nakon što se izbore za život, neka me kontaktira!!
( LejlaSOS also known as black_monday)
Zna li se ko je DAMA sto je ostavila macice tako?
iverson wrote:a jooooj!!!
Pa zar i pored tolike borbe sviju nas da niti jedno ne prezivi![]()
Zao mi je malih maca, ali hvala svima na ulozenom trudu!!!
Znam ja gdje zivi zena koja ih je izbacila i trebace joj puno para za popravku polomljenih prozora!!!