Hitno
Moderator: anex
-
PITARKA_SA
#1 Hitno
izgubljen ,crni koker spanijel,ne grbavici,star oko godinu dana,ima crnu ogrlicu sa srebrnim nitnama oko vrata. 
-
urbanagerila
Znam jednog zoofila dole kod Papagaja ... da nije on ??? ... 
-
PITARKA_SA
tacnije,negdje izmedju OHR-a,i pijace na grbavici..siroko,brate mili..bog zna gdje je mogao otici
znaci,relacija kovacici-grbavica
(tako mi je receno)
znaci,relacija kovacici-grbavica
(tako mi je receno)
-
urbanagerila
Probaj sa novinama ili sa radiom veca je mogucnost da se neko javi .... ovi ublehasi ovdje gledaju samo u screen , moze bit pored njih nece ga skontati ... puno srece ...PITARKA_SA wrote:tacnije,negdje izmedju OHR-a,i pijace na grbavici..siroko,brate mili..bog zna gdje je mogao otici
znaci,relacija kovacici-grbavica![]()
(tako mi je receno)
-
PITARKA_SA
ma evo na sve nacine pokusavamo..urbanagerila wrote:Probaj sa novinama ili sa radiom veca je mogucnost da se neko javi .... ovi ublehasi ovdje gledaju samo u screen , moze bit pored njih nece ga skontati ... puno srece ...PITARKA_SA wrote:tacnije,negdje izmedju OHR-a,i pijace na grbavici..siroko,brate mili..bog zna gdje je mogao otici
znaci,relacija kovacici-grbavica![]()
(tako mi je receno)
vec se vrti na starom gradu ali za sada nista..
nada umire zadnja,naravno..to se desilo juce..ali i to je puno vremena za kucnog psa...
- Phia
Zovite šintore i pitajte da ga nisu pokupili.Ako nisu okačite letke sa slikom i brojem telefona svugdje gdje nagađate da je mogao otići.Najbolje je ponuditi i neku nagradu.Ne bi bilo loše nazvati i veterinarske stanice da ga nije kojim slučajem udarilo auto pa ga neko odnio tamo.Sretno..
-
PITARKA_SA
ja se izvinjavam,jer nisam javilaangel26 wrote:Sta bi s cukom??? Jeste li ga nasli????
cuko je nadjen...kako seta vilsonovim..sada je sve ok..
sorry jos jednom,jer nisam javila.