HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
-
pozitivno
#1 HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Molim sve koji znaju da mi navedu sta se polaze na prijemnom za kriminalistiku: koji predmeti, kako izgleda test iz fizicke i psihicke spremnosti i sl. Bez sugestija tipa "nemoj to upisati" i sl., ovo nije za mene, treba mi informacija.
Hvala
Hvala
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
jarane
pazi se
- selver
#3 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Opce znanje tipa...
Sta je kleptoman? Koliko ima kantona... i to... Nista strasno. Svaki prosjecno obrazovani srednjoskolac moze da polozi ono.
Sta je kleptoman? Koliko ima kantona... i to... Nista strasno. Svaki prosjecno obrazovani srednjoskolac moze da polozi ono.
Last edited by selver on 26/06/2009 19:39, edited 1 time in total.
- sheilak
#4 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Sve o Kojaku
sorry
sorry
- bellisperennis
#5 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to 
- kockica_kockica
#6 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
bellisperennis wrote:Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to
Ako si ga ti zavrsio onda bi se covjek zaista trebao zapitati da li je fakultet za njega!!!!
Nije mi namjera vrijedjati ti te ali:
poradi na stvarima kao sto su: tacka, zarez, veliko slovo i slicno...
i pise se: posao, dosao, isao ( nepravilno je poso, doso, iso i slicno)
- Emily the Strange
#7 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Kada bi se svi bavili ispravljanjem tudjih postova gdje bi nam bio kraj...?kockica_kockica wrote:bellisperennis wrote:Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to
Ako si ga ti zavrsio onda bi se covjek zaista trebao zapitati da li je fakultet za njega!!!!
Uostalom, momak je fino trazio samo da mu odgovorite na postavljeno bez vasih misljenja o tome kakav je fax...
- kockica_kockica
#8 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Emily the Strange wrote:Kada bi se svi bavili ispravljanjem tudjih postova gdje bi nam bio kraj...?kockica_kockica wrote:bellisperennis wrote:Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to
Uostalom, momak je fino trazio samo da mu odgovorite na postavljeno bez vasih misljenja o tome kakav je fax...
Ako mislis da sam nesto nepravilno napisala slobodno napisi ...
- Emily the Strange
#9 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Pa jedino jos da ti nacrtam
Prvo - "vrijedjati ti te", a drugo - poslije otvorene zagrade nema razmaka.
Znam da i nisu neke greske, ali samo da pokazem sta je cjepidlacenje.
Prvo - "vrijedjati ti te", a drugo - poslije otvorene zagrade nema razmaka.
Znam da i nisu neke greske, ali samo da pokazem sta je cjepidlacenje.
- bellisperennis
#10 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
pa ako te baš zanima nisam zavrsila krim i ne BI nikad, znam šta je na prijemnom iz prve ruke,AL kad vidim neprijateljsko raspoloženje ne BI ti nikad pomogla.osim toga svjesno pisem pravopisne greske, jer nisam na casu bosanskog jezika neg na forumu 
- mrtva kokoš
#11 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
fakat ne kontam ljude koji cekaju da neko nepise nesto nepravilno i odmah skacu na njega.pa jeboga mis kao sto je neko rekao nismo na bosanskom,nego na forumu,tako da svako moze da pise kako hoce i sta hoce u nekim granicama...uredu kada neko napise neku veliku gresku,treba mu ukazati najbezbolnije preko PP-a,ako si imalo dobronamjeran a ne cekati da nekoga izofiras pred masom a u stvari sam sebe na kraju pokopas.moj ti je savjet da se manis ovih ispravki,neka govori kako ko hoce i kako je naucio a to sta je pravilno a sta nepravilno mozes nabiti nekome ko je zavrsio studij bosanskog jezika i knjizevnosti,zurnalistiku itd.,a pise kako ne treba...hay sad meni reci iza svake tacke i pocetak recenice se pise velikim slovom
p.s. jos jednom mani se toga,pola nas zna sta je pravilno ali ne zeli da pise tako,neko iz ovog neko iz onog razloga...
p.s. jos jednom mani se toga,pola nas zna sta je pravilno ali ne zeli da pise tako,neko iz ovog neko iz onog razloga...
- kockica_kockica
#12 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
bellisperennis wrote:pa ako te baš zanima nisam zavrsila krim i ne BI nikad, znam šta je na prijemnom iz prve ruke,AL kad vidim neprijateljsko raspoloženje ne BI ti nikad pomogla.osim toga svjesno pisem pravopisne greske, jer nisam na casu bosanskog jezika neg na forumu
oprosti sto sam te ispravljala... pisi kako zelis...
-
BoGGy5m4ll5
#13 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
Pogledajte samo ovoj primjer krkanluka. Drugima drzi govore a ne zna ni osnove pravopisa.bellisperennis wrote:Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to
E moj perenis, uzmi se pa se jehbi
Last edited by BoGGy5m4ll5 on 10/07/2009 21:07, edited 1 time in total.
- hakazvaka
#14 Re: HITNO-Sta je na prijemnom za kriminalistiku?
BoGGy5m4ll5 wrote:Pogledajte samo ovoj primjer krkanluka. Drugima drzi govore a nezna ni osnove pravopisa.bellisperennis wrote:Kako Boga znaš ne upisuj se na kriminalistiku, nema goreg i neorganiziranijeg faxa na un. sve sami muljatori i podmitiljivc osim toga preko 1000 dipl kriminalista čeka na poso. osim ako nemaš zagarantovan poso kad završiš ne upisuj to
E moj perenis, uzmi se pa se jehbi