HITNO Spasimo Kučiće!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
zengi

#1 HITNO Spasimo Kučiće!!

Post by zengi »

Juče je ubijena majka a iza nje je ostalo 5 kučića starih tek 5 dana. Neka se jave svi oni koi ikako mogu da se brinu o ovim kucicima makar dok ne progledaju i ne pocnu sami jesti. Posto ja vec imam 3 psa koja sam udomio i 4 lutalice o koima se brinem a zivim u stanu stvarno nemam niti mogucnosti niti znanja da se brinem o njima. Trenutno se nalaze u mom autu ali stvarno se radi o minutama jer ce umrijeti od gladi. Ja sam ih pokusao nahraniti ali mi to nije bas poslo za rukom jer su tako mali. Molim sve dobre i osjecajne ljude da mi se hitno jave.
Asana

#2 Re: HITNO Spasimo Kučiće!!

Post by Asana »

Ajoj ... s pet dana stvarno imaju minimalne sanse da prezive :(
Potrebne su barem 4 sedmice majcinog mlijeka da bi stekli imunitet. U slucaju ranijeg odvajanja, treba se dobro potruditi sa dodacima i zamjenama, ali kad su ovako mali, treba ih hraniti cesto, na malu bocicu, razblazenom mlakom djecjom hranom ... :( ..potrebno je puno vremena, paznje, ljubavi i - specijalne hrane ...
zengi

#3 Re: HITNO Spasimo Kučiće!!

Post by zengi »

Ma znam, veterinar mi je rekao da moze i da se na 250 ml stavi jedno jaje, 4 ad kapi, kasika pavlake i malo krede radi kalcijuma. Sta da radim, daj imas li koga. Please
zengi

#4 Re: HITNO Spasimo Kučiće!!

Post by zengi »

Hej, zna li iko zasto je ovaj post pocrvenio i ne frcera kad je aktivan. Ja sam mozda greskom pritisnuo "prijavi post". Da nije to zbog toga?
Post Reply