Hitno! SMS barred!
Moderator: Benq
-
zensko
#1 Hitno! SMS barred!
e ovako
moj sony ericsson od danas iz nekih razloga, kada pokusam da posaljem poruku kaze sms barred! napominjem da nisam nista dirala i cackala a u postavkama ne mogu da nadjem opciju da to unlock, jer je ocigledno onemoguceno slanje sms-a
zna li iko u cemu je fol?
help, helppp
moj sony ericsson od danas iz nekih razloga, kada pokusam da posaljem poruku kaze sms barred! napominjem da nisam nista dirala i cackala a u postavkama ne mogu da nadjem opciju da to unlock, jer je ocigledno onemoguceno slanje sms-a
help, helppp
- karanana
#2 Re: Hitno! SMS barred!
Imas li 11 Pfeninga kredita?zensko wrote:e ovako
help, helppp
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Hitno! SMS barred!
ako ti je fon skidan s mreze, odnesi ga na skedneriju u servis da ti instaliraju novi softver...zensko wrote:e ovako
help, helppp
ako si ga uzela preko bhtelecom, trci u njihov servis i nek ti to poprave...to je softverska greshka...
-
mIRCerka
Mislim da ti je vrijeme da se pocastis nekim novijim telefonom koji nije odblokiran.zensko wrote:na pretplati sam
a telefon je onaj neki fol kupis u hr, odblokiras ga i tako
i imam mu preko 3g i slusao je dobro
joj
Ako ti treba informacija gdje, sta i koliko, javi.
Btw, koji SE je u pitanju?
-
Majjah
prije nego uradis taj master reset koji ce ti sve izbrisati i vratiti na fabricke postavke, provjeri da li ti je ispravno unesen broj sms centra?? Cackaj malo slobodno oko sms postavki, vise ne mozes zajebat nego sto je vec zajebano 
-
Majjah
Ne vjerujem da je neki softwerski problem u pitanju, obicno je rjesenje jako jednostavno! Ako ona nije nista dirala, moguce je da je neko drugi mozda nesto cackao?? Moguce je takodjer da je greska kod telecoma (ne bi me cudilomIRCerka wrote:Majjah, mislim da joj je 3 godine radio bez problema mob...i sad je nesto sjeb...
Ova poruka se meni obicno javlja kada se ukljuci neka druga mreza, kad nisam na maticnoj eronetovoj! Mozda je glupo, ali pogledaj da li je mozda to u pitanju??
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma zensko nam se zaljubila...garant...
.
-
mIRCerka
zensko wrote:joj necete vjerovati sta je
nisam platila racun za februar
pa me ukinuli, dobro je karanana rekao