Hitno! Sintori ce ubiti 10 kucica
Moderator: anex
-
jaca78
#1 Hitno! Sintori ce ubiti 10 kucica
Ljudi, sintori su sa dobrinje pokupili 10 kucica. Sutra ce ih ubiti ukoliko ih se negdje ne smjesti.
Molim vas pomozite!
Molim vas pomozite!
-
jaca78
Opet ja
kucici ce zivjeti do subote do 13:15 sati. ostalo ih je osam, dva su nasla dom. Treba samo osam ljudi da se spase zivoti.
u Zagrebu nije u zadnjih par godina ubijen ni jedan pas koji je bio evidentiran u kafileriji. dan prije ubijanja uvijek se skupi dovoljan broj zagrepcana i spasi im zivote.
kucici ce zivjeti do subote do 13:15 sati. ostalo ih je osam, dva su nasla dom. Treba samo osam ljudi da se spase zivoti.
u Zagrebu nije u zadnjih par godina ubijen ni jedan pas koji je bio evidentiran u kafileriji. dan prije ubijanja uvijek se skupi dovoljan broj zagrepcana i spasi im zivote.
-
_BosanaC
Ljude boli qrac za ljudima, a ocekujes da neko ima vise osjecaja za zivotinje... Ne smeta im sto *ebu njih, pa nemoj ocekivati da ce im smetati i sto ce sintori pobiti te kucice.jaca78 wrote:Opet ja![]()
Ja da nemam vec jednog uzeo bih jednog... Cuj se s SOS-om, ovdje ti je slaba fajda da ces nesto napraviti...
-
Alica
SOS azil je prepun i nema mjesta niti za jednog psica...ja imam i psa i macku i ne mogu vise uzeti...
a ovdje...hhhmmm...samo je apr koji ovdje nesto konkretno rade..vecina PRICA!!!!
Hajmo forumasi..aktivirajte se ili cete opet pricati vi bi ovo i ono....evo vam prilike da se pokazete..spasite preostale malene...
a ovdje...hhhmmm...samo je apr koji ovdje nesto konkretno rade..vecina PRICA!!!!
Hajmo forumasi..aktivirajte se ili cete opet pricati vi bi ovo i ono....evo vam prilike da se pokazete..spasite preostale malene...
- Amazonka27
to ti svoju djecu prodaj kinezima!sasanjo wrote:dajte meni ostatak kucica, imam ja par kineza koji ih kupuju
- Amazonka27
a ti opet imas grub pristup...niko nije duzan da pomogne...to je dobra volja...a bas im dajes volju...Alica wrote:SOS azil je prepun i nema mjesta niti za jednog psica...ja imam i psa i macku i ne mogu vise uzeti...
Last edited by Amazonka27 on 16/11/2007 16:18, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
Opet arogancija na nivouAlica wrote:SOS azil je prepun i nema mjesta niti za jednog psica...ja imam i psa i macku i ne mogu vise uzeti...
-
nosty
becu wrote:Ma uzmi ih i pusti na Alipasino polje, neki sam dan prolazio i vidio copor, hrani ih raja valjda.
Ma da... pa ne smijem psa izvesti ni da se popiša
Boli raju klinac sto je vecina njih bijesna pa mi umalo ruku jedan nije otkinuo neki dan
Raja ih ne hrani, vec primitivne seljacine ostatak rucka istresu kroz prozor
- GandalfSivi
Izgleda da ce pasti cijena sapuna zbog povecane proizvodnje...
-
nosty
Jaco - ako ne vjerujes dodji pa vidi. Ljudi iz moje zgrade izlaze iz haustora sa stapovima u ruci svako jutro. Vec 7 dana okolo kruzi vucijak koji je par puta nasrtao na stanare i jedva zivu glavu izvukose.
Ja pod tim podrazumijevam bijesnu zivotinju!
Ja pod tim podrazumijevam bijesnu zivotinju!
-
žena zmaj
Evo ja se prijavljujem za jednog kucica, toliko valjda mogu... A koji su kucici u pitanju? Zna li im se porijeklo ili su avlijaneri? Mislim, nebitno mi je, cisto informativno pitam. Javi mi se na pp, pa da organizujemo to preuzimanje...

-
Punky girl
daj i ti i kinezi vise....sasanjo wrote:BIJESNA -- oni moji kinezi bi rekli "ta vec ima sos"
![]()
ak ne mozes pomoc suti onda...
-
jaca78
Hvala ti mnogo, imas pmžena zmaj wrote:Evo ja se prijavljujem za jednog kucica, toliko valjda mogu... A koji su kucici u pitanju? Zna li im se porijeklo ili su avlijaneri? Mislim, nebitno mi je, cisto informativno pitam. Javi mi se na pp, pa da organizujemo to preuzimanje...![]()
- tinchy
Tema je otvorena da bi se nasao dom za 10 malih kucica koji ce biti ubijeni ako im se ne nadje dom do sutra.
Ako nemate sta da napisete na ovu temu, slobodno je izbjegavajte jer na ovom forumu ima jos tema na kojima mozete ostavljati bespotrebne komentare. Ako vam se tema ne svidja, imate X i jedan klik na njega i svi ce biti happy. Ako imate konkretno rjesenje ostavite ga u komentarima, a ostalo sto nije vezano za temu ostavite za neki drugi put, jer sada je bitnije udomiti 10 malenih mrvica ciji je zivot ugrozen
, nego citanje nekih komentara koji se ne ticu ove teme.
P.S. Jaco jesmo nasli dom za malene?? Hoce li ih uzeti onaj momak i djevojka?
P.S. Jaco jesmo nasli dom za malene?? Hoce li ih uzeti onaj momak i djevojka?