HITNO!! Psic trazi dom.....
Moderator: anex
-
animal lover
#1 HITNO!! Psic trazi dom.....
Ovaj preslatki psic hitno trazi dom.....Rijec je o mjesancu starom oko 2 mjeseca, ociscen je od buha i parazita, uskoro ce biti vakcinisan.... Sve sto treba je dobra dusa kojoj ce pruziti puno ljubavi i veselja 
-
animal lover
#2 Re: HITNO!! Psic trazi dom.....
kako da postavim sliku???
-
Mee
#3 Re: HITNO!! Psic trazi dom.....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 41&t=39848
pregledaj na ovom linku, negdje ima uputstvo...
pregledaj na ovom linku, negdje ima uputstvo...
-
Animal friend
#4 Re: HITNO!! Psic trazi dom.....
Psic????ja volim jako pse!!!!!ne samo pse nego sve zivotinje.....ja bi ga uzela rado....
....Ionako imam samo ribice kao kucne ljubimce.....a sa njima se nemogu igrati....
ja sam nekada davno, prije jedno 6 god. adoptirala psa...hranila sam ga, igrala se sa njim....radila sam sve sto je bilo potrebno za mog malog psica...io je to njemacki ovcar...drzali smo ga vani, jer onako ogromnog psa, niko nemoze drzati u kuci......tako su godine prolazile, i on je bio prevelik da bi smo ga mogli cuvati ispred kuce...dali smo ga za adoptaciju...hehe....to je ,malo smjesno, jer kad smo ga tek uzeli, uzeli smo ga sa adoptacije, pa kad je narastao, vratili smo ga za adoptaciju....da sam se ja pitala, ja ga ne bi davala za adoptaciju.....i dalje bi ga cuvala dok ne ugine...pa, ako je taj psic besplatan, uzela bi ga.....nije da nisam u financijskoj mogucnosti da g platim,al takve besplatne prilik treba iskoristiti!!!!
Samo mi reci gdje se nalazi taj psic, da bi ga mogla uzeti...mislim, ako hoces da mi ga das...