Hitno potreban odgovor :)
Moderator: anex
-
Hordasica
#1 Hitno potreban odgovor :)
Pozdrav svima..
nisam znala gdje da svrstam ovu moju temu pa sam stavila ovdje..
ovako.. prije nekoliko dana imala sam operaciju na ledjima.. nije neka opasna operacija.. ali je bilo potrebno da se odmara, medjutim ja sam hodala jucer i malo mi je nateklo oko reza i rez.. zna li iko je li to ok i hoce li se povuci taj otok i sta da radim da otok prije spadne.. :**
ovako.. prije nekoliko dana imala sam operaciju na ledjima.. nije neka opasna operacija.. ali je bilo potrebno da se odmara, medjutim ja sam hodala jucer i malo mi je nateklo oko reza i rez.. zna li iko je li to ok i hoce li se povuci taj otok i sta da radim da otok prije spadne.. :**
-
Hordasica
#2 Re: Hitno potreban odgovor :)
Sarajmen wrote:Da budeš poslušan pacijent. Miruj , ako je tako rečeno.
Ah pa.. Bajram bio morala sam prosetati malo jbg :/
-
trazilica+-
#3 Re: Hitno potreban odgovor :)
Hoće, ali pripazi se malo...
- Kladara
#4 Re: Hitno potreban odgovor :)
znaju ti koji su te operisali nazovi ljude i pitaj bolje to nego da mi ovde bacamo grahHordasica wrote:Pozdrav svima..
-
Hordasica
#5 Re: Hitno potreban odgovor :)
hahahaha.. jaka je kvota za kladjenjeKladara wrote:znaju ti koji su te operisali nazovi ljude i pitaj bolje to nego da mi ovde bacamo grahHordasica wrote:Pozdrav svima..
nazvala bih ih ali bojim se da mi nesto ne kazu sto ne treba pa i taj belaj XD
-
Ambrozija
#6 Re: Hitno potreban odgovor :)
Pa veci je belaj ako ne nazoves, samo ces sebi jos vise nauditi. Vjerovatno nije nista opasno, ali od danas lezi ne hodaj!Hordasica wrote:hahahaha.. jaka je kvota za kladjenjeKladara wrote:znaju ti koji su te operisali nazovi ljude i pitaj bolje to nego da mi ovde bacamo grahHordasica wrote:Pozdrav svima..
nazvala bih ih ali bojim se da mi nesto ne kazu sto ne treba pa i taj belaj XD
- Kladara
#7 Re: Hitno potreban odgovor :)
pa preuzela si rizik samim tim sto si hodala nemas se sta bojat-farbat
bolje nazvat pa cut njihovo misljenje nego ovde svasta procitat jos da se pogorsa tek tad nastaje belaj.
razmisljaj malo glavom nije nam bog dao glavu da je nako bezveze nosamo na ramenima
bolje nazvat pa cut njihovo misljenje nego ovde svasta procitat jos da se pogorsa tek tad nastaje belaj.
razmisljaj malo glavom nije nam bog dao glavu da je nako bezveze nosamo na ramenima
-
Hordasica
#8 Re: Hitno potreban odgovor :)
Dobro ne moras odmah galamiti na meneKladara wrote:pa preuzela si rizik samim tim sto si hodala nemas se sta bojat-farbat![]()
- Morales
#9 Re: Hitno potreban odgovor :)
Najebala si, mislim da ces ostati bogalj.
-
Hordasica
#10 Re: Hitno potreban odgovor :)
hahahahahaha.. tbjrbi.. hvala ti na divnim zeljamaMorales wrote:Najebala si, mislim da ces ostati bogalj.
- Morales
#11 Re: Hitno potreban odgovor :)
Gluho bilo nisu to zeljeHordasica wrote:hahahahahaha.. tbjrbi.. hvala ti na divnim zeljamaMorales wrote:Najebala si, mislim da ces ostati bogalj.
-
Hordasica
#12 Re: Hitno potreban odgovor :)
nmvze hajde bgt.. sta god da je... tebi hvala.. u srce sam dirnutaMorales wrote:Gluho bilo nisu to zeljeHordasica wrote:hahahahahaha.. tbjrbi.. hvala ti na divnim zeljamaMorales wrote:Najebala si, mislim da ces ostati bogalj.![]()
- Epitop
#13 Re: Hitno potreban odgovor :)
zalij agdom iz baklave da bolje ufati
sad ozbiljno...ako nisu popucali konci i ako nemas temperaturu ne bi trebalo biti problema! miruj!
-
Hordasica
#14 Re: Hitno potreban odgovor :)
hahaha.. mozda bih trebala.. prije bi prosloEpitop wrote:zalij agdom iz baklave da bolje ufatisad ozbiljno...ako nisu popucali konci i ako nemas temperaturu ne bi trebalo biti problema! miruj!
konci su tu.. nemam ni temperaturu samo je nateceno..
-
Desa8
#15 Re: Hitno potreban odgovor :)
Ssk Stojan Simic Krpica
Prijatelji, pažnja! Prenosim hitnu molbu!
POTREBNA JE POMOĆ MOM SINU... POSTAVITE NA 10 MINUTA, NA SVOJ PROFIL!!!
HITNO POTREBNE "VEPERSID "AMPULE, RADI NASTAVKA HEMO-TERAPIJE MOG SINA STEFANA, KOJI JE BEZ NJIH ŽIVOTNO UGROŽEN! ZATO VAS MOLIM DA, UKOLIKO POSTOJI NEKO KO IH IMA, A MOŽE DA MI IH USTUPI ILI PRODA, NEKA MI SE JAVI NA MOB. 061/288-12-33, HITNO!!!
VAŠA POMOĆ BI MI DOBRO DOŠLA I NA NAČIN DA SE OVA PORUKA POSTAVI NA VAŠ ZID, U NADI DA ĆE OVU PORUKU VIDETI ONAJ, KO POSEDUJE AMPULE VEPERSID-a!
UNAPRED HVALA,
Prijatelji, pažnja! Prenosim hitnu molbu!
POTREBNA JE POMOĆ MOM SINU... POSTAVITE NA 10 MINUTA, NA SVOJ PROFIL!!!
HITNO POTREBNE "VEPERSID "AMPULE, RADI NASTAVKA HEMO-TERAPIJE MOG SINA STEFANA, KOJI JE BEZ NJIH ŽIVOTNO UGROŽEN! ZATO VAS MOLIM DA, UKOLIKO POSTOJI NEKO KO IH IMA, A MOŽE DA MI IH USTUPI ILI PRODA, NEKA MI SE JAVI NA MOB. 061/288-12-33, HITNO!!!
VAŠA POMOĆ BI MI DOBRO DOŠLA I NA NAČIN DA SE OVA PORUKA POSTAVI NA VAŠ ZID, U NADI DA ĆE OVU PORUKU VIDETI ONAJ, KO POSEDUJE AMPULE VEPERSID-a!
UNAPRED HVALA,