Hitno POLAGANJE MCSA
Moderator: Benq
-
ZMCSA
#1 Hitno POLAGANJE MCSA
Imali neko ko bi mi malo dao instrukcije da polazem CCNA i Microsoft MCSA, dio po dio. Zajedno ili odvojeno. I Modul po modul ako moze. JA ucim spremam vjezbam a da mi instrukcije kad zatrebaju budu dostupne ili malo pokazati objasniti gdje zapne. Uglavnom sve bi dogovorili oko plana i koliko para. Radije da platim nekom kome je potrebnije nego akademijama koje ionako zblebaju u par dana i uzmu pare. Puno bi mi pomoglo to pa vas molim ako neko nekog zna neka se javi.
Last edited by ZMCSA on 16/10/2014 13:18, edited 1 time in total.
- xamp
#2 Re: HITNO
De ba naslov promijeni. Ja kont'o sta se desi.ZMCSA wrote:Imali neko ko bi mi malo dao instrukcije da polazem CCNA i Microsoft MCSA, dio po dio. Zajedno ili odvojeno. I Modul po modul ako moze. JA ucim spremam vjezbam a da mi instrukcije kad zatrebaju budu dostupne ili malo pokazati objasniti gdje zapne. Uglavnom sve bi dogovorili oko plana i koliko para. Radije da platim nekom kome je potrebnije nego akademijama koje ionako zblebaju u par dana i uzmu pare. Puno bi mi pomoglo to pa vas molim ako neko nekog zna neka se javi.
-
NightComer