HITNO-NISSAN PATROL ZMIGAVAC
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 HITNO-NISSAN PATROL ZMIGAVAC
Majke mu se napsujem, neko mi sinoc klepi zmigavac sa bibija...
I NEED HELP! SADA ODMAH SADA!!!
gdje ima da se uzme tih dijelova?
i nemojte me upucivati na INFORMACIJE jer evo zovem cijelo jutro niko nema, niko ne drzi bla bla truc...
i nemojte me upucivati na INFORMACIJE jer evo zovem cijelo jutro niko nema, niko ne drzi bla bla truc...
-
maximilijana
si probala nazvat Avtotehnu u sarajevu?oni su ti u alipasinoj ulici i prodaju nissan auta .... probaj
-
mIRCerka
virgo, sarkazam ostavi za kuce...zovem abecedno sve autodijelove i ocekivala bih da neko od nadobudnih sveznalica na forumu fakat nesto i zna...virgo wrote:Pa sta hoces onda...
jedino da kupis kakve crvene maramice
MAX 'FALA
-
mIRCerka
Tutanhamo mi je klepio Migavac da napravi lightshow za vecerasnji dernekPrenj wrote:Nekome je stalo da ne ides kopati danas!
Piramidalno prokletstvo?
OGLAS:
PRODAJEM BUBREG U DOBROM STANJU, S MALO PIJESKA!!!
Sifra - Zmigavac 1800-200 KM
-
maximilijana
si sigurna da je toliko?probaj nesto na crno izganjat...ako nista ne treba ti zmigavac, nego kad budes htjela skrenut u ulicu ti finu ruku kroz prozor i daj znak 
-
mIRCerka
jarane auto nije skupo, al dijelovi...uff..sad nesto kontam, kad bih auto prodavala u dijelovima dobila bih vise para nego u komadu da ga prodam...aman...maximilijana wrote:e hoces ti vozat skupa auta ...
evo sam nadigla tri radnje, plus powiciju....
-
Gera
#10 Re: HITNO-NISSAN PATROL ZMIGAVAC
mIRCerka wrote:Majke mu se napsujem, neko mi sinoc klepi zmigavac sa bibija...
Gledaj ti Harija, Trebao ti je i bibi klepiti....
-
mIRCerka
sele, nema toliko tih aVta (to godiste i model) nije to golf...grrr...Vingo wrote:Na auto-otpadima?
sad me zvali iz Talic komanije iz Zenice... ljudi su mrak...kod njih isti zmigavci 90-130 KM...
-
maximilijana
e a ja ti taman htjela rec da ti od nekoga "posudis" zmigavac 
-
mIRCerka
pa to je prvo sto policija provjeri...kad se prijavi kradja JEDNOG zmigavca...maximilijana wrote:e a ja ti taman htjela rec da ti od nekoga "posudis" zmigavac
provjere ko je imao udes sa istim autom, i tako krene potraga...i tako nadju ko je klepio, ali taj neko dobije 10 minuta zatvora obzirom na prenapucenost istih...
jel iko od vas gleda emisiju DA SE NAJEZIS???
prosle sedmice je bila super reportaza o bacacu plamena koji sprzi one koji diraju auto dok je alarm ukljucen
-
Prenj
To je vrlo popularna i efikasna zastita u Juznoafrickoj Republici, ali za vozila sa vozacem u autu.mIRCerka wrote: jel iko od vas gleda emisiju DA SE NAJEZIS???
prosle sedmice je bila super reportaza o bacacu plamena koji sprzi one koji diraju auto dok je alarm ukljucen:D:D
-
mIRCerka
e bingo, to je ta epizoda bila...Prenj wrote:To je vrlo popularna i efikasna zastita u Juznoafrickoj Republici, ali za vozila sa vozacem u autu.mIRCerka wrote: jel iko od vas gleda emisiju DA SE NAJEZIS???
prosle sedmice je bila super reportaza o bacacu plamena koji sprzi one koji diraju auto dok je alarm ukljucen:D:D
a u OPRAH show je davno bila prica o tome...ono bez vozaca...reaguje na tijelo vise od 1m (cuke i mace zasticene)....
pravo sam bijesna, 4 puta obiju stan, 3 puta auto, jednom ukraden mobitel...
uff...i onda mi neko kaze DOBRINJA LEGLO KRIMINALA...DOBRINJA je TITO za Grbavicu...
-
mIRCerka
DOSTA! kradje i lopovluka...Bosna_E wrote:Kumo ja da sam na tvom mjestu revensirao bi se. Ukro bi i ja nekom sa NISSAN-a zmigavac i mirna Bosna
kuma je preko bruxa saznala ko ordinira po ovim krajevima..bice kuma u Crnoj Hronici...
nosices clanak sa mojom slikom hihiih