Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
hitno_potrebno

#1 Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by hitno_potrebno »

Pozdrav raja ...

E ovako htio sam samo vas zamoliti za pomoc al baz osudjivanja i glupih komentara MOLIM VAS

Vidite imao sam vezu od 5 godina i ona se odjednom pocela hladiti od mene iz nepoznatog razloga .. i dalje se vidjamo,ona kaze da me jos voli ali ne zna sama sta zeli ...

Molim vas ako ima neko neciji broj ili bilo kakav kontatkt telefon nekih osoba koje mi mogu pomoci u tome, kako kazu da se napravi " ljubavna carolija " jer sam dosta citao o tome i mislim da je ok to jer joj zelim samo najbolje .. ona je slobodna jos uvijek i nemoze da presudi sta zeli u svom zivotu !

Molim vas jos jednom za pomoc,pokusao sam sve sto sam mogao al nisam mogao doci do nje ! i takodje MOLIM bez osudjivanja i raznih stvari ..

Unaprijed hvala vam
BIONA

#2 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by BIONA »

Imam ja jedan carobni stapic, pa da ti posudim...
vukojebina

#3 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by vukojebina »

ubi se..postedi covjecanstvo svog degenluka...
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#4 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by stetoskop »

To su sihre. Ako odeš kod nekoga, napravit će ti nešto da ćeš ga čitav život uzdizati u nebesa i redovno dolaziti, a time i mnogo para mu dati. A da ne pričam koliko ćeš vjerovati u te stvari.
hitno_potrebno

#5 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by hitno_potrebno »

stetoskop wrote:To su sihre. Ako odeš kod nekoga, napravit će ti nešto da ćeš ga čitav život uzdizati u nebesa i redovno dolaziti, a time i mnogo para mu dati. A da ne pričam koliko ćeš vjerovati u te stvari.

Slazem se sa tobom,al ovo vjeruj mi nije ono cista ljubomora zelim samo da joj pomognem jer je totalno zalutala misli pogresne stvari vjeruj mi .. hvala tebi na savjetima al ja sam spreman na sve da je " spasim " jer na normalan nacin nemogu doci do nje
hitno_potrebno

#6 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by hitno_potrebno »

abrinjaDonjo wrote:BIONA i vukojebina dva DEGENA prve klase, fino covjek kaze bez osudjivanja i podjebavanja, ako nemate sta pametno reci na ovu temu sa vasim pilecim mozgovima onda zaobidjiti temu jednostavno, takvi hajvani kao vas dvoje znaju po forumu glumit samo pametnjakovice, eh da mi je vas vidjeti u pravom zivotu kako biste tad vase gubice drzali zatvorene
Hvala ti druze vidim da me shvatas .. vjeruj mi cinim za njeno dobro jer ce zalutati jer je odlicno znam a i ne zasluzuje to i zelim joj samo dobro ! ne trazim to nesto puno,samo da joj se glava razbistri i da shvati neke stvari ne trazim nista vise .. hvala ti na podrsci druze jos jednom ! Vjeruj nisam los momak,njena porodica me voli,prijatelji njeni !
vjesticanametli

#7 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by vjesticanametli »

ama jesi li ti normalan.......... sta ti nju imas upucivati i pomagati joj............cura se ohladila i to je to :-)

ev i mene u klub degena sa bionom i vuHkojebinom :D
blugirl

#8 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by blugirl »

Ali da ljubavna carolija bude na tebe usmjerena? Ili? Ti bolje znas sta je za nju dobro. Mozda nisi los momak ali ti je hitno potrebno malo zdravog razuma
banovan

#9 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by banovan »

Prvo ti sebi drug pomozi.Kakve bolan ljubavne carolije,kakvi bakraci.
zambaklija

#10 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by zambaklija »

bom moj breete tebi niko više nepomože,haj lezi na prugu.... :evil:
mO k3

#11 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by mO k3 »

jarane pa idi prvo od sebe ,kako bi bilo da tebi neko pravi??....
Platformas

#12 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by Platformas »

Ja čuo od hodže da mu žene dolaze i traže ove stvari da poture tako likovima koji ih neće ili ne slušaju :D
Kao kad on ugazi u taj đavo bude ko mače prema dotičnoj i ono najvaznije samo prema dotičnoj.

Inače, teb alah više ne može pomoć :lol:
fatamorgana

#13 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by fatamorgana »

Platformas wrote:Ja čuo od hodže da mu žene dolaze i traže ove stvari da poture tako likovima koji ih neće ili ne slušaju :D
Kao kad on ugazi u taj đavo bude ko mače prema dotičnoj i ono najvaznije samo prema dotičnoj.
Jes' to i ti ugazio? :wink:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#14 Re: Hitno molim vas bez osudjivanja !!!

Post by ladyblue18 »

abrinjaDonjo wrote:BIONA i vukojebina dva DEGENA prve klase, fino covjek kaze bez osudjivanja i podjebavanja, ako nemate sta pametno reci na ovu temu sa vasim pilecim mozgovima onda zaobidjiti temu jednostavno, takvi hajvani kao vas dvoje znaju po forumu glumit samo pametnjakovice, eh da mi je vas vidjeti u pravom zivotu kako biste tad vase gubice drzali zatvorene
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» abrinjaDonjo

2 hefte

Locked