Sad sam trazila njihove sajtove, ali se ne mogu snaci. Hiljadu foruma, a nigdje nista konkretno
Zna li neko??? U obzir dolaze i koncerti u Austriji.
Moderator: _BataZiv_0809
mamica 31 wrote:jel Balasevic ili Kemal Monteno uskoro imaju kakav koncert u Sarajevu, Zagrebu ili Ljubljani???(mogu i drugi pjevaci slicnog muzickog profila)
Sad sam trazila njihove sajtove, ali se ne mogu snaci. Hiljadu foruma, a nigdje nista konkretno![]()
valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
e to sam prije dva dana na blog okacila...mamica 31 wrote:ne slusam ja ni hip hop,a ni Balsa.Ali, hitno mi treba informacija. Zamoljena sam da se raspitam na forumu, a mene ismijase ova djecurlija![]()
Mirci, jebi ga kad nismo urbane![]()
01.02.2007.
Nisi urbana...
Od jutros me sedam osoba pitalo da li cu ici na koncert Laibacha... ja kazem "ne, necu ici"...od njih 7 mi 5 njih kaze "jaoj koja si ti seljanka, nisi sekunde urbana raja, cuj neces ici na njihov koncert"...
Ja ponavljam " ne, necu ici na njihov koncert, nisam ih nikad slusala, nisam bila njihov fan, i necu ici na koncert samo da bi bila vidjena i da bi mi neko rekao da sam urbana"...
dragi moji urbanisti.. ako vam je mjerilo ubranosti i pripadnosti "raji" odlazak na koncert Laibacha ili Gibbonija, ko jebe i vas i tu urbanost... Meni je veci znak urbanosti moja tasna puna smeca koja ceka dolazak kuci da se ocisti...meni je veci znak urbanosti moje ustajanje babama u tramvaju nego slikanje sa Gibbonijem... jesam, seljanka sam... i sta sad?
procitala sam, pa sam zato i napisalamIRCerka wrote:e to sam prije dva dana na blog okacila...mamica 31 wrote:ne slusam ja ni hip hop,a ni Balsa.Ali, hitno mi treba informacija. Zamoljena sam da se raspitam na forumu, a mene ismijase ova djecurlija![]()
01.02.2007.
Nisi urbana...
Od jutros me sedam osoba pitalo da li cu ici na koncert Laibacha... ja kazem "ne, necu ici"...od njih 7 mi 5 njih kaze "jaoj koja si ti seljanka, nisi sekunde urbana raja, cuj neces ici na njihov koncert"...
Ja ponavljam " ne, necu ici na njihov koncert, nisam ih nikad slusala, nisam bila njihov fan, i necu ici na koncert samo da bi bila vidjena i da bi mi neko rekao da sam urbana"...
dragi moji urbanisti.. ako vam je mjerilo ubranosti i pripadnosti "raji" odlazak na koncert Laibacha ili Gibbonija, ko jebe i vas i tu urbanost... Meni je veci znak urbanosti moja tasna puna smeca koja ceka dolazak kuci da se ocisti...meni je veci znak urbanosti moje ustajanje babama u tramvaju nego slikanje sa Gibbonijem... jesam, seljanka sam... i sta sad?
13 440 postova, imas svoj blog i jos imas vremena da se vozas tramvajemmIRCerka wrote:valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
jebote, ovdje sve urbano, moderno i prozapadnjacki orijentisano...
zato sto mi je jaaako bitnoOrhanowski wrote:13 440 postova, imas svoj blog i jos imas vremena da se vozas tramvajemmIRCerka wrote:valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
Baj d vej, ni ja nikad nisam volio Laibach niti sam bio na njihovom koncertu.
A smijesno mi je to da ljudi za svaku sitnicu otvare novu temu. Nista drugo.
et @Orhane sad znas kako mi jeOrhanowski wrote:13 440 postova, imas svoj blog i jos imas vremena da se vozas tramvajemmIRCerka wrote:valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
e bas ti je tesko. Nosis sljunak na ledjima po 100 km, i onda ga vrnes na staru kamaru, pa ga prospes, pa ga jopet utovaris ...black wrote:et @Orhane sad znas kako mi jeOrhanowski wrote:13 440 postova, imas svoj blog i jos imas vremena da se vozas tramvajemmIRCerka wrote: valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...
mamica 31 wrote:jel Balasevic ili Kemal Monteno uskoro imaju kakav koncert u Sarajevu, Zagrebu ili Ljubljani???(mogu i drugi pjevaci slicnog muzickog profila)
Sad sam trazila njihove sajtove, ali se ne mogu snaci. Hiljadu foruma, a nigdje nista konkretno![]()
mIRCerka wrote:e to sam prije dva dana na blog okacila...mamica 31 wrote:ne slusam ja ni hip hop,a ni Balsa.Ali, hitno mi treba informacija. Zamoljena sam da se raspitam na forumu, a mene ismijase ova djecurlija![]()
01.02.2007.
Nisi urbana...
mIRCerka wrote:valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
mIRCerka wrote:valjda je smijesno sto pitas za balasha i kemu, a ne neke tehno frikove...mamica 31 wrote:hajd reci sta je smijesno pa da se i ja nasmijem
sad sam narkoman zato sto ne slusam papucarsku muziku cccccccccccccc...Neelix wrote:pokakam ti se u narkomanski mozak
Karabaja wrote:joj što bih ja volio kemi na koncert... ili čoli... ah..