hitno mi recite sta mislite..
Moderator: anex
-
zaba
#1 hitno mi recite sta mislite..
Moj prvi odnos bio je nekoliko dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju. Nakon sto mi je menstruacija kasnila nekoliko dana, dobila sam, ali ni u pola obilno kao inace, i to je trajalo neka 3 dana. Nekoliko dana nisam nista jela i osjecam mucninu. Grudi su mi napuhane, kao pred menstruaciju. Da li je moguce da sam trudna (nije doslo do ejakulacije u rodnicu, no odnos je bio bez zastite)?!
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: hitno mi recite sta mislite..
Itekako je moguće. Jesi li radila Gravindex?zaba wrote:Moj prvi odnos bio je nekoliko dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju. Nakon sto mi je menstruacija kasnila nekoliko dana, dobila sam, ali ni u pola obilno kao inace, i to je trajalo neka 3 dana. Nekoliko dana nisam nista jela i osjecam mucninu. Grudi su mi napuhane, kao pred menstruaciju. Da li je moguce da sam trudna (nije doslo do ejakulacije u rodnicu, no odnos je bio bez zastite)?!
- starii
#3 Re: hitno mi recite sta mislite..
ako se navuces na kisele krastavice to znaci da je to
ako bude musko nek se zove sulejman
ako bude musko nek se zove sulejman
-
zaba
#4 Re: hitno mi recite sta mislite..
nisam jos nista radila. Zaboravila sam napomenuti da imam hrpu privatnih problema, zbog cega sam pod velikim stresom, pa sam zato u dilemi. Da li je to posljedica psihicke napetosti ili pak trudnoce?!Hmh.................
da li se zaista simptomi javljaju tako rano, ukoliko je vec trudnoca u pitanju i kako sam onda krvarila?!
da li se zaista simptomi javljaju tako rano, ukoliko je vec trudnoca u pitanju i kako sam onda krvarila?!
- Gile Šampion
#5 Re: hitno mi recite sta mislite..
Ne znam uopšte što se tucate prije braka,u doba recesije i svjetske ekonomske krize...

-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#6 Re: hitno mi recite sta mislite..
Kupi gravindex u apoteci i brzo i jeftino razriješi sve dileme. Niko ti od nas ne može reći jesi li trudna ili ne. Samo ti kažem da si mogla ostati trudna.zaba wrote:nisam jos nista radila. Zaboravila sam napomenuti da imam hrpu privatnih problema, zbog cega sam pod velikim stresom, pa sam zato u dilemi. Da li je to posljedica psihicke napetosti ili pak trudnoce?!Hmh.................
-
Tuzlachina
#7 Re: hitno mi recite sta mislite..
cim su se sise napuhale razmisli o jednostvnom a djecijem imenu ...Ciro
... cestitam i sa srecom 
- zambaklija
#8 Re: hitno mi recite sta mislite..
Da ti je sretno,živo i zdravo

-
Sajoni
#9 Re: hitno mi recite sta mislite..
Ma čim si dobila nema frke...a to što krvariš manje nego uobičajno to je normalno.Kad bi se tako zatrudnjivalo bolnice bi bile pune!
Garantujem da nisi trudna!!! 
-
zaba
#10 Re: hitno mi recite sta mislite..
kad je trudnoca u pitanju, trudila sam se da sto vise procitam o tome, tako da je znam prepoznati. Medjutim, ovo sve me totalno zbunilo, jer nigdje nisam procitala nesto o slicnoj situaciji. Pa kontam mozda je neko iskusniji.Sajoni wrote:Ma čim si dobila nema frke...a to što krvariš manje nego uobičajno to je normalno.Kad bi se tako zatrudnjivalo bolnice bi bile pune!Garantujem da nisi trudna!!!
-
Pera Trta
#11 Re: hitno mi recite sta mislite..
Evo, treći i posljednji put, ja se sa sličnim stvarima susrećem gotovo svakodnevno u okviru svoje profesije, tako da ti na osnovu teorije i iskustva ponovo govorim da si mogla ostati trudna i da nemaš ništa od nagađanja i savjeta putem foruma, već sutra pravac apotekazaba wrote:Sajoni wrote:Ma čim si dobila nema frke...a to što krvariš manje nego uobičajno to je normalno.Kad bi se tako zatrudnjivalo bolnice bi bile pune!Garantujem da nisi trudna!!!
[/quote
kad je trudnoca u pitanju, trudila sam se da sto vise procitam o tome, tako da je znam prepoznati. Medjutim, ovo sve me totalno zbunilo, jer nigdje nisam procitala nesto o slicnoj situaciji. Pa kontam mozda je neko iskusniji.
-
suspect_zero
#12 Re: hitno mi recite sta mislite..
zaba wrote:Moj prvi odnos bio je nekoliko dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju. Nakon sto mi je menstruacija kasnila nekoliko dana, dobila sam, ali ni u pola obilno kao inace, i to je trajalo neka 3 dana. Nekoliko dana nisam nista jela i osjecam mucninu. Grudi su mi napuhane, kao pred menstruaciju. Da li je moguce da sam trudna (nije doslo do ejakulacije u rodnicu, no odnos je bio bez zastite)?!
Jesi li puno krvarila prilikom prvog odnosa?.........moguće da je zbog toga bila umanjena menstruacija........male šanse da si ostala u drugom stanju, em si dobila nakon toga, em su ti bili neplodni dani, em nije izbacio sjeme unutra.......al' radi tvog mira, kupi test i riješi se brige
P.S. ne čekaj sutra da kupuješ test, idi kupi odmah i uradi ga ujutro sa prvim urinom. sretno
Last edited by suspect_zero on 09/01/2010 20:16, edited 1 time in total.
-
zaba
#13 Re: hitno mi recite sta mislite..
ok. hvala.Pera Trta wrote:Evo, treći i posljednji put, ja se sa sličnim stvarima susrećem gotovo svakodnevno u okviru svoje profesije, tako da ti na osnovu teorije i iskustva ponovo govorim da si mogla ostati trudna i da nemaš ništa od nagađanja i savjeta putem foruma, već sutra pravac apotekazaba wrote:Sajoni wrote:Ma čim si dobila nema frke...a to što krvariš manje nego uobičajno to je normalno.Kad bi se tako zatrudnjivalo bolnice bi bile pune!Garantujem da nisi trudna!!!
[/quote
kad je trudnoca u pitanju, trudila sam se da sto vise procitam o tome, tako da je znam prepoznati. Medjutim, ovo sve me totalno zbunilo, jer nigdje nisam procitala nesto o slicnoj situaciji. Pa kontam mozda je neko iskusniji.
-
zaba
#14 Re: hitno mi recite sta mislite..
da, prilicno sam krvarila. No, pri toj neobilnoj menstruaciji imala sam onako jace bolove, iako ih nikad nemam.suspect_zero wrote:zaba wrote:Moj prvi odnos bio je nekoliko dana prije nego sto sam trebala dobiti menstruaciju. Nakon sto mi je menstruacija kasnila nekoliko dana, dobila sam, ali ni u pola obilno kao inace, i to je trajalo neka 3 dana. Nekoliko dana nisam nista jela i osjecam mucninu. Grudi su mi napuhane, kao pred menstruaciju. Da li je moguce da sam trudna (nije doslo do ejakulacije u rodnicu, no odnos je bio bez zastite)?!
Jesi li puno krvarila prilikom prvog odnosa?.........moguće da je zbog toga bila umanjena menstruacija........male šanse da si ostala u drugom stanju, em si dobila nakon toga, em su ti bili neplodni dani, em nije izbacio sjeme unutra.......al' radi tvog mira, kupi test i riješi se brige
-
Gospoda Ministarka
#15 Re: hitno mi recite sta mislite..
-
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 09:32, edited 1 time in total.
-
Margita81
#16 Re: hitno mi recite sta mislite..
Tuzno fakat...
- Karabaja
#18 Re: hitno mi recite sta mislite..
još jedan mladi cvijet je uvenuo 
-
Pera Trta
#19 Re: hitno mi recite sta mislite..
Javlja li ti se Nermina Š?Karabaja wrote:još jedan mladi cvijet je uvenuo
- Karabaja
#20 Re: hitno mi recite sta mislite..
hahahahhahaPera Trta wrote:Javlja li ti se Nermina Š?Karabaja wrote:još jedan mladi cvijet je uvenuo
ja sam to i zaboravio
-
Pera Trta
#21 Re: hitno mi recite sta mislite..
Đe'š' to zaboravit!Karabaja wrote:hahahahhahaPera Trta wrote:Javlja li ti se Nermina Š?Karabaja wrote:još jedan mladi cvijet je uvenuo
ja sam to i zaboravio
- Karabaja
#22 Re: hitno mi recite sta mislite..
hahah jes jes, evo nađoh ga...
jesam legenda, jebo te, šta je ovo
-
Pera Trta
#23 Re: hitno mi recite sta mislite..
Pošalji mi to na PP molim te, da ne zachatavamo ovdje, jer ona njena stranica više ne postojiKarabaja wrote:hahah jes jes, evo nađoh ga...
- Karabaja
#24 Re: hitno mi recite sta mislite..
ma evo ovdje, nek čita raja
Zdravo!
Pogledao sam tvoju web stranicu i vidim da tražiš posao. Meni ne treba web design, ali zato mi treba neko za održavanje stana i povremeno druženje.
Nudim stan, hranu i džeparac.
Zahvaljujem na tvom brzom odgovoru.
Pozdrav, Samir
Zdravo!
Pogledao sam tvoju web stranicu i vidim da tražiš posao. Meni ne treba web design, ali zato mi treba neko za održavanje stana i povremeno druženje.
Pozdrav, Samir
-
Pera Trta
#25 Re: hitno mi recite sta mislite..
Karabaja wrote:ma evo ovdje, nek čita raja![]()
Zdravo!
Pozdrav, Samir