Hitno macici traze dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
tanjaminja

#1 Hitno macici traze dom

Post by tanjaminja »

Imam odraslu macu koja se okotila prije 7 sedmica. Od njih pet, samo su dva prezivjela. Hitno ih moram udomiti jer pored velike mace imam jos jednu macu i macka. Nije mi lako, znam. Dva su vesela, zdrava macica i ako ima neko da bi zelio macu ili macka neka mi se javi ovdje na forumu, a moze i na mail [email protected] ili na broj 062/ 139 588. Voljela bih da im nadjem topli dom. Nalazim se u Sarajevu. Kratki video macica mozete vidjeti na sljedecem linku:
http://www.youtube.com/watch?v=0dsovWk8CTc

Slike (zajedno sa videom) mozete pogledati na oglasniku, na sljedecem linku:
http://www.market.ba/oglas/347993
tanjaminja

#2 Re: Hitno macici traze dom

Post by tanjaminja »

Tigrasti macic je udomljen. Jos lijepi bijeli macic ceka svoj novi dom.
neraida

#3 Re: Hitno macici traze dom

Post by neraida »

tanjaminja wrote:Tigrasti macic je udomljen. Jos lijepi bijeli macic ceka svoj novi dom.
daleko sam nazalost iako imam 4 rado bih i njega primila.
tanjaminja

#4 Re: Hitno macici traze dom

Post by tanjaminja »

Prelijep je, i ja bih ga sebi ostavila, al evo druga moja maca je vec skotna i ko zna koliko malih slatkih me ceka sljedeci mjesec. Tako da ako ima iko uvjete za ovo malo stvorenje, uvjeravam vas bice vam pravi drug ili drugarica. :)
tanjaminja

#5 Re: Hitno macici traze dom

Post by tanjaminja »

Udomljen i bijeli macic. Sretni smo. :)
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#6 Re: Hitno macici traze dom

Post by anjusha »

Bas mi je drago sto su se svi uspjeli udomiti u relativno kratkom periodu. Kazes da imas i drugu macu koja je skotna. A jesi li razmisljala o sterilizaciji? Ili volis da dijelis macice?
tanjaminja

#7 Ta divna mala stvorenja

Post by tanjaminja »

Tri macica sam ja nasla u basti kad su bile male. Nisu kucne mace vec su u mojoj basti vec dvije godine. Hranim ih svaki dan, i vodim veterinaru ako nesto nije uredu, ali iskreno nisam u bas dobroj finansijskoj situaciji da platim sterilizaciju za dvije mace. Strasno mi je tesko brinuti se svaki put da li ce macici biti udomljeni, jer ja nemam prostora a ni novca za brigu o jos maca, a rado bi ih sve zadrzala. Meni je problem cisto finansijski, i bilo bi mi mnogo drago ako bi mi neko mogao pomoci po pitanju sterilizacije, bar starije mace jer je imala dva teska okota.
Zakljucak :) - Ne volim poklanjati macice, za mene je svaki malac divan i jako mi je tesko rastati se od njih. Ali sta ces, neko ce jesti, ili mace ili ja. A izgleda prije da ce mace :) :) :) :)
Post Reply