Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znam, ali je previse da tako mali ostaju sami cijeli dan. Ja ih svaki dan gledam na Ciglanama.....male, velike....pa to je med medeni. A kakvi tek psi imaju........sve prepusteno samo sebi. Dok sam imala dvoriste , imala sam psa......sad vise nemam
samo da prijavim da cu tigrica da nazovem Motokultivator...hahaha skraceno Moto...samo ga malo pomazis a on predeeeeeee ...trenutno spava u krilu mi hahahaha...
Bumbar wrote:samo da prijavim da cu tigrica da nazovem Motokultivator...hahaha skraceno Moto...samo ga malo pomazis a on predeeeeeee ...trenutno spava u krilu mi hahahaha...
meni mirci rekla da moj cici aka krasnici prede na dugme...kontam dotaknes i prede...al danas skontah da prede na pogled
voli da se zavlaci u korpu s prljavim vesom i tako ja njega gledam kroz onu mrezu...gleda on mene...i pocne da prede...lutka moja
Bumbar wrote:samo da prijavim da cu tigrica da nazovem Motokultivator...hahaha skraceno Moto...samo ga malo pomazis a on predeeeeeee ...trenutno spava u krilu mi hahahaha...
meni mirci rekla da moj cici aka krasnici prede na dugme...kontam dotaknes i prede...al danas skontah da prede na pogled
voli da se zavlaci u korpu s prljavim vesom i tako ja njega gledam kroz onu mrezu...gleda on mene...i pocne da prede...lutka moja
...ovaj hoce da bude uz nekoga...evo sad mi kraj stopala se izvrnuo i kunja...pravo mi panika kako ce naredna dva dana kad budemo na fax-u
Btw, sinoc frka trka, dosla Alica sa tetom sto hoce bijelog, teta zapucala iz Zenice skroz (SVAKA CAST!), Bumbi predala malog bijelog, a veceras Motokultivatora obilazi cika veterinar da mu da bocu protiv glista i sredstvo protiv buha...
tako da ce cican biti tip top i moramo mu naci DOM...ako ga Bumbi uopste bude htjela predati ikome
Bumbi...
Svi znamo da si se zaljubila u tu svoju predilicu....
Ja i Anais smo dobrovoljno pristale da ga hranimo, ko prave tetke...ti ga samo oblaci
e sad samo da cujem da ces ga nekome dati....mrnnjauuu
legionarka wrote:Bumbi...
Svi znamo da si se zaljubila u tu svoju predilicu....
Ja i Anais smo dobrovoljno pristale da ga hranimo, ko prave tetke...ti ga samo oblaci
e sad samo da cujem da ces ga nekome dati....mrnnjauuu
Ljudi upomoc imam i ja jedno mace nadjeno jutros u ulazu... po mojoj procjeni ima mjesec dana maximalno 2 mjeseca,ne mogu ga zadrzati jer je Pixla tako ljuta na to mace samo frsti na nju i rezi i udara je na svaki njeni pokret....HELPPPPPPPPPPPPPP
Eh sad nam treba pomoc ...kod mene je jos uvijek tigrasti...ali je ja ne mogu vise drzati ...malo je porasla (stavim slike veceras) ali je jos predilica... Hellllpppp! Ako znate koga da zeli mace