Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj email smo primili...nazalost sos.ba trenutno ne radi (radi se na serveru) pa ne mozemo i tamo objaviti
Dragi svi,samo spasi ili naći dom.Evo slike od psa majke jer je nedavno skotila 6 bebe od starost 7 ili 10 dana,nisu još otvorili oči.Nema sklonište,spava na zemlji,ja sam napravila nešto.Ali ne pomaže jer pada kiša non-stop,ispod toga puna voda.Brinem se da će biti kiše 3 dana.Ne mogu naći drugo suho mjesto.Htjela sam uzeti privremeno u stan dok nađem dom za psa.A moj muž protivi jer imamo 5 mace.Samo spasi!Pas je mirna i poslušna,dobra majka,divna prema ljudima.Zahvaljujem unaprijed!Tanja
samrichakk wrote:Ljudi je li ovaj slucaj uopste u Bosni? Nekako mi osoba koja je ovo slikala i javila,slabo barata sa padezima.
Ako jeste,koji grad je u pitanju?
Ako ima zainteresovanih sa dvoristem da bi preuzeli privremeno mamu i kučiće, neka se na 061 157 626. Svi troškovi će biti plaćeni. Mama je predivna, mila i dobra, a kučići su jako mali, svasta im se lose moze dogoditi. Zato molim sve koji imaju mogucnosti da pomognu. hvala
Ne znam gdje je ta kujica, ali mozda bismo mogli da skupimo kutija i suhog sijena ko ima, da im bude toplije .. dok ne nadju neki dom barem, da se ne smrznu tu.
Ljudi dajte zar nema niko kutak u dvoristu gdje bi je mogao smjestiti sa stencima. Grehota je da je uhvate oni... uh... Mi nemamo gdje sa njom, i sami znate da imamo jos 5 stenaca i dva odrasla psa, a stence moramo do petka udimiti POMOZITE DA SE I OVI ZIVOTI SPASE! Majka je prelijepa a i stenci ce biti lijepi to je sigurno pa cemo ih supa udomljavati!!!