Dobro je što su mu one bodlje (ogrlica) okrenute vani,ako ga napadne neki drugi pas da se može odbraniti
I nadam se da neće biti stalno na lancu ,u svemu ostalom Munji je super
Moderator: anex
sir_oliver_oliver wrote:Izvinjavam se...trebalo mi je malo više vremena da odem do Ilijaša po onoj kiši pa još dok sam prošetao i sa svojim cukom, baš sam bio preumoran...
U svakom slučaju, Munja mi se čini OK samo da se još nije navikao tamo. Čim sam stigao, samo je htio da se igra sa mnom (iako sam donio viršle) što je pouzdan znak da je pod stresom- obično se odmah fokusira na viršle. Ali, oči su mu OK, desni su malo blijede ali ništa zabrinjavajuće, ipak je bio anesteziran i nije pio ni jeo puno. Kasnije je i pojeo neke viršle i popio dosta vode i čini mi se da će sve ipak biti OK. Gleda novu porodicu totalno u čudu a najviše bebu. Kad ona počne da plače tako i on počne da joj odgovaraDobio je i društvo. Jedna mala kujica se mota tamo oko njega i njoj baš prilazi ljubopitljivo (nije ni čudo, nikad nije ni vidio ženku u krugu).
Pozitivna stvar u svemu ovome je da su me ljudi zvali sinoć, baš onako zabrinuti što ne jede. Znači da su zainteresovani. Tako da je ispalo baš onako OK, da sam ja već bio na putu tamo a da oni zovu da dođem![]()
Eto, mislim da je samo u pitanju period privikavanja i da će Munja biti OK na kraju. Izgledao je dobro, malo umorno ali je i dalje pun duha![]()
![]()
Rekoh ja da je u pitanju veoma poseban pas. Evo pa vidite sami!
Onu sam ogrlicu kupio upravo iz tih razlogaBaby wrote:Dobar je Munja ,sačekaj samo malo vremena da se privikne
Dobro je što su mu one bodlje (ogrlica) okrenute vani,ako ga napadne neki drugi pas da se može odbraniti![]()
I nadam se da neće biti stalno na lancu ,u svemu ostalom Munji je super