HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

jaca78

#26 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by jaca78 »

Naravno, to sam vec jutros Dunji javila
csejla

#27 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

jaca78 wrote:Naravno, to sam vec jutros Dunji javila
Znam, cula sam se Dunjom, hvala ti! Hvala svima koji su se javili za pomoc i koji ce se nadam se javiti.
viki

#28 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by viki »

Hvala svima koji pomazu u lijecenju Belog. On je jedno prelijepo bice koje bez vase pomoci ne bi imao nikakve buducnosti, jer su veterinarski racuni visoki, i malo je ljudi koji bi sami mogli to financirati.Hvala puno
csejla

#29 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

Jucer smo vodlili Belog na pregled ;) Rane su super zarasle, veterinar Andrej nam je dao terapiju za narednih 15 dana pa cemo ga opet voditi na pregled i vjerovatno ce onda dobiti jos jednu terapiju. Hvala svima koji su nam pomogli novcano da platimo ljekove, i naravno Andreju, Elmi i Nadji koji su nam maximalno izasli u susret. :)
HVALA VAM SVIMA PUNO U IME BELOG...TIHOG... ;)
teAMICA

#30 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by teAMICA »

csejla wrote:Jucer smo vodlili Belog na pregled ;) Rane su super zarasle, veterinar Andrej nam je dao terapiju za narednih 15 dana pa cemo ga opet voditi na pregled i vjerovatno ce onda dobiti jos jednu terapiju. Hvala svima koji su nam pomogli novcano da platimo ljekove, i naravno Andreju, Elmi i Nadji koji su nam maximalno izasli u susret. :)
HVALA VAM SVIMA PUNO U IME BELOG...TIHOG... ;)
Superiška, drago mi je da dobro napreduje!
:kiss:
csejla

#31 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

Juce smo Dunja i ja isle da vidimo Belog :) Zaista je nevjerovatna promejna nakon samo mjesec dana... Pogledajte samo slike kada smo ga nasli, pa one nakon 15 dana i sada nakon jos 15... pogledajte kako mu je sve super zaraslo :) Viki se zaista brine o njemu i hvala joj od srca... ovo je kao drugi pas:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

U subotu bi ako Bod da trebalo da ga opet vodimo kod veterinara da ga pregleda i vidi treba li mu jos lijekova ;)

JOJ KAKO BIH SADA VOLJELA DA NADJEM ONE SINTORE STO SU GA UFATILI, POGOTOVO ONOG SINTORA "VETERINARA" STO MI JE REKAO DA IMA NEIZLJECIVU SUGU... :x :x :x :x
amelino

#32 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by amelino »

Situacija je sljedeca:

Beli mora na kastraciju STO PRIJE , znaci cim skupimo neophodna sredstva. U suprotnom necemo imati gdje sa njim! Djevojci kod koje je trenutno (na privremenom cuvanju) je par puta bjezao za zenakama, postao je jako nemiran, i jedino rjesenje je KASTRACIJA koju moramo napraviti cim prije i na taj nacin pomoci i Belom i Vidani.
Beli se fantasticno oporavio, jos uvijek prima terapiju, ali je sve u svemu jako dobro.

Molim sve Vas koji mozete i zelite da donirate koliko god - 5-10KM javite se na PP, jako je bitno da ga kastriramo sto prije . Molim Vas zasita je HITNO!!!

ZA KASTRACIJU JE POTREBNO SKUPITI 90KM!!!
csejla

#33 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

Prvo da se zahvalim svima koji su pomogli oko kastracije Belog. :) prekujce smo ga odveli, juce ujutru je obavljena kastracija, bilo je malo problema, tesko se budio nakon narkoze :( malo nas je sve prepao, ali srecom zahvaljujuci Andreju i njegovoj ekipi sinoc je dosao sebi. Ostao je tamo jos jednu noc, da bude pod nadzorom. Danas cu po njega. Slikat cu ga pa vam stavim nove slikice.

ON I DALJE TRAZI UDOMITELJA :( MOLIM SVE KOJI MOGU, ZELE ILI ZNAJU NEKOG KO ZELI OVOG LJEPOTANA DA SE JAVE.
amelino

#34 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by amelino »

Hvala svima za pomoc :)
viki

#35 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by viki »

Evo dosao je BEli kuci,joj kako mi ga je zao,to ga boli,i jos se sa svime sudara od onog okovratnika.
Ali nadam se da ce bar manje imat zelju da bjezi.Dusa mala,kad ce se prestat vise mucit.
Hvala svima koji su pomogli oko operacije, i csejli i enisi sto su se toliko naletale.Fakat svaka cast.
Karen

#36 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by Karen »

upoznala sam Belog, i mislim da sam se zaljubila :) jadničak, prošao je i gore, proći će i to...
csejla

#37 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

Belkonja je nasa dusa :) ko ga je god upoznao zaljubio se u njega ;) pravi je lafac hehe jos samo da mu nadjemo stalni dom
csejla

#38 Re: HITNO!!!!!! Beli...TIHI :)

Post by csejla »

Belom su izvadjeni konci juce ;) bolje je... dobio je novu terapiju!
Post Reply