Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:maweni smo i swatki, rodili se u kuci, braco Krkosh i seka MAwena...mama Andja...
Husnija nije tata, tata je Tomica, otac svih macaka....
mama Andja
kucne smo mace, trazimo da budemo unutra i da nas puno bubite...mozete nas uzeti zajedno, a mozete nas i razdvojiti...
dawn_upon_dawn wrote:ne bude li ovakvih oglasa kad ja sebi kupim stan ubit cu vas :D sad bih ih uzela makar dvoje joooooooooooooj
cuj mene makar dvoje sad bih ja cetu citavu
de da sad udomimo ovo dvoje ba, rodicu ti ja macice kad kupis stan
Jesi li dala već u oglase da ih poklanjaš?Ako jesi pazi se da ne dođu neka djeca sama pa da ih na kraju udave.Jednom su tako nama došli neki dječačići sami i sve se smješkali i gurkali.Već zamišljam šta su bili naumili sa mačićima..
dawn_upon_dawn wrote:ne bude li ovakvih oglasa kad ja sebi kupim stan ubit cu vas :D sad bih ih uzela makar dvoje joooooooooooooj
cuj mene makar dvoje sad bih ja cetu citavu
de da sad udomimo ovo dvoje ba, rodicu ti ja macice kad kupis stan
Jesi li dala već u oglase da ih poklanjaš?Ako jesi pazi se da ne dođu neka djeca sama pa da ih na kraju udave.Jednom su tako nama došli neki dječačići sami i sve se smješkali i gurkali.Već zamišljam šta su bili naumili sa mačićima..
nisam dala u oglase....
trazim ovako preko stranica, pa ne dao bog da nesto bude macicima, im da ih anatemishem javno....
ma izgleda da ce mi macici otic u franjevce jedan fra ce da se raspita u njihovom studentskom domu da ih uzmu