HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Locked
Mia__

#1 HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Mia__ »

Ja Vas molim za hitnu pomoc.EVo o cemu se radi:u nas zivot je usla osoba, iz NJemacke i predstavlja se sa jednim imenom, moj brat je navodno upoznao preko facebook - a.Rekla nam je da je ljekar tamo, da joj stari drzi Siemenes i jos kamaru nekih lazi.Takodjer je rekla da je rodila bratovo dijete ali ga nije donijela.DA skratim pricu, cura je ili psihicki bolesnik ili jako dobar manipulator, kontaktirali smo policiju, i ona pri sebi nema nikkakve isprave niti se zna kako je usla u BiH.Policija sumnja da se bavi preprodajom djece, jer ih vec ima dvojje (dvije bebe male) i navodno trece, moj brat otac.Dodushe vidjeli smo joj stomak ali to se moglo izlazirati.Ja molim BILO KOGA ko stanuje tamo ili moze samo doci do tacnih informacija ko je ta osoba.Znaci samo da mi provjeri ko je ona, da li stvarno radi u bolnici, da li uopste ta osoba postoji, jer mi smo sve pokusali.Ko zeli da mu dam ime neka se samo javi meni na pp i samo da mi ako nista pokusa naci njenu adresu, jer ni to niko ne zna.Ujutro policija dolazi po nju.HVALA VAM!
Incub

#2 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Incub »

Jao Mia koji belaj.
Pa ovdje ti ni CSI Miami ne bi mogao pomoci.
Koja "safunica" (citaj sapunica) oko tebe.
Mia__

#3 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Mia__ »

ma da je to sve, vec hiljadu i jedan jos problem, zna li ikooooo da provalim mail neciji?????platit cu bgm ili samo fb da provalim
*mima*

#4 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by *mima* »

Mia__ wrote:Ja Vas molim za hitnu pomoc.EVo o cemu se radi:u nas zivot je usla osoba, iz NJemacke i predstavlja se sa jednim imenom, moj brat je navodno upoznao preko facebook - a.Rekla nam je da je ljekar tamo, da joj stari drzi Siemenes i jos kamaru nekih lazi.Takodjer je rekla da je rodila bratovo dijete ali ga nije donijela.DA skratim pricu, cura je ili psihicki bolesnik ili jako dobar manipulator, kontaktirali smo policiju, i ona pri sebi nema nikkakve isprave niti se zna kako je usla u BiH.Policija sumnja da se bavi preprodajom djece, jer ih vec ima dvojje (dvije bebe male) i navodno trece, moj brat otac.Dodushe vidjeli smo joj stomak ali to se moglo izlazirati.Ja molim BILO KOGA ko stanuje tamo ili moze samo doci do tacnih informacija ko je ta osoba.Znaci samo da mi provjeri ko je ona, da li stvarno radi u bolnici, da li uopste ta osoba postoji, jer mi smo sve pokusali.Ko zeli da mu dam ime neka se samo javi meni na pp i samo da mi ako nista pokusa naci njenu adresu, jer ni to niko ne zna.Ujutro policija dolazi po nju.HVALA VAM!

Nije to ta budi sigurna.
Amazonka27

#5 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Amazonka27 »

moderator wrote:Mia, provaljivanje u neciji email il FB acc nije u skladu sa zakonom, a na ovom forumu ne dozvoljavamo sirenje uputa i linkova za te stvari.

Drzi se policije i svega ostalog.

PS Kako je tvoj brat u Sarajevu preko FB napravio dijete nekome u Njemackoj?
Image
alibaba_i_30_godina

#6 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by alibaba_i_30_godina »

moderator wrote:
I ja se ovo pitam. :lol:

Pa valjda zna sa kim je sve spavao ... :-) :-)
Cholina_Lokica

#7 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Cholina_Lokica »

Amazonka27 wrote:
moderator wrote:Mia, provaljivanje u neciji email il FB acc nije u skladu sa zakonom, a na ovom forumu ne dozvoljavamo sirenje uputa i linkova za te stvari.

Drzi se policije i svega ostalog.

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nellington

#8 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by nellington »

Andrea Löscher (kćerka direktora Siemensa) je udata, ne bi se ona tako igrala :lol:
*mima*

#9 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by *mima* »

Kako vidim.....mia samo trazi pomoc....De ti nama reci mia kako ti je kunic?
binalingbing

#10 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by binalingbing »

Jao Mia, vidim da si se sva unezvijerila, smiri se malo. :roll:
Sacekaj da policija odradi svoje.
Uostalom, ako brat nije napravio dijete toj nepoznatoj osobi ne moze ni ona dokazati da jeste.
Ma.Le.Na

#11 Re: HITNA POMOC ZA IDENTIFIKACIJU OSOBE!

Post by Ma.Le.Na »

a gdje ti je brat pa da njega pitate jel to ta?
Locked