Zaposlenice Hitne pomoci ili neke od zdravstvenih institucija koja je na budzetu a koji izmedju ostalih punim i ja, djecak nije prekrsio pravila saobracaja vec je uredno cekao da predje raskrsnicu na ZELENO svjetlo. A ja sam stajao 5 metara od raskrsnice i cekao suprugu koja je bila tu preko puta u "Brojleru" (zuti natpis na prvoj slici). Sam udar djecaka nisam vidio jer sam stajao sa lijeve strane bocno i gledao u park ali cuvsi lomljavu i prasak skrenuo sam pogled i vidio kola Hitne pomoci kako velikom brzino prolaze kroz raskrsnicu. Da je bilo zeleno svjetlo za pjesake to sam vidio a to potvrdjuju i ostala auta koja su stajala na crvenom za vozila. Djecak uposte nije udaren na ovom sefamoru na slikama vec na semaforu ispred, od siline udara djecak je odbacen pred ovo bordo vozilo.ludilo gluposti wrote:...uzorno djete koje tek zbog svoje zanesenosti dječije prekršilo pravila saobraćaja ...
Jesmo mi svi stajali kao skamenjeni ovim prizorom da nismo mozda trebali mi da pruzamo prvu pomoc pored ekipe Hitne pomoci.
Jeste mi smo hampasi koji su nezadovoljni svojim zivotima pa smo nasli ovdje da se istresamo na jadnu nam Hitnu pomoc i tu smo da zalimo ovog jadnicka vozaca koji se pod stresom vracao sa intervencije jurio kao lud u praznim kolima.
Svaka cast tim momcima kojima su se tresle ruke a koji su u cijeloj guzvi imali obraza da se raspravljaju sa posmatracima i pravdaju se kako su zurili na zadatak bas im svaka cast. Ti momci tj samo jedan od njih je dosao i pogledao djecaka zatim je zvao ove ostale, imaju okrvavljene ruke koje su dok je dijete bukvalno umiralo brisali maramicama slika 1 i slika 3 eto to su gospodjo Gluposti tvoje radne kolege koji spasavaju/unistavaju zivote nas gradjana Kantona Sarajevo.