hitna pomoc
Moderator: Benq
-
pudlica
#1 hitna pomoc
hocu fifu 07 da instaliram i poslje cd key kad ukucam izbaci mi error i pise da instaliram directx 9.0c a vec mi je instaliran
-
LordRaven
Kad ti se pojavi prozorčić da instaliraš directX moraš ga instalirati bez obzira što ga već imaš instaliranog....
Ako se greška pojavljuje na samom početku a ne na kraju instalacije onda otiđi u CD i nađi u njemu DirectX i instaliraj ga preko starog...
Ako se greška pojavljuje na samom početku a ne na kraju instalacije onda otiđi u CD i nađi u njemu DirectX i instaliraj ga preko starog...
-
pudlica
LordRaven wrote:Kad ti se pojavi prozorčić da instaliraš directX moraš ga instalirati bez obzira što ga već imaš instaliranog....
uradio sam to,instalirao ga sa cd i nece,i na tom erroru ima link da se skine novi directx i ja ga skinem opet nece
-
LordRaven
E stavrno ne znam u čemu jue problem...Pokušaj instalirati neku drugu noviju igricu i ako ti ona bude uredu onda je do Fife...
Postojao je jedan problem sa onim XP SP2, ako si nadogradio SP1 na SP2 preko onog setup-a za nodaogradnju, onda je do toga problem jer sam imao iskustva sa tim kod nekih prijatelja(izbacuje poruku da nema DirectX-a)...Ako je to slučaj onda ćeš morati novi sistem dići...
Postojao je jedan problem sa onim XP SP2, ako si nadogradio SP1 na SP2 preko onog setup-a za nodaogradnju, onda je do toga problem jer sam imao iskustva sa tim kod nekih prijatelja(izbacuje poruku da nema DirectX-a)...Ako je to slučaj onda ćeš morati novi sistem dići...