Imam prijatelja koji zeli upisati historiju ali su mu problem knjige i sadrzaj, potrebna mu je dodatna litaratura (elektronska forma) ili bilo kakav sadrzaj iz knjiga (scripte) i web linkovi i slicno.
Nadam se Vasoj pomoći.
Historija , knjige ,pomoć
- mofo33
#2 Re: Historija , knjige ,pomoć
ako ti prijatelj vec ima nivo za upis studija... zar nije nikad cuo za google?energy_shock wrote:Imam prijatelja koji zeli upisati historiju ali su mu problem knjige i sadrzaj, potrebna mu je dodatna litaratura (elektronska forma) ili bilo kakav sadrzaj iz knjiga (scripte) i web linkovi i slicno.
Nadam se Vasoj pomoći.
-
Kjajević Majko
#3 Re: Historija , knjige ,pomoć
Google je i prijatelj tvoga prijatelja. 
- energy_shock
#4 Re: Historija , knjige ,pomoć
glavni problem je sto on nema interneta , a ja mu nazalost nemogu trazit zato sto se i ja pripremam na faks , pa i ja svoje vrijeme iskoristavam maksimalno, jedini ste Vi (cijenjeni forumasi) koju mu mogu pomoćimofo33 wrote:ako ti prijatelj vec ima nivo za upis studija... zar nije nikad cuo za google?energy_shock wrote:Imam prijatelja koji zeli upisati historiju ali su mu problem knjige i sadrzaj, potrebna mu je dodatna litaratura (elektronska forma) ili bilo kakav sadrzaj iz knjiga (scripte) i web linkovi i slicno.
Nadam se Vasoj pomoći.
thx
P.S. " Nadam se da ce te postavit neke postove i slicno