Oni koji su kao i ja znaju vec sve i nema potrebe da objasnjavam kako je zivjeti s tim,oni koji ne znaju nadam se da nece nikad ni saznati. Jer i ja sam bila"normalna" i sretna sasvim,cak i vesela 24/7, a evo me sad.
Evo npr. sad sam imala bradavicu na ruci koju sam krenula skinuti onom tecnosti obicnom iz apoteke. Ta bradavica se pojavila prije 4-5 mjeseci. Skinula se do pola,vise ne. Sad ja mislim kako imam melanom. Prije toga je bila leukemija,multipla skleroza( POSEBNO ONA),tumori svi zivi koje moze covjek zamisliti i tako redom. To je sve pocelo otkako sam imala 2 problema sa zdravljem i od tad sam konstantno nervozna u full-u,tek su mi 22. tako da se osjecam kako trosim mladost na paniku i brigu stalnu, a ne mogu se rijesiti tog osjecaja nikako. Najgore je sto sam besposlena,imam samo faks,ali tu je ucenje jedina preokupacija na koje se tesko fokusiram jako zbog bolesti koje umisljam konstantno.Pokusala sam i psihica,ali hoce da me stavi na tablete(da ne zaboravim da mu je jedna posjeta 100 KM sto je bilo :O),pila sam ih zbog svoje bolesti vec 4 na dan,a i kontala sam ako je 100 Km onda cu moci jedva 1 mjesecno da dodjem kod njega, tako da....I SAID NO NO NO