Hipnoza / Gdje u Sarajevu? I koliko košta ?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
MahalacIpo

#1 Hipnoza / Gdje u Sarajevu? I koliko košta ?

Post by MahalacIpo »

Pozdrav,
pišem jer mi je potrebna pomoć, dugi niz godina grizem nokte, i uništio sam ih.. ružno se osjećam i probao sam sve, najduže sto sam uspio jeste 2 sedmice max, i onda sam opet počeo ds grizem.

Želim da pitam, gdje i koliko košta hipnoza u Sarajevu? Htio bih da to probam, jer čujem da dosta ljudi imaju pozitivna iskustva koristeći ovu tehniku, i htio bih da isprobam..

Hvala Vam unaprijed!
Nekako s proljeća

#2 Re: Hipnoza / Gdje u Sarajevu? I koliko košta ?

Post by Nekako s proljeća »

Grickanje noktiju je posljedica i loša navika, a u pravu si da trebaš raditi na otklanjanju uzroka koji je , onako laički, neki poremećaj na psihičkom planu. Preporučujem ti da energiju usmjeriš kako bi došao do stručne osobe tipa psiholog, psihoterapeut i sl profesije. Po meni, usmjeri se prema zaista dobrom, uštedit ćeš vrijeme i novac sigurno. Tek otklanjanjem uzroka se možeš nadati da se posljedica neće vratiti.
Sretno :thumbup: .
vazi

#3 Re: Hipnoza / Gdje u Sarajevu? I koliko košta ?

Post by vazi »

Moj kolega, psiholog , ne preporucuje hipnozu, kaze da se problem s jednog mjesta premjesti na drugo mjesto.

Koliko ti je godina, pokusaj prvo raditi s psihologom. Losa navika, stres, manjak samopouzdanja ili perfekcionista... mislim da se to moze rijesiti s psihologom.
Post Reply