neeee,tamo ima ljudiBig Ang wrote:![]()
haj skupite se pa vas vodim na Vrelo Bosne sve![]()
sala,drzimo te za rijec
Moderator: anex
neeee,tamo ima ljudiBig Ang wrote:![]()
haj skupite se pa vas vodim na Vrelo Bosne sve![]()
Sreca. Vjeruj mi. Ja jesam. Ne jednu bolest sam fasovala.m_l wrote:Rijeke suza sam prolila zbog mali milion stvari, (ne)bitnih i manje (ne)bitnih. Samo se cudim kako nisam neku bolest fasovala!?
ovo nema veze sa HSBig Ang wrote:BJB wrote:
na to sam potpuno zaboravila. Pa ja sam mislila da sam jedina na svijetu kojoj toliko smeta nepostivanje privatnog prostora.
![]()
. Nisam dakle jedina
I ona neosjetljivost ljudi kad su ti na putu pa ne mozes proci....ja osjetim, cini mi se i namjeru neciju da prodje tuda gdje sam ja i sklanjam se....a veeeelikaaaa vecina stoje cak i kad ih rukom pokusavas pomaci.
"oba" !?Bluemore wrote:da, i to u oba smjeraGooglerica wrote:Da li pokusavate kontorlirati/isflitrirati svoja osjecanja u relacijama sa ljudima ?
Googlerica wrote:imam utisak,kad vas citam, da niste dovoljno fleksiblni,a mogli bi ste se malo portuditi
ahaGooglerica wrote:"oba" !?Bluemore wrote:da, i to u oba smjeraGooglerica wrote:Da li pokusavate kontorlirati/isflitrirati svoja osjecanja u relacijama sa ljudima ?
evo citma na netu,predlazu razgovor sa psiholozimaBig Ang wrote:Googlerica wrote:imam utisak,kad vas citam, da niste dovoljno fleksiblni,a mogli bi ste se malo portuditi
Nista ti procitala nisi. Sta radimo drugo nego se trudimo? A uticati na ovo je moguce koliko i uticati na svoju visinu...zato...nemoj molim te. Ako nemas sta pametno ili fino reci nemoj nista.
Cuj mogli bi se malo potruditi.
the concept of sensitivity might be documented as having a genuine neurobiological basisannoy wrote:"najdraže" mi je kad netko misli da se nitko od nas ne trudi promijeniti i da uživamo biti ovakvi... pa baš toliki mazohist nisam. Cijeli se život trudim borit sama protiv sebe, uglavnom neuspješno. Ponekad se nasekiram samo zbog toga što mrzim što se toliko sekiramfrustrirajuće
Pa i ne bas. Osjetim malu nelagodu, prije promjene vremena.anći wrote:Boli li kojeg hipersenzitivca glava danas???Joj mene sinoc podje pomalo kad jutros pogledah kisa...i danas cijeli dan boli![]()
Inace da li osjecate da promjene vremena uticu na vas??
Mene je glava juce boljela.anći wrote:Blago tebi...ja uvijek pratim onu biometeorolosku prognozu i kad kazu meteoropate ce se osjecat ovakja znam da cu biti
Mada sreca ne pogode uvijek...najvise mi smetaju nagle promjene ko' ova juce na danas...juce ljeto danas zima
Otkako sam pročitao ovu temu, mene strah da ti odgovaram na postove. Po 10 minuta se dvoumim naBig Ang wrote:Mene je glava juce boljela.anći wrote:Blago tebi...ja uvijek pratim onu biometeorolosku prognozu i kad kazu meteoropate ce se osjecat ovakja znam da cu biti
Mada sreca ne pogode uvijek...najvise mi smetaju nagle promjene ko' ova juce na danas...juce ljeto danas zima
![]()
Sto se ja nafali na ovoj temi. Rece neko :''Zagrci''![]()
dale cooper wrote:Otkako sam pročitao ovu temu, mene strah da ti odgovaram na postove. Po 10 minuta se dvoumim naBig Ang wrote:Mene je glava juce boljela.anći wrote:Blago tebi...ja uvijek pratim onu biometeorolosku prognozu i kad kazu meteoropate ce se osjecat ovakja znam da cu biti
![]()
Sto se ja nafali na ovoj temi. Rece neko :''Zagrci''![]()
onoj submit opciji.
Najsigurnije mi je na onoj 30+ temi.Big Ang wrote:dale cooper wrote:
Otkako sam pročitao ovu temu, mene strah da ti odgovaram na postove. Po 10 minuta se dvoumim na
onoj submit opciji.![]()
ma samo ti...al eto...imaj obzira
e jesi blesav