Eto toliko za sada pa ako imaš još pitanja rado ću pojasniti.
www.hyperkosmos.com
a onda sa druge strane postoji neko ko razmišlja u ovom pravcu ---> smart zero energy community (koga zanima detaljnije, možeovo od mk ultra je tacno... burazer je stanovao u Tibri, i on koji ne zna razliku izmedju W i Vje sve naucio napamet koliko sta trosi i palio prema tome da ne bi silazio dole da vrati sklopku... a kablovi su prica za sebe...
apsidejzi wrote: ↑09/10/2020 08:22 Ovo nije teorija nego hipoteza. TI sad lagano moras napraviti neko predvidjanje sa svojom formulom i od toga napraviti teoriju a zatim moras napraviti eksperiment i dokazati svoju teoriju. Tek tada ce formula imati neku vrijednost.
Svako moze napisati formulu. Malo je teze napraviti dokazivo predvidjanje sa tom formulom.

opet mi stavljas rijeci u usta. ja nisam rekao da je nesto glupost, negu ukazao na glupu cirkularnu logiku, sto mozes lijepo i procitati ako se vratis samo malo unazad. kada ja ovako lijepo odgovorim tebi na pitanje odgovori i ti meni na prethodno, jer bi obicno to bila kultura dijaloga. odgovoris na moje pitanje, pa meni postavis iduce. jel tako?
belfy wrote: ↑11/10/2020 16:59opet mi stavljas rijeci u usta. ja nisam rekao da je nesto glupost, negu ukazao na glupu cirkularnu logiku, sto mozes lijepo i procitati ako se vratis samo malo unazad. kada ja ovako lijepo odgovorim tebi na pitanje odgovori i ti meni na prethodno, jer bi obicno to bila kultura dijaloga. odgovoris na moje pitanje, pa meni postavis iduce. jel tako?
elem, zamolio bih te da odgovoris na moje pitanje iz prethodnog posta. hvala.![]()
između ostalog tvrdim da imam preciznije određenu (izračunatu) brzinu svjetlosti od one koja je izmjerena (manuelno) od strane istraživaća, što možeš vidjeti podrobnije objašnjeno na postuU okviru teorije koju razvijam došao sam do određenih proračuna na osnovu kojih se preko poznate brzine svjetlosti mogu izraziti vrijednosti kao što su:
- masa neutrona
- starost kosmosa
- dubina kosmosa
Evo na primjer kako računamo masu neutrona ...
- zapremina kosmosa
... više o tome na linku
www.hyperkosmos.com
rado ću otvoriti diskusiju na ovu temu
poz
#34 Re: Hiper kosmos
Post by bjelost66 » 09/10/2020 16:09
I sta je tu glupo? Ne stavljam ti ja nista u usta, a najmanje rijeci, pitam te jednostavno pitanje.belfy wrote: ↑11/10/2020 16:59opet mi stavljas rijeci u usta. ja nisam rekao da je nesto glupost, negu ukazao na glupu cirkularnu logiku, sto mozes lijepo i procitati ako se vratis samo malo unazad. kada ja ovako lijepo odgovorim tebi na pitanje odgovori i ti meni na prethodno, jer bi obicno to bila kultura dijaloga. odgovoris na moje pitanje, pa meni postavis iduce. jel tako?
elem, zamolio bih te da odgovoris na moje pitanje iz prethodnog posta. hvala.![]()
mani me bezobrazluka. budi tako bezobrazan negdje drugo. a prije toga se nauci kako razumjeti procitano. kada ti meni odgovoris na moje pitanje koje sam ti postavio onda ces dobiti odgovor i na svoje. jel posteno?drag_gost wrote: ↑11/10/2020 20:59I sta je tu glupo? Ne stavljam ti ja nista u usta, a najmanje rijeci, pitam te jednostavno pitanje.belfy wrote: ↑11/10/2020 16:59opet mi stavljas rijeci u usta. ja nisam rekao da je nesto glupost, negu ukazao na glupu cirkularnu logiku, sto mozes lijepo i procitati ako se vratis samo malo unazad. kada ja ovako lijepo odgovorim tebi na pitanje odgovori i ti meni na prethodno, jer bi obicno to bila kultura dijaloga. odgovoris na moje pitanje, pa meni postavis iduce. jel tako?