himna BIH plagijat?
-
mami
#1 himna BIH plagijat?
Prosto ne mogu da vjerujem pa zar i time moze nego da se bavi,kakvi smo mi ljudi. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3 Re: himna BIH plagijat?
lijepimima wrote:A kakvi smo mi to ljudi?
@mami-dobro jutro, vijest stara mozda mjesec dana.
- JohnnyS
#4 Re: himna BIH plagijat?
Ma pusti je, neka malo da se upozna s rajomladyblue18 wrote: @mami-dobro jutro, vijest stara mozda mjesec dana.
A koja je pjesma obrađena?
-
mami
#5 Re: himna BIH plagijat?
eh,eh pa nema "mami "bas vremena kao vi da "visi"na forumu,sto ste zli. 
- Compact
#6 Re: himna BIH plagijat?
Od Tajči, sedamnaest mi je godina!JohnnyS wrote:Ma pusti je, neka malo da se upozna s rajomladyblue18 wrote: @mami-dobro jutro, vijest stara mozda mjesec dana.
- Šoba
#7 Re: himna BIH plagijat?
Mi smo bas najgluplji narod. Nek neko iz zezancije kaze plagijat je, mi odmah ma jest, kako da nije, lopovi. Halo ljudi stanite, i da jest govorit cemo nije.Kako mozemo tako sami protiv sebe?
-
autoe
#8 Re: himna BIH plagijat?
Možda i jesmo najgluplji kako ti kažeš, ali garant nismo najgLuhlji.Šoba wrote:Mi smo bas najgluplji narod. Nek neko iz zezancije kaze plagijat je, mi odmah ma jest, kako da nije, lopovi. Halo ljudi stanite, i da jest govorit cemo nije.Kako mozemo tako sami protiv sebe?
Ako imaš svoje uši lijepo se čuje šta je plagijat a šta nije, a ova naša himna to svakako jeste.
-
bosna123
#9 Re: himna BIH plagijat?
Compact wrote:Od Tajči, sedamnaest mi je godina!JohnnyS wrote:Ma pusti je, neka malo da se upozna s rajomladyblue18 wrote: @mami-dobro jutro, vijest stara mozda mjesec dana.
Gdje se nje sjeti, sad ce mi se vrtiti po glavi cijeli dan. Tajci i Hari...
Ne znam sta mi je, otkad bi ovaj zemljotres sve mi nesto smijesno.
- Šoba
#10 Re: himna BIH plagijat?
autoe wrote:Možda i jesmo najgluplji kako ti kažeš, ali garant nismo najgLuhlji.Šoba wrote:Mi smo bas najgluplji narod. Nek neko iz zezancije kaze plagijat je, mi odmah ma jest, kako da nije, lopovi. Halo ljudi stanite, i da jest govorit cemo nije.Kako mozemo tako sami protiv sebe?
Ako imaš svoje uši lijepo se čuje šta je plagijat a šta nije, a ova naša himna to svakako jeste.
Al sta god mi napravimo, odmah PLAGIJAT. B.voda plagijat, himna plagijat ......pa dosta vise da se o tome suti niko ne bi ni znao da je plagijat a ne mi na sav glas PLAGIJATTTTTTTTTTT
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#11 Re: himna BIH plagijat?
JohnnyS wrote:Ma pusti je, neka malo da se upozna s rajomladyblue18 wrote: @mami-dobro jutro, vijest stara mozda mjesec dana.
Tematska muzika filma "Animal house"
Nije sala
- sheilak
#12 Re: himna BIH plagijat?
@ Šoba
Ni ja nisam bila sklona vjerovati da bi neko mogao uzeti tudju muziku za himnu
, ali sam se uvjerila da je naša himna gotovo istovjetna špici filma " Animal House "- Poslušaj, ako nisi do sada. Naravno, možda je u pitanju slučajnost, ali ona prevelika.
Ni ja nisam bila sklona vjerovati da bi neko mogao uzeti tudju muziku za himnu
- Šoba
#13 Re: himna BIH plagijat?
sve je to ok plagijat i to, al zar se toliko moramo "hvaliti"?sheilak wrote:@ Šoba
Ni ja nisam bila sklona vjerovati da bi neko mogao uzeti tudju muziku za himnu, ali sam se uvjerila da je naša himna gotovo istovjetna špici filma " Animal House "- Poslušaj, ako nisi do sada. Naravno, možda je u pitanju slučajnost, ali ona prevelika.
- sheilak
#14 Re: himna BIH plagijat?
Pa bolje da mi sami to shvatimo i rijesimo izmedju sebe .
Sramota jeste, ne znam samo sta Sestic o tome ima reci.