maloprije prvi put vidjeh..
a ja mislio neko se nas dobro potrudio pa onakvu melodiju smislio....
Moderator: _BataZiv_0809
Karabaja wrote:to su debiliiiiiiiiiiiii
Rece vozac Mercedesa iz 1992 godine....Karabaja wrote:to su debiliiiiiiiiiiiii
Ja tog Mercedesa bar po Bosni vozam, a jebem ja tu navijačku skupinu koja je osnovana i živi plaho patriotski pretežno u zemljama skandinavije, austriji, njemačkoj i preko okeana. Prvi su kad nas treba obrukati divljanjem i huliganstvom na međunarodnim utakmicama.. Lako je biti patriota bezveznim rap pjesmama i nosati majice sa natpisom BHF po Oslu, Beču i Torontu. Jebem ja njih. Oni voze Mercedesa 2008. godište. Ti debili nikad ništa nisu promijenili.Nosferatu wrote:Rece vozac Mercedesa iz 1992 godine....Karabaja wrote:to su debiliiiiiiiiiiiii
Jesi li ti ikad u toj Bosni pomislio, da dok su neki krvarili, da su Svabe pravili taj automobil, a nasa djeca spavalo po hajmovima, bez oceva a neki i majki, jednako kao oni koji su spavali u BiH isto bez oceva, moguce i bez majki... da samo indijanac moze Mercedesa po Bosni voziti, a nije mu ime Posljednji Mohikanac.
Pa ti niko nista ne govori, ne trazi nista od tebe, to cim covjek vidi - zna 2+2, sta je sta.
Jesu debili, sto su mislili da ima nesto sto je eto "nase", imali su ideale...
Onda su shvatili kako to sve ide i fercera u nasem svijetu, gdje neko vozi Mercedesa, a neko nema ni za GRAS-ov bus, i pokusali da nesto promjene.
Nisu znali. Ne zna niko. Tj. svi znaju, samo ne mogu. Kad ne mogu onda ni ne znaju, i samo lazu i sebe i druge da znaju i mogu. Svi zive u tom i takvom sistemu i samo ganjaju sebe. Sve sto mozes odbiti je Mercedesa 1992 godiste. A drzavu i govna u njoj - ces ostaviti svom sinu u amanet, mislis da ce ga interesovati sta je Karabaja vozao kad ni puta ni skole ni nikog osim debila i sirovina ne ostane...
I onda ti je neko drugi debil. Dobro namazi to karoseriju voskom. Moze ti i sinu zatrebati, da provoza, djir po mahali. Ali plasim se ako bude na babu... nece imati osjecaja da tamo gdje genocidom ubiju 100.000 ljudi, niti treba govoriti ljepe, a kamoli ruzne o nekome. Mozes ti se gadna zalost desiti, da se o sebi zabrines, i svom bilmezluku.
I da ti se na ovo potpise jos debil koji ima vise skole nego tvoj automobil godina.
Bar joj plaćam porez na sve što kupim za razliku od istinskih patriota BHF-ovaca.dnaxy wrote:a sta si ti majke ti promijenio? Sta si ucinio da tvojoj Zemlji bude bolje?Baljezgaris bezveze! Jesi ljubomoran sto ljudi vozaju Mercedese iz 2008?Jel ti dodje muka kad po Sarajevu prodje neki kraj tebe?
PS: sigurno bi i ti vozao mercedesa negdje po skandinaviji ili njemackoj da si imao priliku..
kakva je ovo izjava???Nosferatu wrote:Jesi li ti ikad u toj Bosni pomislio
lako je to pricati ,tipkajuci iz drzave u kojoj je "izrazito tesko" zaraditi auto...Rece vozac Mercedesa iz 1992 godine....
vi ste bolan, dijaspora, veca bijeda od nas u svakom pogledu...jucer neka dijasporka sa djecom, narucila doner ,i trazi viljusku i noz da jedeNosferatu wrote: I onda ti je neko drugi debil. Dobro namazi to karoseriju voskom. Moze ti i sinu zatrebati, da provoza, djir po mahali. Ali plasim se ako bude na babu... nece imati osjecaja da tamo gdje genocidom ubiju 100.000 ljudi, niti treba govoriti ljepe, a kamoli ruzne o nekome. Mozes ti se gadna zalost desiti, da se o sebi zabrines, i svom bilmezluku.
a ako ima veceg od tebe, orden mu dodjeljujemo.. konfuuznost recenice i redoslijed rijeci...sacuvaj BozeNosferatu wrote: I da ti se na ovo potpise jos debil koji ima vise skole nego tvoj automobil godina.
Pa i oni plate porez na sve sto kupe kad su dole.onda rezije,pravljenje zubi,inspekcije auta i sta jos ne..A neznam jel se sad kroz placanje poreza mjeri koliko je ko Patriota?Ide mi na zivce sto se svi ljudi bacaju u isti kos.Koliko njih je i poslije rata doslo u dijasporu..a i ovi sto su prije dosli.pa valjda i oni imaju pravo da se osjecaju bosancima kao i ti i ja i 5/10.I recimo meni je lijepo kad neko zivi vec godinama tamo a u svemu tome nije zaboravio odakle je dosao.Karabaja wrote:Bar joj plaćam porez na sve što kupim za razliku od istinskih patriota BHF-ovaca.dnaxy wrote:a sta si ti majke ti promijenio? Sta si ucinio da tvojoj Zemlji bude bolje?Baljezgaris bezveze! Jesi ljubomoran sto ljudi vozaju Mercedese iz 2008?Jel ti dodje muka kad po Sarajevu prodje neki kraj tebe?
PS: sigurno bi i ti vozao mercedesa negdje po skandinaviji ili njemackoj da si imao priliku..
Nisam ljubomoran, ali koji kurac ja trebam dopustiti da me neko napada što u svojoj državi vozim auto staro 16 godina? I da mi taj isti govori kako su neki likovi što nosaju zastavu bih po stranim državama istinski patrioti, ljudi koji nisu žrtva ovog državnog sistema, ne plaćaju obaveze prema državi, ukratko uživaju sve blagodati zapadnog sistema i onda prosipaju patriotizam. E pa neće moći!
latinalover wrote:da ,najjace su patriote koje uzivaju u blagodaitma zapoadnog sistema...
pa onda na vikend dodju u BiH, da bi zbog takvih bila prekinuta utakmica,koja nas je trebala plasirati na svjetsko prvenstvo u rukometu..
mgogic wrote:I opet Jovo nanovo!!!Jest ovo postalo monotono,oni iz dijaspore su zatupljeni cistaci i smecari,mi ovdje smo gladni,zavidni Bosanci i Hercegovci!Jebem ja nas,nismo nista bolje zasluzili ni mi ni vi!!!Savez nam je spram nas samih!!!
Joj tebe, ko dijete - "on je prvi poceo"latinalover wrote:tacno...svaka tema se pocinje svoditi na raspravu dijjaspora vs bosanci..
ali ovaj nosferatu je prvi poceo....
tebi fino zvuci kad ti kazu "u toj Bosni"
moglo je bez ove srednje rijeci..juer to je i njegova Bosna...
Nabijem ja na ljubavni misic i tebe i njih.Nosferatu wrote:Rece vozac Mercedesa iz 1992 godine....Karabaja wrote:to su debiliiiiiiiiiiiii
Jesi li ti ikad u toj Bosni pomislio, da dok su neki krvarili, da su Svabe pravili taj automobil, a nasa djeca spavalo po hajmovima, bez oceva a neki i majki, jednako kao oni koji su spavali u BiH isto bez oceva, moguce i bez majki... da samo indijanac moze Mercedesa po Bosni voziti, a nije mu ime Posljednji Mohikanac.
Pa ti niko nista ne govori, ne trazi nista od tebe, to cim covjek vidi - zna 2+2, sta je sta.
Jesu debili, sto su mislili da ima nesto sto je eto "nase", imali su ideale...
Onda su shvatili kako to sve ide i fercera u nasem svijetu, gdje neko vozi Mercedesa, a neko nema ni za GRAS-ov bus, i pokusali da nesto promjene.
Nisu znali. Ne zna niko. Tj. svi znaju, samo ne mogu. Kad ne mogu onda ni ne znaju, i samo lazu i sebe i druge da znaju i mogu. Svi zive u tom i takvom sistemu i samo ganjaju sebe. Sve sto mozes odbiti je Mercedesa 1992 godiste. A drzavu i govna u njoj - ces ostaviti svom sinu u amanet, mislis da ce ga interesovati sta je Karabaja vozao kad ni puta ni skole ni nikog osim debila i sirovina ne ostane...
I onda ti je neko drugi debil. Dobro namazi to karoseriju voskom. Moze ti i sinu zatrebati, da provoza, djir po mahali. Ali plasim se ako bude na babu... nece imati osjecaja da tamo gdje genocidom ubiju 100.000 ljudi, niti treba govoriti ljepe, a kamoli ruzne o nekome. Mozes ti se gadna zalost desiti, da se o sebi zabrines, i svom bilmezluku.
I da ti se na ovo potpise jos debil koji ima vise skole nego tvoj automobil godina.
To na sta ti mislis nije misic vec spuzvasti epitel, tzv. MEKO TKIVO.Alvarez wrote:
Nabijem ja na ljubavni misic i tebe i njih.
Dugo ti je trebalo da skontas.latinalover wrote:http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw
maloprije prvi put vidjeh..
a ja mislio neko se nas dobro potrudio pa onakvu melodiju smislio....![]()
![]()
![]()