dosadila je vise i bogu i narodu, comeback kidahuseino wrote:... ma koprca se josh.....
nek se dogovore vise, ako treba nek se rotiraju ko u nas
dosadila je vise i bogu i narodu, comeback kidahuseino wrote:... ma koprca se josh.....
Obama nema pojma sta radi. Samo tri ili cetri godine u Senatu radio. Ako njega izaberu siguran sam da ce republikanci pobjediti. Sto? Zato sto Amerikanci nevole crnce. Slobodno otidji dole u South-u pa sve ti je jasno. Nema on sanse ba da pobjedi. Amerikanci nisu spremni za crnca a siguran sam da nece nikad.lunci wrote:Nezivim u USA ali mislim da se ovo mora rijesiti jer utice na cijelu planetu.stari_sarajevski_gospodin wrote:Hillary je jedina. Dolazila je ovdje u indijani i gledo sam je kako prica. A ovaj obama sve supljira. Mcain isti bush.
Hillary meni uvijek supljira najgore sto pljuje po kolegi iz iste stranke najstrasnije.A sa izjavom juce je pojela veliko g... Cuj kao i ako Obama pobjedi ja stojati iza njega ha ha ha.Prodana dusa zar ne?
Na kraju krajeva nisam muslimanka ali pljuje po muslimanima najgore zar ne???
I sama je rekla ako treba da bi upotrebila nuklearku za irak e pa sad ovo nema veze sa pamecu.
A i bila je u bjeloj kuci dugo nije se nesto ni ona pokazala
Za John nemam sta reci gori od busha a u Obama mi se nadamo novoj nadi
... a nezavisni?...komi wrote:isti ku*** ko god da pobijedi
ljude zemlje od 300 mil
NE MOGU predstavljati SAMO 2 stranke...
lunci wrote:Izvini izgleda da sam ja pogresila .Razumjes ne zivim u USA i pokupim tako sta sta sa nasih vijesti .ljubav_aha wrote:lunci : " On je sam izjavio da sa vjerom nece da ima nista " ,sustina je ,obama je negirao istinu o sebi,iz nama vec tako poznatih razloga,to je sve sto sam htjela napisati
Izgleda da je on Christian od njegove 20-te godine.
he had received training in Islam in Indonesia, where he lived from ages 6 to 10. While his father was an atheist and his mother did not practice religion, Obama's stepfather did occasionally attend services at a mosque there.
"If I were a Muslim, I would let you know, " he said in Dubuque, Iowa, recently, according to CNN.com. "But I'm a member of Trinity United Church of Christ on 95th Street on the South Side of Chicago. We've got the best choir in town, and if you want to come and worship with us, you are more than welcome."
In the past few months, Obama has actively touted his Christianity, particularly in South Carolina, where his campaign hosted a gospel tour to appeal to black voters. He describes his movement from a "reluctant skeptic" to a believer during his 20s while he was working with black churches in Chicago as a community organizer. The title of his second book, "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream," comes from a sermon by the Rev. Jeremiah A. Wright Jr., pastor of Trinity United Church of Christ.
Navesti ovaj clanak kao relevantan izvor je po meni neshvatljivo. Procitati clanak i ne vidjeti u njemu desnicarsku propagandu je meni nepojmljivo. Bazdi na desnicarsku, punu islamofobije kliku.ljubav_aha wrote:lunci wrote:Izvini izgleda da sam ja pogresila .Razumjes ne zivim u USA i pokupim tako sta sta sa nasih vijesti .ljubav_aha wrote:lunci : " On je sam izjavio da sa vjerom nece da ima nista " ,sustina je ,obama je negirao istinu o sebi,iz nama vec tako poznatih razloga,to je sve sto sam htjela napisati
Izgleda da je on Christian od njegove 20-te godine.
he had received training in Islam in Indonesia, where he lived from ages 6 to 10. While his father was an atheist and his mother did not practice religion, Obama's stepfather did occasionally attend services at a mosque there.
"If I were a Muslim, I would let you know, " he said in Dubuque, Iowa, recently, according to CNN.com. "But I'm a member of Trinity United Church of Christ on 95th Street on the South Side of Chicago. We've got the best choir in town, and if you want to come and worship with us, you are more than welcome."
In the past few months, Obama has actively touted his Christianity, particularly in South Carolina, where his campaign hosted a gospel tour to appeal to black voters. He describes his movement from a "reluctant skeptic" to a believer during his 20s while he was working with black churches in Chicago as a community organizer. The title of his second book, "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream," comes from a sermon by the Rev. Jeremiah A. Wright Jr., pastor of Trinity United Church of Christ.
mislila sam da je samo njegov otac bio musliman,a ne i njegov ocuh , wow
lunic,nema problema,jednostavno me nervira sto negira svoju religioznu proslost,nemam problema razumjeti da je presao na kriscanstvo,ali stidjeti se islama i negirati cinjenice iz politickih razloga su mi dovoljan razlog da mi se obama jednostvano gadi,smjali sto povraca
http://www.frontpagemag.com/Articles/Pr ... C74484FA91
samo da nadopunim - neocon smeca. pa zar ima ljudi koji citaju ovog nebuloznog horowitzaomar little wrote:... od ovog smeca.
kad pomenuste FOX News...moram vam ispricati ...EI Presidente wrote:samo da nadopunim - neocon smeca. pa zar ima ljudi koji citaju ovog nebuloznog horowitzaomar little wrote:... od ovog smeca.![]()
Citam, slusam i gledam svasta, pa tako znam, od samog pocetka, da su sve price s temom Obaminog "muslimanstva" plasirane od strane neocon-a, ultra konzervativnih republikanaca i njihove propagandne masine.ljubav_aha wrote:omar_litle,sta citas i slusas/gledas o politici
ee, hvala, vrlo vaznu odrednicu sam u brzini zaboravilaEI Presidente wrote:samo da nadopunim - neocon smeca. pa zar ima ljudi koji citaju ovog nebuloznog horowitzaomar little wrote:... od ovog smeca.![]()
u svakom mediju postoji zrno isitineomar little wrote:Citam, slusam i gledam svasta, pa tako znam, od samog pocetka, da su sve price s temom Obaminog "muslimanstva" plasirane od strane neocon-a, ultra konzervativnih republikanaca i njihove propagandne masine.ljubav_aha wrote:omar_litle,sta citas i slusas/gledas o politici
kako bljutav odgovor,ne gadi mi se slika koju sam projektirala,pusenje je sasvim normalan akt,vec mi se gadi pisanje mofo33,smajli sto povracamofo33 wrote:ma dobra vam je Hillary![]()
http://fr.youtube.com/watch?v=iOsGo_HWP-c
od muza je dobro naucila lagati, da je mogla od Monike nauciti pusiti,ne bi mogla pricati punih usta...
smajli sto povraca? where?ljubav_aha wrote:kako bljutav odgovor,ne gadi mi se slika koju sam projektirala,pusenje je sasvim normalan akt,vec mi se gadi pisanje mofo33,smajli sto povracamofo33 wrote:ma dobra vam je Hillary![]()
http://fr.youtube.com/watch?v=iOsGo_HWP-c
od muza je dobro naucila lagati, da je mogla od Monike nauciti pusiti,ne bi mogla pricati punih usta...
Here:mofo33 wrote: smajli sto povraca? where?

Šeha wrote:Here:mofo33 wrote: smajli sto povraca? where?
Wow! mnogo elegantno,bravoljubav_aha wrote:Šeha wrote:Here:mofo33 wrote: smajli sto povraca? where?
Ni zrna brasna dusmanu.ljubav_aha wrote:u svakom mediju postoji zrno isitineomar little wrote:Citam, slusam i gledam svasta, pa tako znam, od samog pocetka, da su sve price s temom Obaminog "muslimanstva" plasirane od strane neocon-a, ultra konzervativnih republikanaca i njihove propagandne masine.ljubav_aha wrote:omar_litle,sta citas i slusas/gledas o politici
Koja kosa?!?pitt wrote:Ma Bill O'R u zadnje vrije gotivi malo obamu....u poredjenju sa H od koje mu se kosa dize na glavi![]()
![]()
ma ima par dflaka.....ko gustav hamanŠeha wrote:Koja kosa?!?pitt wrote:Ma Bill O'R u zadnje vrije gotivi malo obamu....u poredjenju sa H od koje mu se kosa dize na glavi![]()
![]()
![]()
![]()
A Ann Coulter? Ha?pitt wrote:Ma Bill O'R u zadnje vrije gotivi malo obamu....u poredjenju sa H od koje mu se kosa dize na glavi![]()
![]()
sto ba? bas je ona slatka.ahuseino wrote:A Ann Coulter? Ha?pitt wrote:Ma Bill O'R u zadnje vrije gotivi malo obamu....u poredjenju sa H od koje mu se kosa dize na glavi![]()
![]()
Oduzme mi se svijest kad nju vidim.
Billke to smisljeno; zna da ce im biti lakse mlatit' se s Muslimanom, crncem, liberalom nego sa Helgom.